Хобитата на изключенията и отношението на мъжете към тях

• 29 467
  • 421
  •   1
Отговори
# 285
Може и БДЖ да се кръстим  /тъкмо ако Български влакове и железници не щат да станат спонсори, ще се регистрираме по закона за марките, ще ги прецакаме с  търговското име и ето откъде ще дойдат парите за хапаратура и роудита.../ Twisted Evil

# 286
Може и БДЖ да се кръстим  /тъкмо ако Български влакове и железници не щат да станат спонсори, ще се регистрираме по закона за марките, ще ги прецакаме с  търговското име и ето откъде ще дойдат парите за хапаратура и роудита.../ Twisted Evil

ето кой ще мисли за финансите  bowuu Hug
имаме си продуцент  Mr. Green

# 287
олееее! ooooh! Плюя и бягам аз като чуя финанси! Sick Виж идеи раждам...А тъкмо си мислех да ви предложа да ме ползвате като цветно петно на сцената. Отскоро се уча да карам ролери /това  е по темата за хобитата/, така че мога да минавам и да тръскам коси в такт на един ролер по сцената... Crazy

# 288
олееее! ooooh! Плюя и бягам аз като чуя финанси! Sick Виж идеи раждам...А тъкмо си мислех да ви предложа да ме ползвате като цветно петно на сцената. Отскоро се уча да карам ролери /това  е по темата за хобитата/, така че мога да минавам и да тръскам коси в такт на един ролер по сцената... Crazy
нимой плю ами се залавяй. Аз пък ще съм фенка , ама от ония , кривите, дето никога не са доволни. Или в крайна сметка.. едни клавири да ви ударя.. 14 години пияно..няколко години частна в музикалното..все ще са от полза.
Бтв, Пасиент, евала за някой изказвания по- нагоре в темата!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 289
Кви клавири бе! Ние ще сме траш! Sunglasses

Но виж може да организираме брас секция от вувузели...Някоя от дамите да има за хоби да надува вувузелата? Rolling Eyes Embarassed Laughing

# 290
Кви клавири бе! Ние ще сме траш! Sunglasses

Но виж може да организираме брас секция от вувузели...Някоя от дамите да има за хоби да надува вувузелата? Rolling Eyes Embarassed Laughing
Аууу,моля те-нека не са вувузели Laughing
Наскоро открих,че ми се отдават брутал дет вокалите Mr. Green

# 291
Бек вокалите са доволни  Sunglasses

# 292
Joy щото няма да им се разбира  Joy
да не стане като в оня стар виц за Металика - "а бе, коя песен свирим..."

# 293
Не бееее, защото ще измолим едно кавърче на Tornado of Souls  Sunglasses

# 294
  • някъде ...
Joy Joy Joy
Няма бре, ние ще си гледаме заглавието на АутоКю-то  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 295
Охооо групичка гледам сте заформили ... ударничка трЕбва ли ви  Mr. Green

# 296
тя е ударничка, ама от трудовачките на д-градската музикална школа hahaha Mr. Green
... и барабаните хич не са й хоби, като гледам  Laughing

# 297
а ве кой ше гледа барабаните брееее  Mr. Green

# 298
а ве кой ше гледа барабаните брееее  Mr. Green
буквалист...  Mr. Green
ша ни развали хармонията с тоя талант  Laughing

# 299
Немо, благодаря имаме си  Laughing
Пък и тая ще разсейва погледите от бек вокалистките  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт