True Blood сезон 3- 20 синджира скъсахме,но го дочакахме-25 тема

• 17 117
  • 713
  •   1
Отговори
# 255
  • гр.София-Красна поляна
Не, мър, Зиско - ши ражда момичето  hahaha
Аааа,верно бре, ooooh! ма много съм добре аз... Rolling Eyes
Светле,нема се пУашиш би,аз две съм ги натръшкала в таз болница. Peace
И сега ме глей как здраво драскам у темата би,споко.  Wink

# 256
Добър ден!  Hug
Ех, Трайки, мерси за всичките новинарски емисии   bouquet Определено си заслужи отпуска!  Hug
Към Командира - мърдам, тука съм, ама ще те замоля в понеделник да ме проверяваш през час-час и нещо  Mr. Green

# 257
TraYkovA 

Егати подписа имаш Simple Smile Много хубав...  newsm10

# 258
Бреййй, Цеце, мноо си убава, би. Не мога да те позная, би. Залепнаха ми очите за вас  Blush

# 259
Добър ден!  Hug
Ех, Трайки, мерси за всичките новинарски емисии   bouquet Определено си заслужи отпуска!  Hug
Към Командира - мърдам, тука съм, ама ще те замоля в понеделник да ме проверяваш през час-час и нещо  Mr. Green

Естествено, че ще те проверявам, след като изгледам епизод 1. Ма как си барнала, въй, въй, много хубав батко  Laughing Laughing

# 260
TraYkovA 

Егати подписа имаш Simple Smile Много хубав...  newsm10

Нали?  Flutter Flutter Flutter

Оооо Цеце,много палав език имаш.....на аватара.... Whistling

# 261
Мацки, чета по новините, че в Гоце Делчев имало земетръс 2.8 по Рихтер. Кой от нашите е от там  Mr. Green

# 262
Пуц ами това нищо не е подготвила съм едно клипче само да го намеря де го сложих. Смятам да изкарам командира извън релси за няколко часа Simple Smile  Whistling ПРЕВРАТ ПРЕВРАТ.

# 263
Мацки, чета по новините, че в Гоце Делчев имало земетръс 2.8 по Рихтер. Кой от нашите е от там  Mr. Green

Джеси беше в Благоевград,то нали е там близо....

# 264
Мацки, чета по новините, че в Гоце Делчев имало земетръс 2.8 по Рихтер. Кой от нашите е от там  Mr. Green

Джеси беше в Благоевград,то нали е там близо....
hahaha hahaha Явно там е бил епицентъра  Joy

Уоми, действай по-бързо, че до понеделник да се е свестила  Mr. Green
Командирш, не бой се - ще ти подам дефибрилатора, само не го хващай за ръкохватките  Laughing /или там както се казват тия джаджи/

# 265
  • гр.София-Красна поляна
Пуц ами това нищо не е подготвила съм едно клипче само да го намеря де го сложих. Смятам да изкарам командира извън релси за няколко часа Simple Smile  Whistling ПРЕВРАТ ПРЕВРАТ.
Уоми....ше ти яде гъзот баница(това закодираното на ше те гони див петел с клюн да те клюца). newsm66

# 266
Пуц ами това нищо не е подготвила съм едно клипче само да го намеря де го сложих. Смятам да изкарам командира извън релси за няколко часа Simple Smile  Whistling ПРЕВРАТ ПРЕВРАТ.

hahaha Аз отдавна съм извън всички релси, Уоми, в орбита съм, направо. Blush

Почнаха вече трусовете, а? Тц, тц, дръж се земьо! Mr. Green

Кате, аз съм отвъд секви дефибрилатори...  smile3544

# 267
Що би, Ир? Ко видя? На нас що не ни показвате нищо, би?

# 268
Що би, Ир? Ко видя? На нас що не ни показвате нищо, би?

Чи ко да ти показвам Мечо на тебе? Ма ако държиш, да пуснем.  Blush

# 269
Уоми,ти по скайпа ли атакуваш Командира?  Thinking Пуци,включи ни и нас бре,да можем да реагираме адекватно и навреме.... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт