Отговори
# 45
  • София
Иве Hug  и аз стискам всички  палци  всичко да  мине  по  възмъжно  най-добрият начин . А  тези  болки  постоянни ли са ?  Нали ниско  долу  в корема  бяха , не се  ли  облекчават от някакво  болкоуспокояващо?  Praynig

kikaha1 , Hug  БРАВО  !!!  Много се  радвам за  резултата ти , дай боже  всекиму  такъв !  bouquet  bouquet  bouquet

Реа Hug  ти  откъде  надничаш  само  с букет ? Wink   Как  е там , сигурно си  изкарвате  страхотно ? 1dating newsm68

И  аз  от няколко  дни съм го закъсала много ....... Cry Sad  Пак съм с болки в гърлото и   ухото и Т до  37,4  , от която съм като  пребита в тези  горещини.

Вчера  ходих в  Исул  -  загубих цял ден до  3 ч. ,  при това с детето с мен - едва не  умрях , чакахме пред к-та  3 ч. от 10,20 бях там и влязох в  13 ч.   Попаднах на  една  луда , стара парцалива докторка - оказва се  че  в цял Исул само  един каб. работи - за деца , бебета , старци  всякакви - нямам думи ....... Mr. Green

ВЪТРЕ  В КАБИНЕТА  - кочина и  безпорядък , разхвърляно и мръсно - ужас - все  едно се  намирах в някой склад за  боклуци ......... В такъв каб. до сега не  бях попадала никога ..........  И тези  шпатули дето ми  бърка  в гърлото кой ги знае дали са  стерилни - може  да  ми  лепне още  инфекции......

Сложи ми  диагнози - остър фарингит ,  остър серозен отит - лечение никакво - клеева тинктура ,  Герикапс - това са  витамини ,  праща ме на ревматолог -ама личната да ми даде направление , тя  нямала ..... Аз съм с болки от гърло и ухо - тя търси др. причина за Т.?????  ooooh! При това  излизала  отпуска и чак след 1 август  да  отида  с ново направление  ( личната  ще  ме  обеси направо , аз едва  измолих това ) - Тази  явно само взима направленията и нищо не върши - пълна некадърница ......... Два  дни  по  цял ден обикалям по  доктори  и    какво  полза никаква , по зле ставам - реших ще си  взема  Аугментин антибиотик - не се търпи повече с тази  Т и тези  болки .....

Ако наистина  имам  остър серозен отит на средното ухо то работата е сериозна ,затова и не  пада Т с парацетамола - това е  направо престъпление да ме остави така без лечение и да  ме праща на ревматолог и то  аз да  си  ПРОСЯ направление от личната ..........

ТОВА  ЛИ  Е ИСУЛ В КРАЙНА  СМЕТКА ????  УНИВЕРСИТЕТСКА  Б-ЦА  ???

Хайде  ,  оплаках ви се  надълго и на  широко - извинете ме  за  отекчението , ама от вчера съм направо   ooooh! ooooh! smile3511 smile3513

# 46
ох Джес, нямаш изцеление ти и товае, що така беее. Моля се вече наистина да се избавиш от тез мъки канскиииии  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig  Hug Hug Hug цун и гуш  Heart Eyes

# 47
  • Варна
Джесика,направо съм потресена от твойте доктори #2gunfire.Как ще те оставят без лечение newsm78
То лечение не може да няма за твоя проблем,ама явно не си намерила още своя лекар по УНГ.Потърси някакви алтернативни методи също.Например аз миналата година ,след като прищипах седалищен нерв,мъжът ми почти ме занесе на другия ден при една докторка,която е ортопед,обаче от 35 години се занимава с тибетска медицина-прави ми някакви точкови масажи и пих билки-билките за нервите.Не вярвах ама ме оправи.
Та докато си търсиш точния лекар ,който да помогне,пробвай нещо друго,че то много време вече мина.Яд ме е и на личната ти лекарка-заради направленията,които дава със зор.

bouquet  bouquet  bouquet

# 48
  • София
  Ами  как  да  ги  търся ,  аз нямам намерение  да  обикалям всички  УНГ  специалисти  в София ,  така както   се  получи  с гинеколозите ...... Mr. Green Съвсем явно след  ваденето на  сливиците  влача някаква  инфекция  , която  не  е лекувана  адекватно . А и където  и  да  ходих - два  пъти   след операцията   бях на  платени  прегледи - прегледа е само  кажи  " А-аааааааа"  за  2 сек. и това е  и  дай  25 -30 лв. , ето сега  вчера с направление  и само  го  " изгърмях " напразно  - нито  изследвания  , нито лечение  -нищооооооо........  Никой не си  прави  труда дори  един гърлен секрет за  микробиология   да  ми  вземе - аз насила  как да  ги  накарам ????  А  личната  - тя  пък не  взима  никакво отношение - Тонзилотрен ми  изписва - хомеопатично  от което нямам никакво  подобрение .

# 49
Джес, душко в Холандия съм   Heart Eyes Тук е страхотно - изкарваме си супер яко ама мисля за вас постоянно  Laughing
Като се върна в България ще пиша пак .

