Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 464
  • 1 711
  •   1
Отговори
# 1 455
  • София
   Стига вече с Ристю, вече го няма!

# 1 456
Ристю ще е звездата на моркият сезон по неговият край. Дръж се мОре, Нептун ще те гази.

Joy Joy Joy

# 1 457
  • BG
Ристю ще е звездата на моркият сезон по неговият край. Дръж се мОре, Нептун ще те гази.
Joy Joyще го гази ами, не е малка работа, освен това носи със себе си русалка за чудо и приказ- с дълги , руси коси и рибешка уста. Скеф ще му носи тризъбеца Hug
К;во става- колкото пъти вляза в темата все за Ицката на постове попадам, тоя ще мине и Неза
бравима по рейтинг. Unutilmaz Ico

# 1 458
  • Куциндрел
Що, той беше един колоритен участник и все пак скоро го изгониха.
Утре свършва ББ, започва Незабравима  Sneaky Време е за отпуска....

# 1 459
  • София
Оф, а па тая "Незабравима" ми бърка в мозъка. Как врещи в рекламата. Аз не го гледам.

# 1 460
Седят на двора на масичка с хапване и пийване.Дияна и Пауло питат Кузмова Защо крие какво работи?Тя отговаря,че утре като свалят микрофоните ще им каже.Било много лично ако се разчуело щяло да стане война newsm78
Някои знаели какво е работила Ели преди да излезе майчинство?

# 1 461
  • София
Седят на двора на масичка с хапване и пийване.Дияна и Пауло питат Кузмова Защо крие какво работи?Тя отговаря,че утре като свалят микрофоните ще им каже.Било много лично ако се разчуело щяло да стане война newsm78
Някои знаели какво е работила Ели преди да излезе майчинство?
Утре ще каже  Joy, ма няма да чуем!

# 1 462
Оф, а па тая "Незабравима" ми бърка в мозъка. Как врещи в рекламата. Аз не го гледам.

И аз не разбирам защо този сериал го обявяват за много добър, по рекламите вчера казаха че спечелил награда за най добър.    А пък на мен само рекламата ми е противна.....

# 1 463
  • Под липата
 Не съм следила ББФ от няколко дни и последно разбрах, че Кузмови и Чипеви са се хванали за гушите. Сега пак ли станаха дружки след като Ицитлер излезе?

# 1 464
 Crossing Arms Гризе ме любопитството Mr. GreenНали се беше писало .че е рентиерка имала имоти в центъра.

# 1 465
  • Куциндрел
И аз не разбирам защо този сериал го обявяват за много добър, по рекламите вчера казаха че спечелил награда за най добър.    А пък на мен само рекламата ми е противна.....
Тоз сериал е за психично болни, които се успокояват, че има драми по-големи от техните. Само драма там до откат
П.П. да не ми се разсърдят сега феновете му. Ако някой се чувства обиден, ще махна квалификацията.

# 1 466
  • София
Crossing Arms Гризе ме любопитството Mr. GreenНали се беше писало .че е рентиерка имала имоти в центъра.
Те и имоти за 500 000 евро бяха продавали... ама Ели си е с три фанелки и три клинчета... и бяха с нисък бюджет!

# 1 467
  • Куциндрел
Ели да не би да е таен агент, че е толкова скришна тая работа. Rolling Eyes

# 1 468
И аз не разбирам защо този сериал го обявяват за много добър, по рекламите вчера казаха че спечелил награда за най добър.    А пък на мен само рекламата ми е противна.....
Тоз сериал е за психично болни, които се успокояват, че има драми по-големи от техните. Само драма там до откат
П.П. да не ми се разсърдят сега феновете му. Ако някой се чувства обиден, ще махна квалификацията.

Аз пък след биг брадър.........не Незабравима, ами дори игрален филм нещо не мога да гледам, безинтересно ми е!
Вижда ми се ХипеРизкуствено, напарфюмисано .......
Май съм получила изкривяване от ББрадър

# 1 469
Аз го разбрах ,че отношенията с колеги/шефове са доста обтегнати .Не трябвало да се разбира,че е влезнала в ББФ.

Общи условия

Активация на акаунт