да се разпиша и при вас! нямах достъп до компютъра няколко дни по хммм ... "културни причини" (Шамси, заимствам ти израза, много ме изкефи
) Иначе всичко около нас е наред, само дето снощи простудих Идата, направо съм за убиване! Ама к'во да правиш, бременна изкуфяла тиква съм, не диня, тиква!
Сега с малко садо-мазо-бабешки лекове се надявам до два дни да се е оправила, че майка ми ще ни идва на "свиждане" и си представям какво мърморене ще е, ако детенце е сополиво! Не стига, че ще ми мърмори за бебето, което по нейните разбирания било малко (преди седмица беше към 2.700) и по неблагоприятни стечения на обстоятелствата разбра, че е седалищно, което й го бях спестила .... Абе не ми се мисли!
Стискайте палци до вторник да се е обърнал бебока и да се е наместил на стартова позиция, че иначе тия 4 дена, дето ще ни е на гости ще ми се видят ад
Нуши, не се приеснявай за Йошката, всичко ще е наред! Той е още малък и толкова бързо ще забрави.
А ми се струва добро решение с една упойка да свършите и двете манипулации, стига да не му дойде пък на малкия нанагорно след като се събуди, хем пишката да го понаболява, хем юздичката
Всичко ще бъде наредЮле, ама Борко още ли е само/ предимно на кърма?
успявам да пробутам хляб или пица, кашкавалки, сиренки ... изобщо всичко което е направено от тесто. Меся(с машината) като луда
Пие краве мляко, когато реши че му се пие без значение дали има кърма или не.
Плодове и зеленчуци яде според настроението, но пак количествата са смешни
Изобщо не мога да реша има ли заменено хранене
Само храната/АМ едва ли може толкова да вдигне хемоглобина. Хематолога тук каза че с храна няма шанс да се вдигне много желязото.
Доколкото за седалищното - дано се обърне навреме, но това не зависи от теб
А сега милата си е завила куклата в едно пъничко парченце палт, дето ползва за кукленско одеалце, гушнала я е и я разхожда из къщи и туку я целува по главичката и нещо й обяснява (като говори на куклите си не винаги я разбирам).
.