Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 494
  • 1 711
  •   1
Отговори
# 1 590
Сипваха само на Веско защото след неговата прическа тортата все пак става за ядене.

# 1 591
Спомняте ли си дали предния ББ го спечели този, който обеща най-много пари на зрителя?  newsm78

# 1 592
  • София
Днешното беше много тъпо. Почти не го гледах, защото на третата минута вече ми доскучаваше. Сякаш са се чудили какво да сложат, че ги е мързяло. И това със социалните за какво беше, продуцентите да си паправят четки? Тъпотия до шия!

# 1 593
Сипваха само на Веско защото след неговата прическа тортата все пак става за ядене.

И на Добрин става  Peace

Веско приема всичко на шега и бяха сигурни в това  Peace

# 1 594
hahaha   с какво задоволство си хапваше Веско, че дори предлагаше на съквартирантите от тортата  Sick.
Ами че той нали затова старателно я обра от диванчето и от главата си....да ги почерпи Joy Joy Joy

# 1 595
Спомняте ли си дали предния ББ го спечели този, който обеща най-много пари на зрителя?  newsm78
Не!Жоро беше предложил по малко от другите.

# 1 596

Аз помня, 4е Наталия обеща най-много ,но спе4ели Жоро.

# 1 597
Цитат
Nenna:Ти защо изобщо ме питаш?? като ти отговоря решаваш, че се измъквам. Ами спести си тогава въпросите. отговорих ти ясно и точно. Точка. Ако търсиш някой за заяждане, се пренасочи другаде моля 
Браво! Много е лошо да има само заядливи хора по света като мен!
Възхищавам се на спокойни и НЕзаядливи като теб!

# 1 598
Мен не ми стана много ясно как точно ще се подели наградата със някой от зрителите?Като ще трябва да се плаща данък върху наградата.

# 1 599
  • София
Не, то и не казват колко печели зрителя, докато не обявят победителя! Нито казват предварително, кой колко е дал!

# 1 600
Мен не ми стана много ясно как точно ще се подели наградата със някой от зрителите?Като ще трябва да се плаща данък върху наградата.

Ми как? Дава 100 000 на зрителя, плаща данък върху 200 000 Wink
Ха да му е честита Mr. Green

# 1 601
  • Варна/Лондон
  Да ви кажа честно ,харесвам и обичам морето, но само за почивка.Не бих могла да живея там. Та там водата е толкова варовита, нищо не се пени, ни сапун, ни шампоан... Коса се слепва, дрехи не съхнат, остават си влажни и лепкави.Гларуси крякат непрекъснато и серат навсякъде. Мирише на гнили водорасли и риба.
Тайна, много те уважавам, но не си права- нямаш база за сравнение, била си само на почивка и не си живяла по морето. Peace
Аз съм Софийско-Подуенско чадо и по-хубава промяна в живота ми от това да се преселя във Варна не съм си представяла, а можех и в чужбина.  За нищо не бих си заменила апартамента тук за друг в София, даже и в Лозенец. Laughing
пп. поканата за гости си е в сила  Wink

# 1 602
Джеронимо идвам...и ПодуЕнско чадо...иииии Лозенец, при теб съм  Hug Hug Hug

# 1 603
Ииии, сега всички се преметнахте във Варна Crossing Arms
Ама в следващата игра, с награда апартамент в София, ще ви изгоним първи, да знаете. Щом дезертирате и не искате да се мъчите тук, нЕма ви пуснем пък Mr. Green

Колеви вече съвсем сигурно не харесвам.
Чипеви са ми противни.
Стефанови все по-симпатични ми стават, но не ме грабнаха изцяло. Може би заради гнилия бекграунд на мъжа.
Кузмови определено не харесвам. В началото Ели ми харесваше, вече не - много амбициозна, напориста, агресивна и подмолна жена. А и ми поразказаха някои неща за нея от първа ръка - не е стока.
Обаче с тази торта на главата на Веселин пуберите са напълно и безвъзвратно спечелени на тяхната  страна Tired

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 22:26 от птица

# 1 604
Синеоч, махни го този аватар, че получавам сърцебиене като те засека във форума! Heart Eyes Crazy
Много як майтап, на походящ човек поднесен, кикотихме се много! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт