Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 464
  • 1 711
  •   1
Отговори
# 1 395

Ами децата и навън, и в къщата ходят на детска градина, нали  newsm78

na_ga, не е нужно да съм адвокат, за да ми направят грозно впечатление постовете ти - този живеел на Марс, онзи имал такъв пълнеж ... спри се де

Е как да се спра - ето и ти не си разбрала. На Кузмови децата са постоянно в къщатата за разлика от детето на Чипеви, на Трифонови, на Качанови. Това се коментираше-за в къщата. И че не са база за сравнение с останалите спрямо това, защото Ели е доста по-натоварена с грижи, пране и готвене от останалите вътре.
А навън кой как си гледа децата и се справя с живота си, си е негова работа, а не наша..или поне не моя.
Разбрахме ли се вече?

# 1 396
еми,само лекинко ще намекна....всеки харесва и обича себеподобни те си.
Ух, отдавна не бях чела такава гениалност. Ади, почна с излиянията, продължавай с намеците.

Хихи, да, нечувана еквилибристика на мисълта и речта...
Цял сезон  ви чета, но днес не се въздържах и прописах, за да ви споделя и моята "гениална" мисъл: Защо ми се струва, че откакто Трифонови излязоха, техните почитатели се увеличиха в пъти? Няма да намеквам, ами направо да кажа: Ицо си отиде в Поморие и се докопа до интернет и темата. Модът да провери за мултиакаунт!
 hahaha hahaha hahaha

# 1 397
Е, ББ е веднъж в годината,няма как да не се позабавляваме и ние тук.Нали за зрителите се прави това шоу в крайна сметка.Само съжалявам,че тази година грубите нападки между потребителите тук бяха прекалени и прогониха най-запалените и най-колоритните почитатели на ББ /визирам Авче и Трейси предимно ,но има и други те си знаят  bouquet/.     bouquet за Тайна,че стоически издържа и не се отказа да пише...

# 1 398
  • Куциндрел
Сравнението според мен може да е само на база по-добър / по-лош родител - не дали се грижи някой за детето си, а как.  
Не видях репортажи по ТВ-то как двойките се грижат за децата. Освен Милев, който квича по своите и раздава ритници.
Не мога да кажа кой от къщата е добър и кой лош родител.

# 1 399
Ами обсъждай си брадърите тогава, спри да казваш "Смешни ставате вече, Да не падаш от Марс, този не бил в час, на другия пълнежа в главата му се ограничавал до прости обобщения" ...
И после "не адвокатствай, не съм обидила никой".
Не ми се четат размислите ти за съфорумците, а за брадърите.
Спирам

# 1 400
  • Куциндрел
Ами обсъждай си брадърите тогава, спри да казваш "Смешни ставате вече, Да не падаш от Марс, този не бил в час, на другия пълнежа в главата му се ограничавал до прости обобщения" ...
Спирам
Туй ся за мен ли беше, щото май ме обърка, не са мои думите. hahaha

# 1 401
Спирам
Туй ся за мен ли беше, щото май ме обърка, не са мои думите. hahaha

Не беше за теб, тя съфорумката си знае. За да не цитирам цели чаршафи и без това не е по темата  Blush

# 1 402
  • Куциндрел
Не беше за теб, тя съфорумката си знае. За да не цитирам цели чаршафи и без това не е по темата  Blush
Сори тогава.   bouquet

# 1 403
  • out of space
Тази вечер от 8 или 9 е?  Rolling Eyes

# 1 404
...Дано четат само сценаристите, защото ако Дянков прочете, че да дадеш 1/3 от заплатата за дънки е съвсем нормално лошо ни се пише Tired
Е тогава Сашето си е намерила нова работа ,като съветник в  неговото министерство.То си е магия-със средна сервитьорска заплата и "полуработещ"мъж -плазми,дънки....

# 1 405
Само да питам нещо. Защо искате Чипеви да спечелят? (към тези, които са гласували за тях). Не се заяждам.
 Simple Smile

# 1 406
  • Пловдив
Добре де,за да спрете да ме подигравате,ще кажа ,че това изречение беше нарочно дебилно написано,сега ще напиша какво точно имах впредвид,а именно,че според мен ние хората,както в  личния си живот,така и в предавания като ББ,харесваме и подкрепяме хората, в които намираме някаква допирна точка,било то в характерите ни или в мирогледа.Не казвам,че щом харесваш някого,значи се отъждествяваш напълно с него,но обикновено,когато отхвърляме някого и яростно го нападаме е,защото се разграничаваме от него ,логично е да подкрепяме хората,с които споделяме примерно един светоглед,идеи,ценности в живота....горе-долу това имах впредвид.

# 1 407
  • София
Стига бе, Надя! Това е работа на продуцентите! Работата е там, че приказваха едно, а после излезе друго. Нали е ББФемили, ужким трябваше да има много деца, които да ходят на училище, да има тийнове... Дрън-дрън! Няма равнопоставеност! Интересно, какво щеше да прави лудата Сашка, ако детето й беше там? Или детето на Трифонови? То, не че не се видя и тяхната каква е, ама бас хващам, че ако всички бяха влезли с децата си, щяха да изперкат тотално! Да, по-трудна беше задачата на Кузмови, и то точно заради това, че трябваше да се грижат и за децата си през цялото време. Защото дори децата да ги няма по цял ден, нали вечер са там - хранене, миене, приспиване, пране, наблюдение... Дори самото присъствие и мисълта, че децата ти са вътре, вече променя много неща в поведението! И не говоря само за Ели, макар тя да понесе основната тежест, а за цялото семейство. Останалите бяха като на пионерски лагер със свиждане с роднините в събота и неделя!

# 1 408
  • out of space

А?

# 1 409

Днес няма да е лайф, а дейли, значи ще е от 9  Peace

Общи условия

Активация на акаунт