Хобитата на изключенията и отношението на мъжете към тях

• 29 481
  • 421
  •   1
Отговори
# 315
Алооо, групата, не забравяте ли някого? Crossing Arms
Драконче, за ДиС те разбирам. Бях си решила да не влизам там, ама сега виждам какъв сеир съм изпуснала.  Crazy Иначе по въпроса за хобитата в летните дни - от скука уча дъщеря ми да играе карти /ми нямаме зарове./ Останалото време, което не ми е уплътнено от сина ми със спринтове в различни посоки и рязко спиране, се бутам наравно с децата по алеите с ролерите. Найс, а?
stealflame, добре дошла. Hug Без теб в темата за музика не влизам. Сериозно те препитват, доколкото разбирам. Синът ми пък където види Шакира с "Уака-уака" танцува като бесен, а дъщеря ми е изпаднала в тежка форма на фенство към Фърги от Блек айд пийс....Жегата явно никому не прощава. Аз въртя музикалните канали и подвиквам ту на единия, ту на другия.  Crazy

# 316
@Пламъче - тия дни като се стигне до парче на Хелоуин в колата познай за кой се сещам  Mr. Green
Мъстин - ти си с друга група  Mr. Green
 Hug Hug Hug
мммдааа и на концерт ша ида живот и здраве  Praynig/mustaine   bouquet нищо, че си от другата група, пак сме в една детска градина  baby_neutral hahaha/
дотогава няма да си подрязвам краищата на косата, че да мога да замятам оооще повече  Mr. Green

как ще те забравим беее!? пазя ти място даже в нашето купе за Пд  Hug  bouquet

# 317
Искам и аз да съм в някоя група и за да не се цепя,въпреки,че няма лошо да ми излезе късмета,ще кажа ,че и аз се радвам ,да се навъртам в тая група Laughing Laughing Laughing Laughing

@Ecstasy ( мн як аватар btw ) - Пд много си го обичам - макар да живях там само 8-9 месеца, направо се влюбих в тоя град ( имам и мн приятели ).
Много са ми готини пловдивчаните - бе хората са с друга нагласа - няма тия нерви като в Сф - супер е ( по едно време смятах да живея там, че и дом тръгнах да купувам, ама се развиха по друг н-н нещата ).
От позицията на роден и израстнал в Бс ( сори Дев Simple Smile ), и живеещ последните 14г. в Сф ( с изкл. на 8-9 месеца в Пд ), смело заявявам, че ми е любимия Бг град  Mr. Green

Чак се върнах да си гледам аватара Laughing Laughing Laughing
И аз си харесвам града Mr. Green и въпреки,че съм живяла няколко години  в Бс (също много хубав град) пак не съм си променила меннието,че в Пловдив е най-хубаво . Laughing Laughing Laughing

# 318
  • някъде ...
@Пламъче - тия дни като се стигне до парче на Хелоуин в колата познай за кой се сещам  Mr. Green
Мъстин - ти си с друга група  Mr. Green
 Hug Hug Hug
мммдааа и на концерт ша ида живот и здраве  Praynig/mustaine   bouquet нищо, че си от другата група, пак сме в една детска градина  baby_neutral hahaha/
дотогава няма да си подрязвам краищата на косата, че да мога да замятам оооще повече  Mr. Green

как ще те забравим беее!? пазя ти място даже в нашето купе за Пд  Hug  bouquet
Вече наистина ме разсмя на глас.  Joy Joy Joy
'начи ... излиза, че сме в едно купе, 'щот Шеви не я давам в друго купе до последна капка кръв  Mr. Green

Шев -  Hug Hug Hug - няма как да те забравим душко, то този подфорум не се слави с многобройно присъствие, но е един вид като подбор - най-доброто тук - кой влезе - не си го даваме вече  Mr. Green

И се'а по темата ( и като отговор на Шеви и Пламъчето ) : моя ме кара да пускам по 6 пъти 1 след друг ( докато го докарам от майка му до нас ) It's a lovin' thing  на  C.B.Milton ...
Са ... може и да ви е смешно, ама малката гад държи да я пея в колата, и това е вече 3-та седмица  Crazy .
Иначе наДжови - It's my life също мн го кефи, ама нея я пея малко по-слабо  Joy Joy Joy

