"Системата минус 60" -Тема №10

• 37 976
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Къде избяга Бебок да сервира кафето  Laughing

marisa_ честит рожден ден на дъщеричката ти и от мен   bouquet

Забелязала съм, че в дните, когато ям малко свалям, но после имам задържане, затова гледам всеки ден да се храня еднакво  като засищане, закуска обяд и вечеря.
А за вечерята и часовете на преработване на храната, това вече ми писна, всяка диета различно го дават, вече съм чела какви ли не варианти, и да ви кажа всичките работят, въпроса е че е индивидуално за всеки  Peace

# 541
Бебока ходи да плаща сметки  ooooh!
Ето ви кафето ама малко късно

Да се похваля - излязох и се прибрах пеша Simple Smile, купих си ръжени сухари, ръжени макарони. Търсих и ръжено брашно ама пусто няма, има само някакво Пшенично-ръжено, ама то не става. Сиси като идвате към Канзас донеси ми един пакет брашно Praynig

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 17:42 от bebok_86

# 542
marisa_  , да ви е жива и здрава порасналата кака и много поводи за гордост да ви носи!

Мерси за палчетата, манипулацията беше неочаквано лека, буквално една секунда, само дето се бях притеснила.. Само 20 дни трябва да забравя за курейшо, ама той може да не забравя за мен. Simple Smile

Забърках и тук плосък ръжен хляб да го покажа на свекървата, че тя иска да системства по-сериозно, а си обича хлебче. Ще  сядам да й правя и един файл с най-важното.
Бебок, аз тъкмо щях да ти пиша да проучваш от къде ще купуваме ръжено брашно в Казанлък, че и там ще пека, само за онова магазинче в центъра, дето ти писах, се сещам, там търси ли? В Била също трябва да има на Техра.. Брашното, което купих от специализиран магазин тук е ето такова:

Мляко с нес, благодаря и аз за превода за вечеря, задължително да се сложи на 1 стр.  Peace Макар че честно казано аз усещах, че най-много свалям именно когато съм вечеряла плод или мляко, доста пъти ми се е случвало. Но може да е било лъжливо и да съм усещала просто глад. А ти от колко време си на Системата, сподели резултати? Hug Помня ти ника, но не помня от кога, а сега покрай сиренето започна да се навърташ и очевидно владееш правилата и четеш в руския форум, което е чудесно! Simple Smile Ще се радваме, ако пишеш и други полезни неща, които си срещала!
Жасмин, браво, чудесен резултат! Hug
Жани, и аз така смятам за затвърждаването и моите цифрички са същите от вчера. Така изброени идеите за вечеря също може да се сложат на 1 стр. Както и разбивката на птица!
map_n, наистина не е трудна за мислене вечерята, ще свикнеш, а и ще ти е приятно и вкусно на теб самата да се разнообразиш!
IntRiGa_GirL, на практика все едно си пропуснала закуската, нищо, ти си още в началото и не е толкова фатално.
Дивко, честити ти смешни сто грамчета, още много по толкова да те разсмиват! Hug
Алиена, много си права и аз това разсъждавам напоследък.. дори и само да се спре яденето след 18 ч. пак ще има ефект, макар и по-бавен.

З. Пържени филийки, потопени в мляко и яйце - 3 бр. с домашно овче сирене, брауни
О. Салата от краставици и домати, риба тон, маслини, доядох и печената пъстърва на малката
В. Още не знам, но със сигурност ще пробвам и ръжения плосък хляб! Peace Отивам да го слагам в тавата за второто втасване..

# 543
Ръжено брашно на Техра си взех аз, от Била.

Сиси, има ефект да, една позната каза, че така е отслабвала, а и Шоколадово бонбонче се включи на финала на отслабването си и тя е спазвала нещо подобно на системата без да знае, че се казва така. Добре, че манипулацията е минала бързо и лесно  Peace Ох, и аз след раждането 2 пъти горя рана, че много голяма и вече ми писна, трябва да съм се оправила, тези дни се връщам към нормалния живот  Mr. Green

# 544
Ето и отговор от модератор на въпроса, по който толкова много спорехме тук - може ли картофи със сирене за обяд:

http://mirimanova.info/forum/index.php?s=&showtopic=1250& … post&p=199102

Превеждам:
"Цитат(Mitty @ 26.6.2010, 10:58)
а може ли за обяд картофи със сирене

Отговор от мофераторката Marfa:
а защо да не може да се ядат заедно за обяд? или сиренето е месо-риба? ))

------------

Ето, рускините казаха, че може - можем вече да ядем тази комбинация без угризения.  Peace

# 545
  Привеееет!Днес нямах време да чета и пиша..сега набързо ви прегледах и ще хапвам че съм много гладна..явно заради предстоящото МЦ ooooh!

