Петно в окото при бебе

• 5 863
  • 3
  •   1
Отговори
здравейте, в момента съм на почивка извън българия и незнам към кого дса се обърна за съвет.
Става въпрос за 8 месечната ми дъщеря. От няколко дни върху бялото на окото и се появи червено петно, което засяга и малка част от ириса. седи леко одебелено като ципа. тук няма към кого да се обърна и идея си нямам какво може да е това. Нея не я дразни и си вижда добре. Не се влошава и няма секрети. Според приятелката ми и мъжа ми може да се е драснала с нокът и нищо и нямало. чудя се дали да не си прекъснем почивката и да потегляме към българия...
Идеи какво може да е това?

# 1
Нещо драснато е да, един от мойте, но не помня кой от двамата имаше такова, че се бях ошашкала и тичахме на лекар. Но бавничко минават тези кръвоизливчета, ще трябва време  Peace

# 2
Здравей,нашият син който сега е на почти 10 месеца се роди с такова петънце в очето,ако и вашето е същото не се притеснявай не е страшно.Не му пречи на зрението.Може да се зачерви доста от слънцето както и от по силен вятър .Ние от самото начало ходим на консултации в детският очен кабинет на Александровска болница,лекарите там са много отзивчиви и от тях имам тази  информация.По твоето описание вероятно става въпрос за същото,но все пак ако не се скрие направете си консултация на всяка цена за ваше спокойстие и сигурност-ето и телефона на кабинета за записване на час ако искаш:02/923-05-76.Успех и не се притеснявай.Дано всичко мине Praynig

# 3
здравейте, в момента съм на почивка извън българия и незнам към кого дса се обърна за съвет.
Става въпрос за 8 месечната ми дъщеря. От няколко дни върху бялото на окото и се появи червено петно, което засяга и малка част от ириса. седи леко одебелено като ципа. тук няма към кого да се обърна и идея си нямам какво може да е това. Нея не я дразни и си вижда добре. Не се влошава и няма секрети. Според приятелката ми и мъжа ми може да се е драснала с нокът и нищо и нямало. чудя се дали да не си прекъснем почивката и да потегляме към българия...
Идеи какво може да е това?

Тук се казва че на детето сега се е появило а не по рождение. Hug.Възможно е да се е одраскала.На моят мъник примерно миглите са му много дълги и непрекъснато му дразнят окото ,последния път беше голяма мъка докато ги извадя и естествено окото му беше наранено,появи се кръвоизлив и почти 2 седмици беше така.

Общи условия

Активация на акаунт