"Системата минус 60" -Тема №10

• 37 853
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Дивимо 66,8 мерси за отговора! Hug
Утре съм в къщи и ще ви чета и пиша!

# 556
Джиджи - за теб винаги!!!  Hug Hug Hug

La Sombra -  Hug  box  Кой не пише, бре? Язека ли? Или тизека? ХИХХИИХХИХИИХ

Отивам да спавам  smile3507 

Лека ви снощи по Български пощи!!!  hahaha Joy  rotfImbo rotfImao  sleepuu smile3524 Sleeping newsm46

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 20:35 от divimo -66,8

# 557
Мариса честит рожден ден на дъщеричката ти!Пожелавам и весело и щастливо детство!
Сутрин закусвм това което ми се яде.Обяда гледам да бъде нещо по менютата.За вечерята ми е още проблем,но и там нещата ще се оправят.
Просто оставаме до по късно на полето да берем заради дъждовете.Иначе ще се прибираме до 17.20 така , че ще се побирам в тоя час.
Обаче тоя начин на хранене взе да ми харесва и май размърдах малко кантара Praynig
От половин месец съм на 70 кг ох дано достигна мечтаните от мен поне 62 кг .
Ще се боря ако трябва и две години обаче ще постигна целта си! ooooh! Praynig
Сиси какво стана с твоята свекърва и д-р Емилова?Одобрява ли тая система?
Незнам не искам да казвам ама всеки си държи на неговия режим и здравословен начин на хранене.
Лека нощ и от мен!

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 22:39 от Джижи

# 558

Вечеря - руло от кайма с гъби.

Това не е ли грешно?

# 559
Леле какъв глад ме гони тези дни. chef Добре, че съм опразнила хладилника и няма какво да ме изкушава.
Лощото е, че шкафа е пълен с дреболии. Crazy

з. Торта, царевица
о. Пилешка пържола и два домата, една бисквита към 15 ч.
в. Диня и кисело мляко (страшна комбинация)

Джиджи, ще се справиш, разбира се.. Hug

Отивам да си догледам Флашданс, та да се стимулирам като ги гледам какви са кльощи.

# 560
Този път ръжения ми хляб стана по-различен, явно съм сложила малко повече вода, че действах на око.. Не си личаха линиите и боцканията, които му направих и стана не на отделни ромбчета, а едно цяло. Но в средата беше кух и понеже дъщеря ми отдавна ми иска дюнер (не й купуваме такива неща по принцип) ми хрумна да й направя. Разкъсах го целия на две, сложих пилешко месо, кисели краставички, домат, картоф варен, домашна майонеза с кисело мляко мацнах малко.. увих го даже в хартия за печене като истински и тя беше много щастлива! Утре и аз ще пробвам домашен дюнер с ръжена "арабска питка", че в крайна сметка пак вечерях кайсии като за последно.

Алиена, и аз докато кърмех дъщеря ми опитах за известно време да не се храня след 19 ч. и бях смъкнала малко, но после чух за Дюкан и я отбих (беше на 1,5 г.), сега обаче се надявам малкия да се отбие сам, когато си иска, не бързам, радостна съм, че си кърмя спокойно и слабея!
Жасмин, чудесно е, че откриваш такива полезни изречения при рускините! Peace Без значение какво е тяхното сирене, все е от мляко и не е месо-риба! Преди време ми дойде идеята да напишем благодарствено писмо на Мириманова, ето кой може да помогне с руския! Hug С Гугъл транслейшън всеки може, ама няма да е така въздействащо като писано от човек владеещ руски.
IntRiGa_GirL  , пълнозърнестия хляб от вечерята също трябва да го задраскаш, позволен е само ръжен, ако и сухарите ти не са такива и тях.
Бебок, за булгура нали и аз се чудех преди заради салатата Табуле, определено е само за обяд и по-добре със зеленчуци само. Аз се чудех и за овесени ядки и разни други като киноа, амарант, просо, не а друга, ами често остава от закуската на децата, която е все такава и да я мешам с обяда.
Джижи, аз съм пропускала няколко пъти да вечерям по различни причини. Не са говорили за диети с Емилова. Simple Smile Ще ги достигнеш, разбира се и то по приятен начин. Wink Какви две години, за около 3 месеца може да ги смъкнеш спокойно.
Сомбре, честита рокля и браво за карането! Днес бяхме в центъра предиобяд, но по лекари и малко задачки. Утре в 16.30 съм на педикюр и след това ще бъдем на Острова до към 19 ч. поне.. в събота тръгваме, така че това ще е единствената възможност да се видим, много ще се радвам да се разходите до там. Ще ти пиша и смс, оказа се, че онзи ден съм го пратила на друг. Simple Smile
Джил, явно този глад е следствие от морския режим, организмът ти е посвикнал и сега очаква същото, но скоро ще се пренастрои.

Лека нощ! Hug

# 561
  • ВАРНА

Вечеря - руло от кайма с гъби.

Това не е ли грешно?

Права си  Peace По принцип гъби на вечеря не може, а пък и месото трябва да се яде само.