Гушки на всички от мен. Hug

Джесика, успех в лечнието   bouquet

# 50
  • Варна
Джеси, то е ясно ,че ще се оправиш най -накрая,ама дано да е по-бързо Praynig Praynig Praynig.В момента ви мисля с Ивето и се надявам да минава всичко лошо и да пишете ,че сте добре.  bouquet  bouquet  bouquet

# 51
  • София
Реа ,   Hug много се  радвам ,че   си  изкарвате  чудесно  и  ЧЕСТИТА  ГОДИШНИНА  НА  ПАТЕРИЦА  (май вчера  беше  или  греша ?)    newsm51 married luvbed txtloves  Да  сте  живи  и здрави  - много  щастие  и късмет  и  още  10  по  10 год.  да сте   заедно !  Hug

Нас не ни  мисли   сега  толкова  , то   тук  Управия  няма  ( в тази държава  имам впредвид  #Cussing out)

kikaha1 Hug  - дай  боже  да е така!  Praynig Praynig Praynig  За   Ивето    Praynig Peace Peace newsm10

# 52
Джес, душко в Холандия съм   Heart Eyes Тук е страхотно - изкарваме си супер яко ама мисля за вас постоянно  Laughing
Като се върна в България ще пиша пак .

Гушки на всички от мен. Hug

Джесика, успех в лечнието   bouquet
Здравейте момичета, днес бях на преглед и докторът ми препоръча хистероскопия, даже ми даде направление за хоспитализация.Лошото е че той не можел да направи операцията но не ми препоръча болница. Моля помогнете ми  Praynig Къде мога да си я направя? В коя болница и ми се ще да не е с разширяване на матката а по новия метод  newsm78  Само да не е ВМА, че там ми отказаха  Sad Тази операция поема ли се от здравната каса?

# 53
Джесика благодаря. Найстина беше вчера годишната ни .  Hug Hug Hug Hug

Селина тиот къде си?

# 54
Джесика благодаря. Найстина беше вчера годишната ни .  Hug Hug Hug Hug

Селина тиот къде си?
Реа, за София става въпрос  Hug Разрових се в нета, но нещо не намирам много информация.Чудя се  Токуда или в Шейново и утре ще звъня да питам, но исках някой да сподели мнение Peace

# 55
Джес имам постоянни тъпи болки, които се засилват от време на време. Не искам да пия болкоуспокояващи защото ходя по доктори и като ме натискат няма да мога да обясня къде ме боли ако съм пила хапчета. С нимизил се притъпява болката. И ти и аз само ходим и снасяме пари и резултат никакъв, само различни мнения, а ние сме си с болки.
Реа, честита годишнина, много любов ти желая.
selina успех, дано намериш решение
 на всички вас Hug Hug  bouquet

# 56
Реа, честито  newsm51 !!!!!!!!!!

# 57
  • София
. И ти и аз само ходим и снасяме пари и резултат никакъв, само различни мнения, а ние сме си с болки.

Така е   Иве  за  голямо  съжаление......... Cry ooooh!  Аз от снощи  започнах  Аугментин от  1000мг. - 2 по  1  на  12 ч.  За  сега  от  две  хапчета  едва ли е задейаствувал , защото пак     си  ме  боли  гърлото , ухото  и  сега имам  37,1   Т.   Чудя  се  на  това , че не  е  висока  , пък  имам усещането ,че  цялата горя  - възможно ли  е да  е  и от  жегата???  newsm78 Rolling Eyes

# 58
  • Варна
Джесика,едва ли горенето ти е от топлото-от инфекцията ще да е.През пролетната ваканция изкарах един вирус с такава ниска температура-37,2-37,5,а чувството е за 38-39,и бях като парцал.
Най-случайно ако имаш път към Варна скоро,може да се консултираш с тукашното светило по Унг-Папуров.Мисля ,че е добър ,защото майка ми 3 месеца я подмятаха като теб с инфекция и накрая той я оправи.

А иначе днес звъннах на моя док-ще горим раничката във вторник.Хем се радвам ,че няма да чакам още 1 месец,хем ме е шубе.Тя мойта раничка е на цялата повърхност на шийката-голямо горене ще пада #Crazy

bouquet  bouquet  bouquet

# 59
  • София
kikaha1 Hug благодаря  много за  вниманието !  bouquet

За  жалост  нямам път към Варна , макар че  имам там роднини , които не съм виждала от няколко  години .  Sad Сега  ще  пия  антибиотика  - пък  ще  видим ,ще  има  ли  подобрение ? newsm78

А  щом казваш ,че  раничката е на цялата повърхност на  шийката , това значи  ,че  е доста голяма - не си  спомням всичко  ,което си  писала  не  помня  имаш ли  резултат от биопсия? След като  е  голяма  площ , мисля  ,че и  биопсия  е необходима ..... А и  нали  каза,че  при теб вече са минали  доста дни след цикъла ?  Доколкото знам се  гори  в първите чисти дни до  5 .  Горенето с ток  или  с лазер ще  бъде ?

Общи условия

Активация на акаунт