Пазаруване от www.asos.com - 7

• 43 768
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
Момичета, когато връщате стока по какъв начин я изпращате за да сте сигурни, че ще си я получат обрато.....препоръчано или.......и пишете ли им мейл, че им изпращате обратно нещо  newsm78

Предварително благодаря  Hug

И препоръчани съм пращала, и обикновени.
И мейли съм писала, и много пъти пък не съм.
Във всички случаи нещата си стигнаха, и те ме уведомяваха като ги получат и връщаха паричките.

# 31
  • София
sparkkкакво ще връщаш,ако е не уцелен размер сподели може някой да помогне Hug

# 32
Дългата рокля на цветя от началото на темата има ли я в сайта сега Simple Smile ?

# 33
Момичета случвало ли ви се е да не ви изпратят даден артикул но да го включат във фактурата и съответно да си го платите?

Поръчката ми пристигна чера но няма 2 блузи, 30 паунда са все пак  Rolling Eyes Не мога лесно да прежаля 70 лв. Това,което ме притеснява е че не виждам как мога да докажа, че наистина ги е нямало в доставката.
Направи ми впечатление, че този път нещата пристигнаха в найлонов плик, а не кашон  Rolling Eyes и още преди да го разкъсам имаше пролуки на сгъвките и без да скъсан плика можеше спокойно да се бръкне вътре  Shocked

# 34
Дългата рокля на цветя от началото на темата има ли я в сайта сега Simple Smile ?

Ето я: http://www.asos.com/Asos/Asos-Rainbow-Maxi-Dress/Prod/pgeproduct … ;SearchQuery=maxi dress&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=Print

# 35
някое кодче няма ли ???

# 36
Момичета днес получих това:   http://www.asos.com/Miss-Sixty/Miss-Sixty-Logo-Front-Elastic-Belt/Prod/pgeproduct.aspx?iid=938106&SearchQuery=miss%20sixty%20belt&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Navy  много е хубав и ми пасна перфектно Crazy БЛАГОДАРНОСТИ ЗА Just*AvvA* Heart Eyes Heart Eyes

# 37
Момичета случвало ли ви се е да не ви изпратят даден артикул но да го включат във фактурата и съответно да си го платите?

Поръчката ми пристигна чера но няма 2 блузи, 30 паунда са все пак  Rolling Eyes Не мога лесно да прежаля 70 лв. Това,което ме притеснява е че не виждам как мога да докажа, че наистина ги е нямало в доставката.
Направи ми впечатление, че този път нещата пристигнаха в найлонов плик, а не кашон  Rolling Eyes и още преди да го разкъсам имаше пролуки на сгъвките и без да скъсан плика можеше спокойно да се бръкне вътре  Shocked

Пиши им тук:  http://www.asos.com/infopages/pgecontactcare.aspx?sel=3. Би трябвало да ти върнат парите.
А и на пакета трябва да има бележки с грамаж, да има колко са пратили и колко за последно е премерен. Така може да се хване къде са ти ги откраднали. Много ме е яд на тия пощи.

# 38

Ето я: http://www.asos.com/Asos/Asos-Rainbow-Maxi-Dress/Prod/pgeproduct … ;SearchQuery=maxi dress&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=Print

Ух, като я разходи мацката и стана като бременна  ooooh!

Авче   bouquet

# 39
scarlette благодаря ти за информацията, вече им писах и очаквам включване.

Искам да попитам и нещо друго, не намерих инфо за това на заглавната страница, извинявам се ако е обсъждано - как е най-изгодно да върна няколко дрехи, които са ми направо огромни?

Доколкото попроучих с куриер ще ми струва към 50 лв. което донякъде обезмисля гимнастиката, та с български пощи надеждно ли е и къде трябва да отида, в пощенската станция ли?

Благодаря предварително.  bouquet

# 40
scarlette благодаря ти за информацията, вече им писах и очаквам включване.

Искам да попитам и нещо друго, не намерих инфо за това на заглавната страница, извинявам се ако е обсъждано - как е най-изгодно да върна няколко дрехи, които са ми направо огромни?

Доколкото попроучих с куриер ще ми струва към 50 лв. което донякъде обезмисля гимнастиката, та с български пощи надеждно ли е и къде трябва да отида, в пощенската станция ли?

Благодаря предварително.  bouquet

Момичетата бяха споделили, че им излязло към 12 лева. Аз никога не връщам. Подарявам или си стоят при мен Simple Smile
Връщат ги по пощата, ако е препоръчана ще ти излезе малко по-скъпо, но доколкото си спомням  и непрепоръчани пристигаха. Заражи ги тия куриери. От асос ти пишат, че са ги получили и ти връщат парите. Ако бъркам някой да ме поправи. Пусни тук какво не ти става, може да ти излезе късмета Simple Smile

# 41
scarlette, моля те на следващата тема сложи инфо с размерите и обяснения как се връща, защото толкова теми сме писали и буквално всеки втори пост е как да върна стока или това на кой размер отговорая Peace
Въпреки че аз не виждам смисъл от такива обяснения, и на сайта на Асос и на формата, която идва с поръчката, е обяснено точно и ясно, ама кой да чете.

# 42
scarlette, моля те на следващата тема сложи инфо с размерите и обяснения как се връща, защото толкова теми сме писали и буквално всеки втори пост е как да върна стока или това на кой размер отговорая Peace
Въпреки че аз не виждам смисъл от такива обяснения, и на сайта на Асос и на формата, която идва с поръчката, е обяснено точно и ясно, ама кой да чете.

Няма проблем, аз и сега мога да ги добавя, ама и аз се колебая за размерите. Ще препрочета темите и ще добавя каквото трябва.

# 43
С куриер няма никакъв смисъл да се връща, не си струва разхода. Препоръчаната пощенска пратка с тракинг номер излиза 15-16 лева и пристига в Асос дори  по-бързо, отколкото пристигат техните пратки до България.

# 44
scarlette благодаря ти отново за насоките, и аз пратих днес по български пощи, за 5 артикула малко над килограм ми излезе 23 лв. + едно кашонче, което ми дадоха си сложа нещата. Изпратих препоръчана и ще я следя, което е успокояващо донякъде.

Никого не задължавам да ми дава обяснения. Каквото трябва съм прочела и на сайта и на формата, само че асос не виждам как биха могли да ме посъветват по какъв начин ще ми е най-изгодно и сигурно да им върна нещата, едва ли са запознати с българските транспортни услуги. Останах впечатлението, че темата е за взаимопомощ, на тези които бяха така любезни и отделиха от времето си да ми отговарят благодаря   bouquet

По отношение на размерите също нещата би трябвало да са елементрани - влизаш в size guide и намираш в кой интервал от сантиметри попадаш по различните показатели и си разбираш размера - елементарно, аз направих точно това, и все пак половината от нещата, които пристигнаха ми стоят като палатка, добре че поне клиновете горе долу ми стават.

Така че е нормално хората да се вълнуват от размерите, а дали размерите си отговарят или не, не виждам как може да се разбере от сайта на асос.

Последна редакция: пт, 11 юни 2010, 14:52 от Lauren

Общи условия

Активация на акаунт