Звездни компромати-64

• 63 036
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
Каквато и да е в действителност Николета, на снимки е зашеметяваща. Камерата я обича !  Wink

Джен и придатък
http://www.woman.ru/images/article/6/9/img_698db86a919d82320acb1383fc4d06ef.jpg
http://www.woman.ru/images/article/9/b/img_9b7e3970a4b2719285f732d82c041c01.jpg

Joy Joy Joy "Джен и придатък" -  hahaha ти ме уби, но си адски права  Joy Тя е 100% жена, а той в никакъв случай не е мъж, но явно има предимство другаде  Wink

Много ми е красива и просто не вярвам, че са един за друг....
НА нея и трябва нещо а ла Антонио Бандерас или пък защо не Джони Деп Simple Smile

Нищо против Антъни нямам, ама колкото и да МУ е голям ...бляк...като правя секс трябва да си мисля за ....Робърт де Ниро например  Joy

# 586
Никол винаги ми е напомняла на индийка.

Буба, много консервативно, бе.  Simple Smile  Влюбват се хората, разлюбват се - не се свенят да се женят, не се колебаят да се развеждат.

# 587
Каквато и да е в действителност Николета, на снимки е зашеметяваща. Камерата я обича !  Wink

Джен и придатък
http://www.woman.ru/images/article/6/9/img_698db86a919d82320acb1383fc4d06ef.jpg
http://www.woman.ru/images/article/9/b/img_9b7e3970a4b2719285f732d82c041c01.jpg

Joy Joy Joy "Джен и придатък" -  hahaha ти ме уби, но си адски права  Joy Тя е 100% жена, а той в никакъв случай не е мъж, но явно има предимство другаде  Wink

Много ми е красива и просто не вярвам, че са един за друг....
НА нея и трябва нещо а ла Антонио Бандерас или пък защо не Джони Деп Simple Smile

Нищо против Антъни нямам, ама колкото и да МУ е голям ...бляк...като правя секс трябва да си мисля за ....Робърт де Ниро например  Joy

Оле, темата за Антъни край няма  Joy

Трябва нова тема да отворим: "Подхождат ли си Марк Антъни и Джей Ло?"  hahaha

# 588
Я ги гледай пък тия  ooooh! кво сте се заразправяли в темата... ама ха  Joy Я да мъчите, че аз кват съм мургава и с топла кръв всички ще ви набия -роми ,циганки,туркини, мангалки,  благородни белоноги- всички под ножа. bash яяяяяя баш Joy Joy

ето малко за разсейване

Агилера дере гърло

Ким Кардашян на разходка с куфар из Бевърли Хилз  Laughing

# 589
Оле, темата за Антъни край няма  Joy

Трябва нова тема да отворим: "Подхождат ли си Марк Антъни и Джей Ло?"  hahaha
Да бе, все едно си нямаме друга работа! Все пак още не сме решили дали Брад е по-добре да се върне при Джен или да си седи при Анджи, след като си родиха толкова много деца, нищо, че тя е лудичка.

# 590

Нищо против Антъни нямам, ама колкото и да МУ е голям ...бляк...като правя секс трябва да си мисля за ....Робърт де Ниро например
За него и аз бих си мислила, но така и не научих колко е висок. Четох, че за повечето му филми подбират по- нисички актьори, за да не изпъква, а веднъж в един филм на Майкъл Мур с документални кадри де Ниро стоеше до Бен Афлек и разликата във височината беше фрапираща. Може пък Бен Афлек да е много висок.

Да бе, все едно си нямаме друга работа! Все пак още не сме решили дали Брад е по-добре да се върне при Джен или да си седи при Анджи, след като си родиха толкова много деца, нищо, че тя е лудичка.
Вещица е, не лудичка:)

# 591
ох, тук вече ще се въздържа от мнение по темата за Брад, че съм сиииииилно пристрастна Joy

# 592
браво, Инфантилна! smile3501

# 593
Ама аз я обожавам Анджелина, просто помня, че при една от препирните тук Дженифър-Анджелина, втората беше наречена вещица Crazy

# 594
а, прощавай тогава, не схванах наново иронията Simple Smile

# 595

Буба, много консервативно, бе.  Simple Smile  Влюбват се хората, разлюбват се - не се свенят да се женят, не се колебаят да се развеждат.

Това е недопустимо спрямо моите ценности. А семейството, брака е точно ценност за мен! Най-ценното е да успееш да съхраниш любовта,доверието, тръпката към човека, в който си се врекъл и да успяваш да разпалваш страстта му към теб с все същата сила както в началото..Всичко останало е...bolshits

# 596
а, прощавай тогава, не схванах наново иронията Simple Smile
Не си следила внимателно предните полемики Joy
 Аз горе- долу вече съм научила кой в темата на кого симпатизира. Tonkabonka- Дженифър Лопез, харесва Анистън, не харесва Анджелина. Avva- харесва Мария и Златка, не харесва Андреа, по темата Дженифър - Анджелина- нямам впечатление...и т.н. и т.н.
 Аз- харесвам противно на всякаква логика Николета, харесвам Анджелина, харесвам Скарлет Йохансон, нищо че за стандартите на темата е пухкавка Grinning

# 597
  • София
инфантилна, ти ме разби - браво  Hug Аз все не мога да запомня кой кого харесва.
Но гледам и да съм справедлива де - за мен Анджи е само леко хахава, но не и вещица  Naughty  Grinning

# 598
Джулия Робъртс никой ли не харесва или тя вече се води към старата генерация и не толкова актуалните звезди? Simple Smile Heart Eyes

# 599
за стандартите на темата е пухкавка
... и с овчи поглед. Simple Smile

Буба, какво е това bolshits? В смисъл, защо така го изписваш?

Общи условия

Активация на акаунт