"Системата минус 60" -Тема №10

• 38 063
  • 744
  •   1
Отговори
# 270

Оле, ама и това ли трябва да се яде по тая система?  Shocked Mr. Green

# 271

Оле, ама и това ли трябва да се яде по тая система?  Shocked Mr. Green
Ами това е разрешена храна за вечеря. Идеята дойде от сайта на Мириманова. Зеленчука в каймата(т.е. лука) е в количество като подправка. Овкусяваш каймата с подправки по твой вкус. оформяш гнезда, чукваш яйце(или половин разбито яйце...зависи от големината на гнездото). И печеш на фурна. Всичко е напълно системно-яйца и месо са позволени за вечеря във вариант №7 Peace
Лесно, вкусно и засищащо Crazy

# 272
Здравейте,момичета HugЖани,поздравления за взетото решение.Ти си ми един от стимулите ,така че-никакво отстъпление!Постигнала си много,ще достигнеш и крайната цел-важното е ,че срокове няма ,а и ние не сме на състезинаие-от значение е ,че вървим-кой по-бързо,кой по-бавно,към желаното.За днес:
з.ръжени сухари,млечен крем,шунка
о.леща,краставица,ръжен сухар
в.сух таратор.
За вечеря не съм много разнообразна,но или съм на работа,или с малките по градинки,люлки и т.н-винаги е нещо,което се побира в чантата и може да се хапне и на крак.За течности през деня не се сещам,но вечер като се приберем наваксвам-средно около 2л.Лек и ситемен ден на всички!

# 273

Оле, ама и това ли трябва да се яде по тая система?  Shocked Mr. Green
Ами това е разрешена храна за вечеря. Идеята дойде от сайта на Мириманова. Зеленчука в каймата(т.е. лука) е в количество като подправка. Овкусяваш каймата с подправки по твой вкус. оформяш гнезда, чукваш яйце(или половин разбито яйце...зависи от големината на гнездото). И печеш на фурна. Всичко е напълно системно-яйца и месо са позволени за вечеря във вариант №7 Peace
Лесно, вкусно и засищащо Crazy

Ммм, звучи вкусно!
Аз се шегувах - да не би да ядете истински лястовичи гнезда, като китайците.  Peace
http://www.millionaire.bg/article.jsf?articleId=2693&flashCategoryId=7

# 274
АЛОООООО, ТАЙФАТА НА МИНУСИТЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!

Гледам, гледам - темата на 2-ра страница ще кацне скоро!!! Викам си - я, малко да оспамя положението  hahaha Joy gydi

minilini - много се радвам на постовете ти, особено завършеците ти - за водичката!!! Толкова си стриктна, чак миличко ми става!!  Hug   bouquet

Жасиии - ще му умориш някой ден!! Сега пък гнезда от милионерска страничка, хиихихихихи, чак се замислих дали са системни/за вечеря или обяд, или само на закуска??  newsm78 #Crazy/ и какви ще да са на вкус, хохохохохо, хахахахахаха, хехехехехех, иххиихих  smile3532

Аз отново отбелязвам гол = -500гр и продължавам полувремето с пот на челото,   newsm39 smile3540 running jump
От вчера включих ходене на пътечката у дома - по 45мин, другата седмица ще го увелича на 1 час - малиииии, това аз ли съм бре??!!
Пу-пу, колко съм стриктна и изпълнителна, повредих се покрай тази система!!!  perko ku-ku

Хайде от мен толкоз засега, ако нещуууу ....ще намина пак отново!!!
   bouquet newsm51 smile3525 txtloves newsm76 Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart Heart Eyes Heart

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 15:42 от divimo -66,8

# 275
Аз отново отбелязвам гол = -500гр и продължавам полувремето с пот на челото,  От вчера включих ходене на пътечката у дома - по 45мин, другата седмица ще го увелича на 1 час - малиииии, това аз ли съм бре??!!

Браво!  smile3501

Ох, заемам се и аз стабилно, още не съм изчела книгата - все си викам, дочитам я и почвам, а и имам апетит за 5 сумиста в момента, че съм точно пред МЦ.  Sick Но!!! Претеглям се утре сутрин да се уплаша колко тежа, пиша в дебелия тефтер и се почвам!!!

Това с милионерката страничка е по случайност, само там ги намерих тия лястовичи гнезда.  Laughing
Но в Китай са голям деликатес, казвали са ми познати, дето са ходили там. Явно затова китайците са толкова слаби - то ако и аз трябваше да се катеря по дървета и пещери да си търся храна, едва ли щях да приличам на дирижабъл.  Laughing

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 16:22 от Анонимен

# 276
Жасиии - да те светна, дирижабълите ги закотвят на висо4ко - дървета, стълбове, катедрали - кой каквото има, та проблема ти с хапването е никакъв!! Давай смело, набери малко гнезда и за мен  hahaha Joy smile3532

Нещууу, никой не ще да споделя, що тъй?  newsm78  Аз с простотииките си ходя под ръка, ама вече са ми кът, та .....

АЛОООООО!!!!!!!!ИМА ЛИ КУКУВИЦИ В ЧАСОВНИКА????????????????????? КЪДЕ СТЕ, БРЕ, СИСТЕМНИТЕЕЕЕЕЕЕЕ......

