"Системата минус 60" -Тема №10

• 38 025
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Добър ден на всички!Ей,когато не съм на работа,времето минава много бързо-станало почти обяд!За днес:
з.печено пиле,2 ръжени сухара,пр.мляко с инка и 3 бр.бисквити ,2 кайсии
о.домат,краставица и плочка сирене
в.Ще гледамда се възползвам от съвета на Сиси и да си пийна чаша червено вино.Но каквото и да е-няма да е  фатално/надявам се!/
Желая ви един прекрасен ден,изпълнен с положителни емоци и по-малко  кулинарни изкушения.

# 511
Време е за следобедно кафенце

О: Филийка с пастет и краставичка

Жани честито за хубавия нет - крайно време беше Hug

# 512
  • София
Чаках да отмине бурята  Mr. Green Майтапа на страна, но наистина не са приятни тия забележки. Разбира се, че ще се стремим да проучваме, превеждаме и обогатяваме темата за Системата, все повече и повече. Тука няма нови, няма стари, всички сме дебели  Joy То и за това харесвам нашата темичка, че тук освен да се посмея и развеселя, друго не става, и да отслабвам де  Wink . А сега какво, спорове и караници. Ааааа, да ги нямаме такива Naughty, който е нервен да вика на домашните в къщи  Twisted Evil На някой тона им изобщо не се вписва, ама хич. Толкоз.
з. мюсли с прясно мляко
о. печено бутче с кафяв ориз (егати вкуснотията е този ориз, дори без мазнина  Shocked)
в. кофичка кисело мляко

# 513
Здравейте!

Леле колко скандалджийски сте настроени. Я утре за закуска всички по едно парче шоколад!  Joy Peace

Аз мислех, че вчера се свърши с темата, ама явно ще поизчакам още малко. Поне аз за себе си я приключих!!!

Нищо интересно, само на пук на душманите след вчерашния несистемен ден, днес съм минус 200 гр.

Хайде продължавайте!  Joy

Сомбри
Hug Hug Hug

# 514
Днешното меню:

з. два сандвича с кашкавал и домат
о. царевица
в. кисело мляко и краставица, може би и морков

Нещо ми е супер трудно с дисциплината. Само ми се върти из главата една ящна мисла, ама стискам зъби. Crossing Arms

# 515
Ето ви стимулчеееееее от рускините-резултат за една година и -40кг Peace

Жената за една година е свалила 40кг. с тази прекрасна Система. Имаме много неща да научим от рускините и надявам се, че ще повторим и дори надминат някои техните постижения Hug Hug Hug

# 516
А сега какво, спорове и караници. Ааааа, да ги нямаме такива Naughty, който е нервен да вика на домашните в къщи  Twisted Evil На някой тона им изобщо не се вписва, ама хич.

Много на място казано.Дано занапред няма такива безсмислени избухвания Laughing

Да се отчета за днес:
з- тостер с топено сирене и кашкавал, намазан с пастет и половин голям розов домат, редче шоколад, 1 бисквита
о- сухари , пържола пилешка, малко пастет и пак половин домат
в- незнам още...сигурно моркови пак , че излизам и нямам време за друго

Имам и минус и днес..започнах преди 7 дни на 62.8, сутринта бях 60.50 след стабилната закуска.Много съм доволна. Laughing

# 517

Имам и минус и днес..започнах преди 7 дни на 62.8, сутринта бях 60.50 след стабилната закуска.Много съм доволна. Laughing
Бравоооооооо Кашарел, само така Hug

Последна редакция: ср, 30 юни 2010, 16:52 от janeta*

# 518
janeta* - Toва е стимулът!!!! Hug
Точно постиженията на тази жена са моята цел. Аз стартирах с 5 кг повече от нея, но и моята крайна цел с 85-те Simple Smile))

Кашарел - БРАВО!!! Само така!

# 519
Кашарел, браво на теб!  Hug
Аз още се моткам с килограмите, днес бях в застой, но сигурно заради МЦ. Почнахме да правим упражненията със щерката, че сама ме мързи ужасно и ми хрумна следната идея - бе защо не вземем да си организираме сами някакви часове по каланетика? Даже имам идея къде можем да си наемем помещение.

Аз не се сърдя - вчера малко остро реагирах, но премислих нещата. Нека не се дърляме повече за глупости.   bouquet 

Кашарел, страшно много ти благодаря за книгите!  bouquet
вече започнах да чета "Минус 60 проблем" - страхотна е!
Дори мисля да си я разпечатам, за да мога да я препрочитам.
Дано я издадат на български!

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 08:47 от Анонимен

# 520
Хайде, затваряйте хладилниците уважаеми дами!    Naughty

Жасмин - това е много добра идея! Само дето на мен ми е малко далече, но пък ако успеем да го осъществим и цяла София ще минавам Simple Smile

От мен за сега една лека и хубава вечер и утре минусчета на кантарите Simple Smile  bouquet Hug

# 521
  Благодаря ви момичета! Да ви се връщат тъпкано минусите Hug

Стеле, ще постигнеш и ти такъв резултат, сигурна съм!

Жасмин
, моят МЦ го чакам на 5-6 баш като ще се отчитаме...от утре сигурно и аз ще се подуя ooooh!

А, сега да питам само аз ли ще си пиша менюто бре?Ааа, идеи събирам Crossing Arms Де сте всички?Аз тъкмо се прибрах от разходката.

# 522
Ето днешното ми меню:
З. две филии пълно зърнест хляб и кьопоолу, кисело мляко с мюсли
О.скумрия на скара, салата домати и краставици
В. ябълка
И аз се опитвам да събирам идеи Thinking

# 523
А, сега да питам само аз ли ще си пиша менюто бре?Ааа, идеи събирам Crossing Arms Де сте всички?Аз тъкмо се прибрах от разходката.

Мога да ти кажа аз днес какво ядох.  Peace
З: Макарони с масло и сирене, малко парче пица, която пекох снощи на домочадието, но не хапнах
О: диня с малко сирене (чувствах се сита от закуската и не ми се ядеше друго)
В: кафяв ориз с тиквички, домат, морков и лук

Плюс много вода, а сега след вечеря си сипах и половин чашка червено сухо вино. В понеделник заминаваме за морето, там всяка вечер мисля да ям или само печена риба, или само салата. Така поне си мисля.  Mr. Green

# 524
Ето ме с отчета: Peace
З:ръжени сухари с пастет, 2 лъжици течен шоколад и нескафе
О:зеле със свинско и краставица
15ч. нескафе
В:сирене, 2 ръжени сухара и 1/2л. айрян

Редакция:
Системки на балкона гледам, че седите.....пък ви няма да пишете. Слизайте от там на отчет бързоооооо Naughty

Последна редакция: ср, 30 юни 2010, 21:37 от janeta*

Общи условия

Активация на акаунт