Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 419
  • 1 711
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Под липата
Абе, хора! Влязох тук за да не чета за турски сериали, а вие подхванахте ''Незабравима''  Mr. Green Явно, наистина е незабравима тази ''Незабравима'', щом и тука я предъвкваме  Mr. Green Айде, стига , де!  Naughty

# 1 471
  • Куциндрел
Ауу, днес ще е забавно. Сега видях рекламата.

# 1 472
Цецке, за какво ще става въпрос, че да знам дали да гледам?! Wink

# 1 473

И апартамента на Христо го разбирам. Щом не иска да се мести в София, а и за какво му е - има си къща на 2-3 ката, има си бизнес, има си морето и чистия въздух там, нормално е да се откажеш с лека ръка от нещо, което не можеш и да осребриш.
Но 100 000 лв. Shocked

Лично на мен ми се Струва  че за морето малко идеализирано говорите.  "Има си Чист въздух, има си море...."
Ами не знам колко трябва да е чист въздуха на морето, то морето не е чисто че въздуха.....
Да живееш на море, аз лично  не го виждам за някаква кой знае колко голяма придобивка.

Всеки град си има по нещо. В софия море няма, ама Има си Витоша. Разхождала съм се доста там, страхотно е.....

Явора, ти като децата Laughing От 10 кладенеца вода ще донесеш, само твоето да е.

Със сигурност е по-чисто от софиийското равно пОле.
И не на всеки му е мечтата да живее в София.
Пък Витоша и ние я знаем, колкото и странно да е Sunglasses

# 1 474
Брей Цончо се   познава с Джейсън Стейтъм  Whistling

# 1 475
  • Куциндрел
Цецке, за какво ще става въпрос, че да знам дали да гледам?! Wink
Първи кадър: Трифонов: Кузмов падни за нам си колко.
Втори кадър: Ели в спалнята на Трифонови казва: много им е меко леглото.
Трети кадър: децата на Кузмови
Четвърти кадър: В изповедалнята пада торта на главата на Веско.
Пети кадър: един артист в къщата (забравих името на артиста)
Плюс пак драми м/у съкватирантите.

# 1 476
  • София
   Да ви кажа честно ,харесвам и обичам морето, но само за почивка.Не бих могла да живея там. Та там водата е толкова варовита, нищо не се пени, ни сапун, ни шампоан... Коса се слепва, дрехи не съхнат, остават си влажни и лепкави.Гларуси крякат непрекъснато и серат навсякъде. Мирише на гнили водорасли и риба.

# 1 477
  • тъгата в мен
СопрЕте се,бе,хора с коментари от териториялно-градско естество. Joy

# 1 478
  • out of space
  Да ви кажа честно ,харесвам и обичам морето, но само за почивка.Не бих могла да живея там. Та там водата е толкова варовита, нищо не се пени, ни сапун, ни шампоан... Коса се слепва, дрехи не съхнат, остават си влажни и лепкави.Гларуси крякат непрекъснато и серат навсякъде. Мирише на гнили водорасли и риба.

Мисля, че това ми е мечтата...а съм софийско чадо....

Нека ми мирише и ми лепне косата, нека...ама няма  Sad

# 1 479
Много ми е хубаво като ми мирише на водорасли и риба, на море Rolling Eyes
Хубаво ми мирише и в София. Умирах като дете за мириса на Софийската гара.

Виж, на Витоша почва да ме боли глава. Трябва да ме сложат под ауспуха, че да ми просветне Joy

# 1 480

Щом не иска да се мести в София, а и за какво му е - има си къща на 2-3 ката, има си бизнес, има си морето и чистия въздух там, н
Но 100 000 лв. Shocked

Лично на мен ми се Струва  че за морето малко идеализирано говорите.  "Има си Чист въздух, има си море...."
Ами не знам колко трябва да е чист въздуха на морето, то морето не е чисто че въздуха.....
Да живееш на море, аз лично  не го виждам за някаква кой знае колко голяма придобивка.
Всеки град си има по нещо. В софия море няма, ама Има си Витоша. Разхождала съм се доста там, страхотно е.....

Явора, ти като децата Laughing От 10 кладенеца вода ще донесеш, само твоето да е.
Със сигурност е по-чисто от софиийското равно пОле.
И не на всеки му е мечтата да живее в София.
Пък Витоша и ние я знаем, колкото и странно да е Sunglasses

Е ми стана ми жал да си сама. Нека да сме две, които от десет кладенеца са готови вода да донесат само и само да са прави!

# 1 481
# 1 482
Аз го разбрах ,че отношенията с колеги/шефове са доста обтегнати .Не трябвало да се разбира,че е влезнала в ББФ.
Това не го разбрах, кой не трябва да разбира, че Ели е влезнала в ББ  newsm78

# 1 483
Да почвам да се чудя как изобщо имам коса ли? Crazy
М/у другото, съседката ми се пени и през устата... особенно когато й казах, че синът й е нарекъл моя педераст и поисках да се извини публично пред всички. Е, тя верно е от некво село, ама за Варненка се смята...

# 1 484
Аз го разбрах ,че отношенията с колеги/шефове са доста обтегнати .Не трябвало да се разбира,че е влезнала в ББФ.
Това не го разбрах, кой не трябва да разбира, че Ели е влезнала в ББ  newsm78

Е как, то никой не знае, че тя е вътре. Даже и ние не знаем  Joy

Общи условия

Активация на акаунт