# 277
Идвам да не ти е скучно Heart Eyes Честито ти минусче, направо изби рибата с тоя резултат до тук-страхотна сииииииииии Hug

Моя системен отчет за днес:
З:препечена филийка с пастет, 2 парчета домашен кекс от снощи, нескафе
О:пълнени тиквички с кайма и малко краставица
В: тиквички с ориз и зеленчуци на фурна, краставица

# 278
ЖанииииHug Hug Hug Благодаря!!! Ти как си? Гледам продължаваш да системваш, лошавите мисли минаха ли ти? Детенце как е? ИИиии, таковата ...абе от тоя домашен кекс остана л ити нещо, че за утре закуската хи4 не ми се мисли, имам само един шоколад, ама нещо не блазни толкова  #Crazy newsm78  hahaha Joy

Днес по-рано ще ви оставям от обикновенно, че тая пътечка на тъмно става скучна, а и може да падна, хихихихихиих!!!!
  bouquet smile3525 newsm51

# 279
Дивимо добре съм мила, малкия е по-добре-още вдига температур и има сополи но половината от лекарствата спря да ги пие вече.
Лошавите мисли минаха бързо като ви изчетох и с подкрепата тук. А относно кексчето-няма да имам утре за закуска....мъжото като се прибере първо кексчето ще дояде Whistling Та утре и аз ще се чудя какво да закусвам. Дори снощи ми каза, че трябва като правя кекс да пека поне 2 кекса, че един бил свършвал много бързо hahaha

# 280
Дивимо, сега загрях откъде е това 66,8  Blush после Дивимо 0 ли ще станеш  Grinning пожелавам ти го от сърце  Hug

Жанетка, бързо да се оправя малчо Hug

Вие добре сте системни, а аз днес изядох света, толкова тежко ПМС не бях имала скоро  Tired и съчетано с лошото време навън стана страшно.

# 281
Алиена  Hug
Ми то и аз сега като ти каза загрях от къде е 66.8 на Дивимо Blush Но тя май трябва да махне поне 21 от това 66.8 Peace

# 282
Алиена, Жаниии  Hug Hug Hug , чато-спама ми хареса!!! Само да вметна, че тирето между divimo и 66,8 е минус, хихихихихих!!! Заглавието ми е съвсем системно един вид!!!  bowuu hahaha Joy ИИИИИ, много се радвам, че мЪ разконспирирахте най-накрая!!!   bouquet

Алиена - мерси за пожеланието, дано все така безпроблемно и системно, скоро стигна до голямата 0. И стискам палци това ПМС да се маха, че ....да не идвам аз да го махам!!!  fight      love001

Жаниии - имах такава идея и аз, НОООО ...реших, че е по-добре да ми виси като обица на ухото и всеки ден, като си отворя любимия профил в любимия форум, да се присещам откъде съм тръгнала и колко точно съм се изпуснала, та повече да не го правя!!!
   bouquet smile3525 newsm51

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 19:27 от divimo -66,8

# 283
Благодаря още веднъж за пожеланията! Hug
Бебок, хубаво ще те надъхам, обещавам! Wink
Дивко, ехаааа, прелест, цяло килце е изчезнало за 2 дни!! Продължавам да съм сигурна в теб и да вярвам, че преди края на месеца ще видиш 9-ка! Hug Аз за ника знам, но имам една идея, че като смъкнеш всичко ще ти ходи много прическа подобна на анимето от подписа ти! Peace Много хубава морска торта, мерси! Hug А аз днес забравих да ям от вчерашната торта на Влади, утре, ако е останала ще опитам, но и в събота пак ще има.
Алиена, когато и да е важното е, че вече си на самия финал!
Кашарел, успех! Hug
Жани, да се оправя бързо малкото слънце! А ти никакви такива вече, никъде не те пускаме! Heart Eyes
trollipen, чудесно е, че нещата при теб продължават да се случват! Hug Да, тараторът вечер е без мазнина, както и всичко останало, въобще не ми прави впечатление вече и дори и за обяд да е, често не слагам.
EliG, хубаво минусче! Hug
medunche, избирайки Системата си направила най-важното, а сега просто не отлагай повече, всеки отложен ден е изпуснат минус!
Трън в Очите  , поправките в менюто вече са ти ги отбелязали, а за количествата, опитай да спреш да се храниш преди да си се почувствала сита, след 10-тина минути ще се почувстваш.
Жасмин, хайде, успех!

Вчера:
З. Мекици със сирене, браунис, шоколадов бонбон
О. Кюфтета и пържола на скара, шопска салата, черен хляб
В. Кайсии
Днес:
З. Мекици, кайсии
О. 2 екструдирани оризови блокчета, домат
В, Кайсии, джанки

Утре ще видя как ми се отразяват тези несистемни кайсии, ама направо умирам за тях, това са единствените плодни дървета тук и кайсиите са страхотни, едри, сладки, прекрасни.. нищо общо с тези на пазара, които ми миришат на лекарства.

Хубава вечер!

# 284
  Ето ме и мен.Системна втори ден:
 з- 3бр ръж.сухари с пастет и 1 домат, малко по-късно 3 фурнети със сирене
 о-домат, плочка сирене и 1бр шункова наденица на Кен
 в- 4 сухара, плочка сирене и чаша айрян

Вечерята ми се повтаря с вчера, но нямах време за друго.От утре ще гледам да е по-разнообразна.

Дивимо
, браво и от мен за прекрасните резултати.Продължавай все така  bouquet

Жани, радвам се че малчо е по-добре.Днес изключих да те питам за него Hug

Сиси, благодаря Hug Дано не ти се отразяват кайсиите. Peace

Днес в една книжарница в мола видях книгата на системата, стори ми се по-различна от сканираната..отивам да прочета едни неща и да направя сравнение.Ако има разлика в това което ми направи впечатление ще ви пиша.

Хубава вечер Hug

РЕДАКЦИЯ: Книгата в книжарницата няма толкова глави като сканираната, но май е същата.Относно вечерята забелязах и в двете книги че на вечеря може да се ядат сухари с кашкавал, а до колкото си спомням тук се обсъждаше че кашкавала вечер е нережимен.Режимен е, пише го на стр.92 в глава 3 Peace

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 21:02 от Кашарел

Общи условия

Активация на акаунт