Бебоче, от де таквиз ружени сухари?Наружени ли са много Hug Joy

Жасминче и всички с минуси браво  bouquet Разсмя ме много, хубаво са ти отговорили от Русия Laughing, радвам се много за отговора!

Сиси, радвам се че всичко е наред и е минало бързо Hug

Да се отчета и аз за днес:
з- два тостера с топено сирене и кашкавал, няколко бисквити, кафе със сметана и каф.захар
о- картофи на фурна с подправки и зелева салата
в- зелева салата

# 546
  • София
Здравеееейтеее Grinning

Вечерях 2 сухара и филийка пълнозърнест хляб със сирене и домат

# 547
Сега - имам една питанка - може ли елдата да се замени с булгур? Днес си взех един пакет да го пробвам тия дни със зеленчуци, та се зачудих.

П.П.Само да не станат пак 5 страници разяснения  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 548
Сега - имам една питанка - може ли елдата да се замени с булгур? Днес си взех един пакет да го пробвам тия дни със зеленчуци, та се зачудих.

П.П.Само да не станат пак 5 страници разяснения  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy Whistling Whistling Whistling

# 549
Ами май не може.  Laughing

Булгурът е бланширана пшеница: http://fitnesinstruktor.com/bulgur/
а елдата не е от сем. житни като пшеницата: цък , а растение от сем. лападови
ето и тук: http://en.wikipedia.org/wiki/Buckwheat

Но! Да питаме рускините, ако искате, като последна инстанция!  Mr. Green

# 550

hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy Whistling Whistling Whistling
Адаш, благодаря за разяснението, много ми помогна  rotfImbo smile3532 smile3533

# 551
Но най-добре да не задълбаваме, а да приемаме на доверие режима и да си го спазваме; защото ако тръгнем да дълбаем кое какво е точно, ще стане много интересно!!! Примерно, от ботаническа гледна точка, доматът, чушката и патладжанът са плодове: цък  Mr. Green
Но Мириманова ги е разделила в друг отрасъл и не дава да се смесват с ябълки (нищо, че са плодове всичките).
Така че, за спорта, можем не 5 страници, а цяла тема да заформим за плодовете и зеленчуците.  Laughing Laughing Laughing
А, то всъщност имало такава тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=504666.0
Но няма изобщо да залитаме в тая посока. Не!  Stop Laughing

# 552
" Булгурът съдържа 76% въглехидрати, което е много, ОБАЧЕ булгурът съдържа много фибри (18%), което забавя освояването му, съответно забавя освояването на въглехидратите и по този начин го прави добър за използване (в малки количества, до 50 гр. на ден) по време на диета за отслабване " от http://fitnesinstruktor.com/bulgur/ - начи няма проблем да го ям, не всеки ден разбира се, като допълненние към салата или сготвен със зелечуци, но само на обяд, въпреки че го няма като разрешен Peace

# 553
Здравейте и от мен!
От два вечера ви чета само,защото почти сгафих.Връщам се от работа към 18.30 и вече е късно за вечеря.
Това означава да не ям -да я пропусна.Да обаче малко съм гладна и искам да се залъжа с нещо.Може ли?
Аз съм още в началото няма и една седмица т.е настройвам си организма.А работя на полето и не мога да вадя и да ям.Днес такава  буря ни окъпа,че ще я помня цял живот.Брахме малинки.
Който е от  ВАРНА да обиколи пазара.Много са хубави и сладки.Качество ЕКСТРА!

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 20:00 от Джижи

# 554
  • Насред хаоса
Привет и от мен.
Днес гея не го и погледнах, та не знам преборила ли съм ония 500 г или не. Ама пък си купих рокличка. Над коленцата, по-нагоре не смея.  Blush Че току виж ме налетели некви и мъжо ще почне да ревнува.  Mr. Green
Иначе менюто ми днес - закуска - не помня вече.   baduu Нещо си там беше, ама какво, кат се сетя, ще кажа.
Обяд - кифтета на фурна с една голяма салата.
Вечеря - руло от кайма с гъби.
И след вечеря слязохме долу с малката да кара колело. Гледах, гледах, па конфискувах колелото на голямата и доволно си покарах. Не можах да падна де, за малко.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт