Боян е новата звезда в НОЕМВРИйската тайфа!!!

• 30 814
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ели, много добре си решила, хем ще се запознае с децата и ще общува, после ще дремне вкъщи и няма да е киселяк следобяда  Peace Чакам да чуя дали ще ни вмъкнеш в графика  Joy

Вале да почваме ли със снимките тогава  bowuu

Само Елито да изчисти албума за колажите от старите снимки и може да започвате, таман до края на месеца да ги качите за да направя колажа за 15.10 за първите рожденици.

# 661
Евала мога да ти кажа Вале  Hug че се наемаш.
Иначе нищо не мога да обещая, но ако има как имам ти телефона и ще звънкам  Hug
Силно се надявам да свикне Анита.Имало адаптационен период, в който мога да стоя с нея, което много ме радва.Иначе не знам защо процедират така.Имаме познато дете на 3 годинки и не спи в градината.И вечер в 4-5 часа е мъртво уморено, изнервено, не яде, и веднага заспива.
Отивам да чистя албума  Hug
А някаква тематична насоченост ще има ли колажа или няма значение какви ще са снимките?

# 662
Така направих нов албум "Снимки за колаж за 2 години" в Снимка.бг.Качила съм и една снимка на Анита, която по-късно ще сменя,но я искаше за да създаде албума.
Ако някой има проблеми с качването на снимки може да ми ги праща на скайпа.Аз ще ги дам на Валето заедно да не я тормозим много  Hug

# 663
  • София
А някаква тематична насоченост ще има ли колажа или няма значение какви ще са снимките?

Е толкоз бързо не мога и темата да измисля трябва да ме осени свише  hahaha Joy Като видя няколко снимки и тя сама ще си се намести  Peace

Стискам палци бързо да се адаптира Анитка  Hug

# 664
Ели, една моя приятелка ми обясняваше, че и в Испания децата не спели на обяд в градинката, а нейното понеже било свикнало от българската градината  спяло там всеки ден на някаква масичка и госпожите  Shocked, но майкато като обяснила го приели с разбиране.

# 665

Е толкоз бързо не мога и темата да измисля трябва да ме осени свише  hahaha Joy Като видя няколко снимки и тя сама ще си се намести  Peace

А ти да помислиш, че те юркам сега.Нищо подобно  Naughty
Чакаме да ти дойде музата  Hug

Мале Вита, милото детенце.

# 666
  • София
Леле, как може да оставиш детето на масичка да спинка. Лелите като разбират да го сложат някъде да се наспи.

Елито, ти си ми музата, душа. Сега като те прочетох и веднага бях осенена от идея smile3508 хайде слагайте ама най-хубавите снимки на чаветата и да ми ги именувате плийз, после да не остане някое не припознато  Mr. Green

А на този албум за РД 2 годинки как му е паролата?аз се набутах в албума на 1-ва страница и се чудя колко много снимки изведнъж се появили  ooooh!

# 667
  • Варна
Готово, качих не 1 а 3 снимки, днес не мога да вземам решения  Laughing
Взех си изпита и не съм на себе си от кеф  Crazy Свършиха мъките, тази година трябва да е по-лесно  Whistling
Ели, дано й хареса на Анита. Хубаво е да прекарват известно време с деца.  Откакто захладня, почва да ми става много гузно, че ще оставя Габи без голям избор за забавления. И изобщо не съм наясно, ако сега подадем документи за ясла, дали има шанс да я приемат в близките 1-2-3 месеца? Вие как мислите, хич не съм в час с тези неща... Sad

# 668
  • софия
и ние качихме снимка.  Peace

# 669
Привет,

Чуседна идея за колажчето, тия дни /до края на месеца  Rolling Eyes/ и ние ще качим снимка  Mr. Green

Вале как мина почивката?

Ели Честити обички, много е сладка Анитка  Heart Eyes Успех с яслата, бързо да се адаптира сладурката  Peace
Това със спането направо ми се вижда странно  newsm78 Може би искат да спят по дълго през нощта ли  Thinking Шантава работа...

Шамс поздравления за "новите" очички  Hug

Сикрет Браво за изпитите. Успешна ще е е предстоящата година  Peace За яслата, най-добре е да питаш на място  Simple Smile

Стискати палци на бременилките отиващи към финала......Започват трепетите за хубави вести   ylinfant Heart Eyes

# 670
Добро утро, момичета! Hug

Сиска, честит рожден ден! (На големи патерици, но днес се уредих с време за писане Embarassed) С пожелания за много сбъднати мечти!   bouquet
Стискам палци Влади да няма проблеми със зъбчето.

