"Системата минус 60" -Тема №10

• 37 055
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Здравейте, момичета.
Мисля от утре и аз да се присъединя към вас или поне ще се опитам Mr. Green
Искам да попитам колко време се спазва целият режим newsm78

# 391
  Момичета, благодаря ви!Радвам се че ви е харесал Hug

Аз обаче втори път няма да правя такова нещо за закуска.Ето вече е почти 2часа и още не съм обядвала, просто нямам място.Ще си хапвам по-леки неща за закуска определено за да си спазвам три хранения за деня.Днес май ще мина с две. ooooh!

marisa_, Жасмин, браво за минуса!Аз не се меря всеки ден.Утре си кажа ако има нещо.

Джижи, това е режима!Чакаме те да се включиш, няма да съжаляваш.Щерка ти също. Hug

бонбонче, дано детенце леко изкара шарката. Hug

IntRiGa_GirL, охоооо сладурче с теб си обикаляме заедно!Добре дошла Hug Режимът е начин на живот, спазва се поне до достигане на желаните кг.След това може да вечеряш малко по-късно. Имай предвид че тук се сваля по-бавно от 90 дневната, но пък е трайно и се хапва всичко.УСпех!

# 392
И аз днес се поотпуснах с яденето, довечера ще ям нещо съвсем леко и то към 17 ч.

З: 3 бъркани яйца; 1 домат със зехтин и балсамико; 1/2 купичка таратор; 1 к.чашка кисело мляко с 2-3 с.л. овесени трици; голям глад ме гонеше от снощи  ooooh!
О: 1/2 купичка пилешка супа без картофи и фиде (само пиле, лук и чушка); 1 порция ориз с морски деликатеси от Карфур - това май изобщо не е системно, ще си проличи утре на кантара.  Sick
В: ще е или диня, или мешана салата.

Вода пия 2 пъти повече, отколкото преди - сигурно по 10-на големи чаши на ден. (около 2-2,5 л. вода ми се събира на ден).

# 393
Здравейте и от мен!

За сега денят ми е системен, ще видим до довечера как ще сме, макар че уж напоследък по-лесно изкарвам вечерите.

з. три парченца шоколадово руло и мляко с нес
о. таратор, 2 кюфтета и салата от зеле и моркови
в. таратор или Активия с 1-2 ябълки

Хайде и днес системни и утре с голееемммми минусииии!
Целувки на всички!

# 394
Здравейте момичета!
Искам да попитам какво кафе използвате?
Благодаря Ви! Simple Smile

# 395
  • ВАРНА
Здравейте момичета!

Мириманова препоръчва едро смляно, като за еспресо  Peace  Ето какво е написано в руския форум:

Покупаем или делаем молотый кофе достаточно крупного помола (приблизительно как крупный сахарный песок). Кофе надо брать НЕ РАСТВОРИМЫЙ!!! Не варим его!!!! Намыливаем проблемные зоны своим обычным гелем для душа, а затем, насыпав на руку немного кофе (чем больше кофе, тем интенсивнее воздействие, сразу слишком усердствовать не нужно), и поверх намыленного втираем кофе в кожу теми же движения, что используется для массажа. Грудь лучше не скрабить. Держать кофе на теле не надо. Время процедуры - опять таки - на ваше усмотрение, в среднем 10 минут. Не нужно в первый день начинать с 20 минут, чтобы на следующий день проклинать эту процедуру Без фанатизма!!!:)

# 396
Аз пък се търкам направо с кафето (върху мокра кожа) - не се мажа с душ гел под него. Дори ми се стори странно, като прочетох сега - ами този душ-гел нали е мазен - няма ли да попречи на ексфолиацията? Много странно - ще пробвам днес и ще видя. Кафето ми е от най-евтиното, за еспресо - Нова Бразилия класик.

# 397
  Привет!Тия дни темата е много пуста, сигурно започнахте да ходите по морето.Моето мина и се радвам , че поне случихме на хубаво време.

