True Blood сезон 3- 20 синджира скъсахме,но го дочакахме-25 тема

• 16 104
  • 713
  •   1
Отговори
# 690

Уом ти ще се явиш качествен контрол на зеленчука май. Или ОТК на зеленчука Mr. Green Щом през теб минава всичко, мисля, че ще те турим веджетабъл куолити супервайзер Mr. Green

Ам ако мога така да кажа Simple Smile Надзиравам зеленчуци, които са расли и поени със водата на Арканзас Simple Smile Научих, че била много твърда  Embarassed

Ахаха 4акайте още гледаммм Simple Smile  Joy Joy Joy
Водата ли...... hahaha

# 691
Ако до половин час някой не се обозначи, че е изгледал серията, сериозно ще се притесня, че сте се гътнали Thinking

# 692
Хахаха горкия Джейсън  Joy Joy Joy Немога просто  hahaha hahaha hahaha

# 693
И аз току що се сетих за Джейсън, клетия  hahaha hahaha Не е от на Зиска градината, очевАдно е  Thinking   Joy

# 694
Ако до половин час някой не се обозначи, че е изгледал серията, сериозно ще се притесня, че сте се гътнали Thinking

За мен не се притеснявай-бирата се охлажда в хладилника.Чакам само децата да заспят и след 22.00 засядам пред лаптопа....... smile3508

До тогава ще ви хвърлям по един поглед тук да не изпишете темата. Mr. Green

Аууу,Светле нек'ви забележки към твоя пич виждам......... Whistling

# 695
Охх малее Трайкова Simple Smile хубаво е освен бира и лед наистина и мъжа под ръка  Whistling
И като го изгледаш обади се да мога да говоря  Joy

# 696
  • София
в бяло за тези който са гледали серията: Горкия Джейсън ...не му стана корнишона..ужас.
Трайкова ...Ерик има готин задник....не ме ме стреляй..ама си е така  
Бил е готин станал...а пък аз/Джес/ разхубавили сме се :д
вълците са страхотни...страхотни очи  Heart Eyes пък и Пам е много яка, и строга
и накрая....страхотен епизод мен ми хареса...с нетърпение чакам следващата

# 697
Охх малее Трайкова Simple Smile хубаво е освен бира и лед наистина и мъжа под ръка  Whistling
И като го изгледаш обади се да мога да говоря  Joy

О,обезателно......ако успея да фокусирам клавиатурата.......... Wink

# 698
Хахаха
В БЯЛО :
Ама как я беше вързал сигурно да му е по удобна то с тази скорост и мен да ме трипосват и на мен ще ми трябват въжета  Joy Joy Joy
Бил ми хареса с бабата ... обаче не ми стана ясно защо на кралицата са й нужни пари  newsm78 да не да съм го изпуснала някъде в сезоните или в епизода?

# 699
И аз току що се сетих за Джейсън, клетия  hahaha hahaha Не е от на Зиска градината, очевАдно е  Thinking   Joy

Не поливан с Арканзаска вода  Joy Joy Joy

# 700
  • Срещу планината:)
 bowuu Аре аз съм готова я някой да ми обясни защо имам чувството,че магистрата е по висш от кралицата

# 701
На кралицата не и трябват май пари,а стоката да я няма.
Ох почнах да гледам 2ри път и сина ми гледа и вика:тече им кръв,о зъбите и сочи горните си зъби.Ужас,мъжа ми ще ме избие направо ако разбере,че Косе гледа филми с вампири.

# 702
Da, трябва да я разкара тази стока, ама нещо се опитват да я клатят Кралицата, Мисисипските вампири, май тхния крал ще се домъкне скоро и ще се оженят със Софи или нещо подобно.
Въркитата са мега, ултра яки, нищо общо с ония компютърни кьорфишеци с козини от Здрач Twisted Evil Класика си е нашето филмче, обаче ме е яд, че ще е 12 серии, да бяха 20-30 Mr. Green От сега се тревожа, че ще свършат скоро Close
Ох просто се цепя от кеф ви казвам, много интелигентно направен филм, и как се заиграха с расизма, много тънко го е направил Бол, браво.А Лафайет с какво го бяха облякли с бял колан и жълта туника, осаннаааа велики са Laughing

# 703
Алоуууу? Вече имаме повече от 3-4 гледали? И квоооо  Joy

Магистъра е по-горе от кралете, и аз така мисля. То това не е спойлер, затова не пиша в бяло.

А Джейсън е по-скъпоценно глупав отвсякога  Mr. Green

Аз отивам да претрепя тъпото корнишонче, дето ми бръмчи с мотопедка целодневно и целонощно под прозореца и се оттеглям на заслужена почивка. Оха, утре колко има да коментирамеее!  smile3508

ПП Най-сетне заваля! Кеф!

# 704
тъй 10:04 Трайкова вече трябва да гледа Simple Smile само си я представям Simple Smile след няколко минути как отпивайки си бира се втрещява и от гърлото й пълно с недоизпита течност се опитва да излезе телефона код за спешни случай Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт