Пазаруване от www.asos.com - 7

• 43 745
  • 750
  •   1
Отговори
# 15
Чантата е супер, честито Simple Smile))

(Аз още си чакам поръчката, пък ми трябваше точно за днес Sad( Нищо, дано скоро се похваля и аз Simple Smile)

Усмихнат ден и от мен!

# 16
Чантата наистина е супер! PeaceАз бях си заделила в бебешко розово,но уви ... свърши! Confused

# 17
Чантата наистина е супер! PeaceАз бях си заделила в бебешко розово,но уви ... свърши! Confused

Мерси ... ами и аз бях е заделила в черно даже преди месец и беше свършила нямаше в наличност но след седмица заредиха и в розово може пак да заредят..  Simple Smile

# 18
  • София
sexy_ani  може ли реални снимчици на чантата  Praynigа половерчето кой р-р е  Hug

# 19
И аз моля за снимка на чантичката, ако може, понеже и аз съм заделила да си поръчам от нея, но в друг цвят. Laughing

# 20
# 21
sexy_ani  може ли реални снимчици на чантата  Praynigа половерчето кой р-р е  Hug

да ами половерчето е размер s но малко ми широчко понеже съм по слабичка и предимно нося xs а ето снимки на чантата  Simple Smile

# 22
Чудна е! Party

# 23
Искам да ви попитам, когато сте между 2 размера, кой размер си поръчвате? Аз не съм нито 8, нито 10  Thinking
Има ли някой с подобен проблем?   Rolling Eyes

# 24
И на мен 8 понякога ми е малко, а 10 голямо и избирам според материята...

Или желанието да отслабна и колко силно е в дадения момент Grinning

По принцип казват, че по-добре 10, и ако ти е голямо, да си го преправиш...

# 25
И на мен 8 понякога ми е малко, а 10 голямо и избирам според материята...

Или желанието да отслабна и колко силно е в дадения момент Grinning

По принцип казват, че по-добре 10, и ако ти е голямо, да си го преправиш...
Благодаря!   bouquet И аз обикновено избирам според модела и материята на дрехата.

# 26
  • UK
Някой за поръчка, моля ви, в депресия съм и трябва да си купя нещо!  Mr. Green

# 27
  • В мечтите
 Party и аз тук да ви следя покупките

# 28
  • София
Момичета, когато връщате стока по какъв начин я изпращате за да сте сигурни, че ще си я получат обрато.....препоръчано или.......и пишете ли им мейл, че им изпращате обратно нещо  newsm78

Предварително благодаря  Hug

# 29

Общи условия

Активация на акаунт