Scrapbooking & Cardmaking - 12

• 74 114
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Момичета, бавничко върви темата, но пък картичките са разкошни и сигурно отнемат повече време.
Нана, ти си изключение - като парна машина си, разкошотия след разкошотия Hug
bellaG много красива момичешка картичка!!!
Nice^day хареса ми идеята дръжката на чантата да е с мъниста!!!
Данче, най-накрая да покажа чантата, която правих преди сумати време за една сватба. Щракнах я чантата в последния момент, но ми стана много интересно и друг път ще си поиграя повече когато имам време.

Вчера направих една къщичка, най-големия ми проблем обаче се оказа заснемането и. Много сладка стана, но както и да я заснема все нещо няма да е на фокус или ще подчертае недостатък

започнала съм и други неща, скоро пак ще има включване Laughing

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 12:28 от laguna

# 406
  • Русе
Nice^day, laguna ,много хубави чантички!
laguna , къщичката е много сладка! Страхотни цветове си избрала. Simple Smile

Момичета имам едно въпросче-как поставяте гумените печати на акрилно блокче, когато са без двойно залепваща лента?

Ето нещо ново от мен:

http://allyoumaysaythatiamadreamer.blogspot.com/2010/10/blog-post_06.html

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 22:55 от ~Magi_TM~

# 407
Брей, че сте мълчаливи. Толкова картички сте направили за предизвикателствата и конкурсите в нашите бг магазина, а тук не показвате и си трайкате Laughing
Пак аз

# 408
Момичета имам едно въпросче-как поставяте гумените печати на акрилно блокче, когато са без двойно залепваща лента?

Според моя скромен опит няма как без двойнолепящо да го залепиш върху акрил. Силиконовите си лепнат, но гумата - не.

# 409
  • Русе
frony, да знам. Simple Smile До сега бях купувала само такива, които са си с двойнозалепваща лента. Имах в предвид например печатите на Lili of the Valley- те са без такава лента. Двойно залепващо тиксо ли им слагате или някакво лепило? Не ми се иска да повредя печата и за това питам.

# 410
Маги, купува се отделно ето такива например. Има и на U-mount марката.

# 411
  • Русе
Нана, много ти благодаря!  bouquet Hug

# 412
Маги, купува се отделно ето такива например. Има и на U-mount марката.

Нана, това изглежда супер, само че в България май няма откъде да се купи.

# 413
Много отдавна не бях правила картички, затова не съм се включвала и в темата. Между другото, както правите с готовите картички?
Правите ги винаги по някакъв повод ли... newsm78
Аз нямам никакъв стимул да правя картички просто ей така... Като не знам за какво да ги използвам после Confused

Ето все пак две коледни - надявам се около празниците да ги дам за някоя благотворителна инициатива.

# 414
  • 221B Baker Street
привет,момичета  bouquet
ето моите нови работи:)

# 415
Много отдавна не бях правила картички, затова не съм се включвала и в темата. Между другото, както правите с готовите картички?
Правите ги винаги по някакъв повод ли... newsm78
Аз нямам никакъв стимул да правя картички просто ей така... Като не знам за какво да ги използвам после Confused

Ето все пак две коледни - надявам се около празниците да ги дам за някоя благотворителна инициатива.

HugТони, Много много са ти хубави картичките!!
Правилно си се ориентирала - заделяй си ги за благотворителност. Дори да е коледен базар - винаги може да мине някоя красива картичка и за рожден ден или за бебе примерно, или за влюбени. Аз също започнах полека лека да събирам и да правя картички за коледния базар на ДБМ. Ето наскоро имаше за децата от SOS детско селище.

# 416
Привет момичета!

Възхищавам се на въображението , което имате и уменията да ги превъплътите в тези прекрасни картички...

Искам да ви задамедин въпрос...на моя позната й трябват целуфанени пликчета, в които да поставя картичките си...Има ли готови такива с лепеща лента и от кои магазини се закупуват или с машинка си ги правите ?

# 417
  • Варна
Тони, прекрасни картички, както винаги. Жалко, че така рядко ни навестяваш.   bouquet
Анубиса, много хубави и пъстри картички.
ivu6a, пликчета има в магазин ЕМ Арт.
Във Варна има и на Колхозния пазар и в маказина на Ракхива на Чаталджа.

Последна редакция: нд, 10 окт 2010, 17:10 от Despina

# 418
Despina, благодаря ти за бързия отговор.Аз съм от София, но ако не намеря тук в кратко време, ще си поръчам от Емарт.

# 419
Тони, прекрасни картички, както винаги. Жалко, че така рядко ни навестяваш.   bouquet

Ооо, напpотив - навестявам ви всеки ден и чета всеки постинг Flutter
Пpосто много pядко пpавя каpтички Crazy

Общи условия

Активация на акаунт