Аз днес вечерях печено пиле. Преди системата половин печено пиле можех да изям... и то след 10ч вечерта...  ooooh!   А сега ми стига доста по-малко - изядох едното бутче и бях готова  Grinning  Но като започвах със системата, хапвах по повече, защото ме беше страх да не прегладнея  Mr. Green  Сега си усилвам порциите само преди цикъл - тогава съм постоянно гладна, така че по-добре да се натъпча със системна храна, отколкото да се изкуша с някоя посреднощна пица или шоколад.
               Като започвах, от предния ден си обмислях менюто и, както съветват в  руския форум, си водех дневник на килограмите и какво съм яла за деня. На мен ми помогна. Вече свикнах да се храня системно и съм нагодила системата по мой вкус   Mr. Green  например вариантите с плодове за вечеря не са за мен и тях си ги ям на закуска. Чудно ми е в тази тема като прочета, че някой не се наяждал - аз на закуска си хапвам всичко, което ми се е прияло предния ден, обяда и вечерята ми са храни, които са ми вкусни и  системни едновременно... Не преяждам, ям толкова, че да се заситя, но и като дойде време за следващото хранене, вече да съм огладняла. За мен системата не е диета, с която да сваля няколко килограма, а начин на хранене, с който се чувствам добре и слабея  Peace

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 00:16 от Мляко с нес

# 562
  • USA
Здравейте Heart Eyes!
 На мен днес ми дойде МЦто, но въпреки това съм с около -700 гр. Ако и този понеделник покаже повече, ще се отчитам в друг ден от седмицата Laughing.

Менюто за днес беше:
з: елда с масло, кафява захар и сирене, шоколад
о:постни пълнени чушки с бял сос
в: диня и кисело мляко

Лека нощ на всички Hug!

# 563
Добро утро,

Аз от три дни се запецнах на 58,9, ама хич и не се и оплаквам. То, с мойте нарушителски престъпления, съм си направо отличничка.

Сиси, сигурно си права. Организма му трябва време да се нагоди към режима. Обаче, много интересно, на морето изобщо не ми ставаше тежко от храната вечер. Въпреки, че беше по-късно от 18 и комбинирана.
Мляко с нес, ти, така да се каже, си постигнала Нирваната. Laughing Мен като ме мързи да готвя, ми е най-лесно да грабна млякото от хладилника вечер. Дали с плод или зеленчук - все едно.

# 564
Добро утро на всички! Да отчета още минус 300 грама от вчера, вече станаха 2,3 кг. за 8 дни. Дано ги закръгля на минус 8-10 кила за месеца!!!  Praynig Понеделник обаче отиваме на море и там ще видим какво ще се случва.  Mr. Green

maimun77, харесва ми менюто ти, ще взема и аз една елда да си спретна утре за закуска.

Тази сутрин закусих, срам не срам с манджата, дето я правих снощи за домочадието - пиле с картофи. (снощи не хапнах и трошица от нея). Обядът и вечерята не съм ги измислила, но ще са предимно зеленчукови.

# 565
Добро утро.

Сиси точно и аз заради тази салата си мисля, че може, но да не става навик да се яде. Все пак всяко нещо е полезно, но в малки количества.
в. Диня и кисело мляко (страшна комбинация)
Оставаше и малко мастика да инжектираш в динята и си готова hahaha Joy hahaha Joy
maimun77 хайде за понеделник поне 1 кг за табличката
Което ме подсеща че трябва да я оправям за юли ooooh!
Меню за днес
З:РЪЖЕНИ (с голям шрифт, че да си виждам грешките да не ме базикате пак Joy Heart Eyes) макарони със сирене, захар и малко, мляко с нес
Обяда и вечерята после ще ги пиша, че още не съм решила.
Лек и системен ден Hug

# 566
Отчет за вчера:
З: Пълно зърнест хляб с домат и краставица, мляко с овесени ядки
О:Постни сърми със зеле, салата с домати
В:Тиквички на тефлонов тиган с кисело мляко и копър /май е добре newsm78,не е само 1 ябълка/

# 567
Здравейте Hug
Бебок мерси за закуската Crazy Hug
И аз с отчета за вчера, че съм пропуснала:
З:една принцеса с кайма, 2 ръжени сухара с пастет, нескафе, малко след това сладолед
О:2ръжени сухара, 1 постна сърма, 1 домат, парченце сирене и няколко парчета шпек
15ч. нескафе
В: 2 постни сърми и 1 домат

По-късно ще ви пиша повече, че сега дребното нещо не ме оставя да пиша Whistling

# 568
  • София
Добро утро Hug

Закусих тост с кашкавал, шунка и домат, кисело мляко с мюсли и малка праскова, 4 шоколадови бисквити Peace
Обяда и вечерата не съм ги измислила още newsm78

# 569
Дивимо ми пусна линк на скайпа да се радвам на рускините и за стимул. Ето ви и на вас за стимул:
СЕДМИЧНИЯ ОТЧЕТ НА РУСКИНИТЕ
И с пожелания да сме като тях и дори още по добри в резултатите Hug
При мен равносметката е: за 50 дни се разделих с 6.100кг Party с такава невероятна лекота и при условие, че това са последните кг. за сваляне Peace

Общи условия

Активация на акаунт