Да се отчета за днес:
 з- домашен тутманик
 о- малко ориз със спанак , купичка таратор
 в- бяло фрапе/забравих да кажа без захар, но то почти нямаше, имаше 3 капки захарен сироп/

Хубава неделна вечер Hug

# 398
  • ул. "Мечтание"

Отиваш в магазин за насипно кафе, харесваш си някакво и казваш да ти го смелят на възможно най-едро.  Peace

# 399
Отчет за днес Peace
З:2 парчета домашен кекс, ръжен сухар с пастет и нескафе
О:зеле със свинко-готвено и салата от краставици с лук
15ч. нескафе
В:тиквички на тефлонов тиган с кисело мляко

IntRiGa_GirL добре дошла в Системата, вярвам че ще ти хареса и ще се справиш Peace
Кашарел аз не съм по морете, тук съм си (е до средата на август има време...може и да се вредим за някой ден)
Нади видях те на балкона HugКажи как си?
Нощни очи радвам се да видя, че пишеш отново при нас Hug
Жасмин благодаря за преводите на рецептите и за разясненията относно сиренето и кашкавала Hug
Момичета-кокичета желая ви утре на отчета най-страхотните минусчета Hug Hug Hug

# 400
Поизгубих се, но малкото ми момченце вече е християнче! Доста късничко е, но все пак да ви почерпя системно! Hug

Празникът, ритуалът всичко вчера беше на открито и не успях да хапна почти нищо, че много гости, емоции. З. Торта О. Кюфте, млечна салата, няколко хапки печено агнешко чопнах В. Диня
А днес за пръв път бях почти всички хапвания не особено системна. Хапнах повечко до 12 и то на няколко пъти - започнах с парче торта към 8, към 10 тутманик, че тогава стана готов и нямаше как да не го опитам, защото беше наречен, а и не му устоях, после и кайсийки. В 13 ч. джанки и обядвах чак към 15 ч. дроб сърма и салатата от тиквички на labrex, в която освен зехтин имаше и мед. Преди 18 хапнах една кайсия. Тежичко ми е, дали от чесъна в салатата или от късния обяд, но определено ще гледам да не се повтаря днешното кривване.
Очаквам задържане утре, че и вода не успявах да пийвам повечко..

Да не забравя, специално питах мъжа ми да не е станало нещо с линка, не, няма проблем книгата си е там, така че може да я теглите! Peace
А това за руското сирене, кашкавал и яз си го мислех..

Бубе, и преди съм писала, че съм забелязала как по време на детокса имам хубав минус, сега ще видим.
asja, Джижи, IntRiGa_GirL  , добре дошли и успех!
iagoda, много се радвам за вас! Все повече деца виждам с наднормено тегло, коремчета.. и ми е много тъжно, но масово поглъщат количества опакована и рекламирана храна и в училище, и вкъщи, но това е друга тема..
Жани, представих си го баща ти как се чуди на хапването, на мен също обикновено не ми вярват.
Жасмин, много хубави идеи за хапване!
Мъня, добре дошла отново и успешно ново начало!
Шоколадово бонбонче, да минава леко шарката!
map_n , най-добре си смели в магазин за кафе, най-едро!

Браво на всички с умалели дрехи и тези, видели вече минусчета, утре още по-големи! Hug Лека нощ!

# 401
  Добро утро! Моля Бебочето да ми отбележи -1.5кг за първите 6 дни.Аз нали започнах от вторник, та ми е първа седмица и малко по-кратък срок от на другите Hug

Сиси, честито ти християнче! Hug  bouquet Само радост да ти носи!

# 402
Добро утро!

Отчет за днес - по табличка - минус 100 гр. , а иначе от миналата седмица от огромния плюс са 1,9 кг. Адаш, пиши само минус 0,1 кг! Благодаря!

Кашарел - Поздравления! Страхотно начало!  Hug Давай все така!

Сега чакаме нашата рекордьорка Дивимо да ни размаже, като съобщи двуцифрено число!  Praynig Диви, дано кантара те зарадва!

Е момичета, желая една минусова седмица и целувки на всички!   bouquet

# 403
здравейте, аз отчитам - 500гр от миналия понеделник. Ама се учудих сутринта, тъй като вчера бях с по-голям минус и цял ден си бях системна. А днес минуса ми беше по-малък. Но явно организна свиква и се настройва за килограмите. Важното е че сме надолу Naughty
Кашарел- поздравления за хубавия минус!
steletu-браво и на теб, хубаво е че си свалила плюса!
Успешна седмица на всички!

# 404
Добро утро! Hug

От мен -900 за тази седмица. Тук кантарът ме показва 70,200, но аз си смятам от идването минусчетата само и излиза, че тегли с 500 гр. по-леко от моя. Но важно е, че си вървя с мунусов седмичен отчет и съвсем приближих към 6-тиците!

Кашарел, чудесен старт, браво! Hug
Стеле, а така, влезе в релси, а сега стремглаво надолу! Hug
marisa_ , така е понякога по различни причини, утре сигурно ще е по-голям, но и така е добре, а другия понеделник ще е още по-тлъст! Wink
Диви, мисля те и аз!  Heart Eyes

Хайде още много и хубави минуси! Хубава системна седмица на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт