Отговори
# 690
julielm, найстина е много важно кой ще ти направи конизацията, но и не отлагай!! Аз лично предпочитам да не се консултирам с 2 ри лекар, защото се получава още по-голямо объркване , тъй като всеки лекар има своя преценка и ако може да му се има доверие - споко!! Пожелавам ти всичко да се реши с тази процедура!!! Praynig
а аз днес отново ходих при моята лекарка (за направлени за др специалист) и тя ми обясни , че по държавните болници процедурата е много по-тежка, защото е с по-кофти материали, не знам колко е вярно, но е факт, че аз се  чувтвам много добре от самото начало!!! За жалост за София не знам, но в Пловдив доплатих 400 лв за конизацията в клиника Селена (това е цената с направление, а иначе е още по-скъпо)
А цocko радвай се, че все пак съпруга ти се е осъзнал, защото малко е трудно за един мъж да възприеме насериозно тези женски проблеми!!!

svetla1971 стискам палци, дано всичко е с тотлични резултати  bouquet, така ще сме АГ то пръв приятел  ooooh!

А Маргало, то с ПАП 3 няма  начин да не й е предписал някакво лечение, ако не е - да го сменя!!
На всички морси - ееее много хубаво време - къпете се донаситаааа!!!

Успех и спокойствие на всички!!!

# 691
Цитат
А Маргало, то с ПАП 3 няма  начин да не й е предписал някакво лечение, ако не е - да го сменя!!

Абсолютно нищо, казал и че били нормални резултати. ooooh!

# 692
Маргалцеееее  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes нека отиде и на друг....утре ще ви чета назад, не си е шега ПАП 3Б

Ще я накарам да чете тук, не знам в кой век трябва да живееш за да не знаеш, че ПАП 3-Б си е опасна диагноза, а тя е млада жена  Tired

# 693
Маргалцеееее  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes нека отиде и на друг....утре ще ви чета назад, не си е шега ПАП 3Б

Ще я накарам да чете тук, не знам в кой век трябва да живееш за да не знаеш, че ПАП 3-Б си е опасна диагноза, а тя е млада жена  Tired

кажи и да, страшничко си е.

# 694
Добро утро  Hug,
Така е Маргало, аз също бях миналата година с 3 б, но 2 пъти правих лечение, докато не стана 2ра група и така изчаках до сега, когато се наложи да ми се направи конизацията, така, че няма място и време за успокоение!!!

Но само така да се чака, без никакво действие НЕ!!!
Хубав ден на всички  bouquet Hug

# 695
Аз съм с конизация преди 2 години.Почти на 40 съм,с две деца.Нормално ли е според вас цитонамазката ми да е първа група?Питам,защото съм чела,че ПАП1 се получава при млади момичета,които още не водят полов живот и т.н.

# 696
gramadata ,според мен е нормално! Peace
Аз преди конизацията също бях ПАП1!
При мен други проблеми доведоха до тази конизация! newsm78 newsm78

# 697
Въпросът ми беше дали е нормално 2 години след конизацията да съм ПАП1,а не преди нея.

# 698
  • София-България, Израел - където си поискам
Въпросът ми беше дали е нормално 2 години след конизацията да съм ПАП1,а не преди нея.
защо не Thinking радвай се на резултата Peace

# 699

Имам имен ден днес и малко да ви почерпя  Whistling Whistling

# 700
Синеоч, Hug Hug Hugмного щастие,късмет и много,много любов!
Само положителни емоции и прекрасно лятно настроение!!!! 1dating
И......подаръци разбира се!!!

# 701
  • София-България, Израел - където си поискам
Синеоч, честит имен ден ! Само хубави неща да ти се случват и много здраве!

# 702
  • Нотингам/Пловдив
Синеоч, честит имен ден ! Много здрава , обичана и желана да си!
 newsm51

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 13:47 от cocko

# 703
Здравейте мацки   bouquet.
Синеоч честит празник пожелавам ти да се сбъднат всичките ти мечти  newsm51!!!
Цитат
А Маргало, то с ПАП 3 няма  начин да не й е предписал някакво лечение, ако не е - да го сменя!!

Абсолютно нищо, казал и че били нормални резултати. ooooh!
Е това вече ме  #2gunfire!Този лекар заслужава  fight!Как така този резултат е нормален за него?Този трябва да го върнат наново да учи явно!!!Е за каква превенция на РМШ тогава говорим!Лошото е че има жени които им вярват на такива и ако не попрочетат в нета или не направят консулт с друг...ужас!
gramadata Няма за какво да му мислиш радвай се на резултата.Дай боже всекиму такъв.Една година след моята конизация и на мен ми излезе пап 1.
Сега да се отчета че днес нали бях на преглед ...Не ми взеха цито оказа се че имам течение и ще слагам полижинакс.Това което е най-чудно е че аз дори не съм знаела че го имам нито ми изтича нито бикините ми е цапало няма сърбеж няма нищо  newsm78.Някоя от вас така да са я сюрпризирали при преглед?
Второ цикъла ми нещо си играе с мен.Докато пиех Дуфастон идваше а като го спрях дойде веднъж и вече два месеца и половина го няма та сега ще го предизвикаме.На ехографа всичко било наред няма кисти няма никаква видима причина за липсата му та май ще правя после изследване на хормоните да не би да ме гони кретеническата  Laughingвъпреки че съм на 39г.Е това е започваме с полижинакса после примолут нор за да дойде и като свърши цито мамолог и най вероятно хормонални изследвания.
На всички много  Heart Eyes и  Hug от мен!

# 704
Синеоч, честит празник newsm51
пожелавам ти много, ама много здраве, бъди много обичана и тази вечер направете един голям купон, майната му на всичко!!!
Благодарим за почерпката Simple Smile Hug

svetla1971, според мен трябва да започнеш с хормоналните изследвания!!

А gramadata тук всички мечтаем за такъв резултат, но не се отпускай.  smile3501Поздравления

Общи условия

Активация на акаунт