На всички които са още 2 в 1 стискам палци и чакам добри новини!  Hug

За колажа идеята е чудесна.   bouquet

# 671
  • София
Ха, добър ден!

Аз снощи се завърнах в София след едноседмична малка почивка в Гърция. Страхотно си изкарах с малката, но вчера ми беше адски мъчно, че пак трябваше да я оставя  Cry Поревах си по пътя, като се е събудила от сън и не ме е намерила и тя си е поревала. Всеки път е толкова пораснала, с толкова нови номера (понякога цели програми) ....казва вече някакви думички.... Когато е по гащички си казва когато има "пиш", но за акото още не иска в гърне.
Отдолу са й избили още два кътника..... Колко зъби трябва да имат на тази възраст? Вашите малчовци по колко имат?

Как са бременните коремчета???

Шамс честито за новите очички Simple Smile Аз също много искам да си направя корекция на очите, че и аз съм с диоптър, но....  Money
Ели честити обички на Анитка! На Ники края на юли й махнахме медицинските, с нейните си е още по-красивка Simple Smile

Целувки на всички сладки малки бонбони

# 672
  • София
Момичета, да ви споделя какъв ужас изживях преди час! Още треперя, но вече се поуспокоих.

Както си шетам из кухнята, а Ида си играе до мен по едно време я гледам - обула чехлите на баща си (46 номер) и ми вика "Мамо, чао!" и ми маха доволно. Аз й се хиля от кухнята и й махам и аз за чао и продължавам да върша каквото си върша. По едно време обаче (примерно 2-3 мин. по-късно) се усещам, чевече не я виждам пред мен Идата. ВИкам - никой не се обажда. Отивам да видя каква беля прави - няма я. А всички врати наоколо - затворени. Отивам към спалнята подвиквайки я - никаква не отговаря. Обиколих цялата къща - няма я! Вече почна да ме обхваща паника! Проверявам в банята - няма я! Отварям входната врата, която  е с топка отвън и нямаме навика да я заключваме като сме си вкъщи - няма я. ВИкам в коридора на входа - ни вест, ни кост. ВИкам асансьора - няма я вътре. Вече почнах леко да потрепервам. Хуканх надолу по стълбите, живеем на 5 етаж, викам "Ида, Ида" никой не ми отговаря и никъде я няма. На партера гледам вратата затворена, но понякога някой я оставя отворена, изтичвам на улицата, оглеждам се - няма я! Вече се тресях като лист! Какво ли не ми мина през ума! Викам асансьора и се качвам отново у дома, последната ми надежда е някъде да се е скрила. ВЛизам вкъщи, викам "Ида, Ида" - тишина! Хиквам пак да обикалям стаите и накрая я намирам в бъдещата й детска стая най-кротко да си играе! Като в видях и просто рухнах на земята и като заревах като магаре .... милата така се стесна и веднага дотича да ме прегърне. Седяхме сигурно поне 5 мин. прегърнати, аз рева, тя ме целува!
Слава богу всичко приключи добре, но така си изкарах акъла! Такива неща ми минаха през ума, може да си представите! Чак преди малк осе поуспокоих. Вече категорично съм решила да сложим верига на вратата, защото тя съвсем скоро ще се научи дори да е заключено да си отключва. Тя от сега вече улува кой ключ е за врата и туку успява да го натикав правилната дупка. А втори път подобен ужас не искам да изживявам!

Сега си играе тук до мен и само да я изпусна от поглед и туку я подвиквам.... А коремът ми е просто на камък!  ooooh!

# 673
Илка, ужас, направо, представям си какво ти е било. Моят синковец направи подобно изпълнение също преди няколко дена. Оставих го на баща му да го пази и отивам да гладя. чувам го как казва чао на баща си, слага си шапка, взима ми чантата, обува си сандалите и заминава... Аз спокойна, баща му го пази  Confused След 5 минути баща му ругае нещо, че не могъл да мине нивото на незнам коя си игра и аз започвам леко да се притеснявам. Почвам да търся - няма го никъде. Намерих го отвън - отворил входната врата, излязъл, грижливо затворил и тъкмо слизаше по стълбите. Питах го къде отива - към колата, каза, че и клЮчовете беше понесъл... Като нищо щеше да си слезе 3 етажа и после къде щяхме да го търсим, не е ясно. Вратата на входа се заклЮчва, но точно тогава се беше счупила. Тежка е също и може би нямаше да може да я отвори, ама знам ли го къде още можеше да се завре. Сега всичко е заклЮчено, още не се е изхитрил да отклЮчва. И хич не съм спокойна, като го оставям на мъжа ми...

# 674
  • София
Еlleee  Hug Hug Hug!!!
Илка ужас. Силни прегръдки Hug. При нас се заключва и прибирам ключа, защото иначе знае да си отключва. Един ден бях слезнала до магазина и баща му го наглеждаше. Прибирам се аз и мъж ми ми вика, защо съм оставила вратата отворена и аз Shocked. А той Крис си отворил и заслизал по стълбите, та мъж ми го гонил по площадките ooooh!.

Общи условия

Активация на акаунт