ПП:
Искам и аз да съм в някоя група и за да не се цепя,въпреки,че няма лошо да ми излезе късмета,ще кажа ,че и аз се радвам ,да се навъртам в тая група Laughing Laughing Laughing Laughing
Hug Hug Hug

ПП: И пак ( от мен за вас - повтарям се, знам, обаче тия дни го слушам по 30 пъти т'ва парче - к'во толко ме грабна - не знам ) :
http://www.youtube.com/watch?v=MKk1u5RMTn4

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 22:27 от ddragon

# 319
ddragonе, заради това парче, което ти от толкова добри чувства пусна в една друга тема на Хасс, изрових всичките албуми на Poets of the fall. Освен това, да казвам ли ми звъни тебефона оттогава?!?! Подлуди ме бе, човек!!!!! Crazy Mr. Green А вече си мислех, че одъртявам, щото напоследък няма група от сравнително новите, която да ме стисне за гърлото....

# 320
ddragon Hug , ша ми връщаш за хелоуийн, а?  Mr. Green
искам да кажа, че това го слушам вече втори път, че взех и да си припявам  Whistling кам фийд дъ рейн

# 321
  • някъде ...
ddragonе, заради това парче, което ти от толкова добри чувства пусна в една друга тема на Хасс, изрових всичките албуми на Poets of the fall. Освен това, да казвам ли ми звъни тебефона оттогава?!?! Подлуди ме бе, човек!!!!! Crazy Mr. Green А вече си мислех, че одъртявам, щото напоследък няма група от сравнително новите, която да ме стисне за гърлото....
Hug Hug Hug
Аз си мислех че откачам, 'щото не мога и не мога да спра да го слушам...
Почнаха да ме бъзикат мойте хора, щото като дойдат в офиса - само т'ва се върти - вече можели да го пеят  Joy Joy Joy

ddragon Hug , ша ми връщаш за хелоуийн, а?  Mr. Green
искам да кажа, че това го слушам вече втори път, че взех и да си припявам  Whistling кам фийд дъ рейн
Joy Joy Joy
Никак не съм отмъстителен, ама щом трябва  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 322
ма аз нямам против така да ми връщат  Mr. Green мога и още да понеса  Whistling

/4 пъти вече пък станаха/

# 323
Аз само за 3 път я слушам,ей така си върви,хубава песничка,но това ,което ме грабна е надписа в подписа ти.Благодаря за поздрава и моля те,говори ми на "ти' нали сме в група Laughing Laughing Laughing Laughing Hug

# 324
 Клипът също е много як. Финландци, бе, как да не ги тачиш.

# 325

да бе има нещо в тоя студ там Thinking все хард го раздават  hahaha

# 326
  • някъде ...
това ,което ме грабна е надписа в подписа ти ...
http://www.youtube.com/watch?v=Zh-OJdAkKVI -  Hug  bouquet

Шев, кажи ми моля те че си инстинска, 'щот тия дни имам сериозна дилема, дали не съм шизо  Crazy
Са ако се окаже че пиша и от твоя ник в момент на пристъп ...  Crazy Crazy Crazy

да бе има нещо в тоя студ там Thinking все хард го раздават  hahaha
То са софт не е модерно  Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 22:51 от ddragon

# 327
Къде сте бе,лулуги?  Mr. Green Я да ги махате тез пезевенлъци. Ей ви нещо подобно, но метълче как си треа:

http://www.youtube.com/watch?v=XX0p7Y3gND4

И познайте кой сцепи погото на Каварна тоя уикенд? Whistling Whistling Whistling

# 328
Кажи кой,щото едва  ли си ти  Laughing Laughing Laughing Laughing Whistling

# 329
  • някъде ...
Къде сте бе,лулуги?  Mr. Green Я да ги махате тез пезевенлъци. Ей ви нещо подобно, но метълче как си треа:

http://www.youtube.com/watch?v=XX0p7Y3gND4

И познайте кой сцепи погото на Каварна тоя уикенд? Whistling Whistling Whistling
http://www.youtube.com/watch?v=a3ORCb1JQ3s
и
http://www.youtube.com/watch?v=Psy9-_SXIrc
( Дев сори, ама в траша друго такова парче няма *освен Арайс* )

Общи условия

Активация на акаунт