Звездни компромати-64

• 62 971
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
Техни собствени ли са островите ? Shocked

# 661
Благодаря момичета,че ми отговорихте за чантата.Сега пак за нея-дали ще има по магазините или вече няма  Confused

# 662
Техни собствени ли са островите ? Shocked

Да, купени с много пари. Wink

# 663
Наскоро четох статия за частните острови - според нея не е чак толкова скъпо да си купиш. Не, че е евтино, де  Laughing  но на звездите им излизало колкото един апартамент или къща на вървежно място, каквито те си имат по няколко или повече от няколко.
Ако острова няма електричество и вода, цената е значително по- ниска.

# 664
Известни модели във фотосесия с различни рок звезди и групи, например Бар Рафаели с Aerosmith - http://avtora.com/news/nowini/muzikanti_i_topmodeli_-_edna_ubiis … seksi_kombinaciya

# 665
За островите ще се изкажа като лисицата с киселото грозде.
При евентуално цунами няма спасяване.  Laughing  Laughing  Laughing

# 666
  • Балчик
За островите ще се изкажа като лисицата с киселото грозде.
При евентуално цунами няма спасяване.  Laughing  Laughing  Laughing
Joy Joy Joy

# 667
  • София
Ан Хатауей с Валентино това старче по-скоро ми прилича на стара баба, работила цял ден на нивата под слънцето  Crazy
Кристен Стюарт с Тейлър Лаутнър
Камерън Диаз с Том Круз
ТомКет и пак винаги съм намирала краката на Кейти за много груби - колкото и да отслабва, краката й си стоят еднакви
Никол Шерцингер

# 668
[ТомКет и пак винаги съм намирала краката на Кейти за много груби - колкото и да отслабва, краката й си стоят еднакви
Никол Шерцингер

И на мен краката на Кейт ми изглеждат направо огромни Shocked, а в обувките на Никол направо се влюбих Heart Eyes

# 669
Не съм много актуална, но полемизираните двойки като цяло не ме кефят нито заедно, нито поотделно (Джей Ло, Марк, Брад и Анджи и Никол и Люис). И за да не хейтвам на халост, харесвам Джони и Ванеса (1, 2, 3), никой да не го дава на ДжейЛо, пък и няма да си ходят и Пенелопе и Хавиер Бардем (1, 2, 3, 4, 5).

# 670
обувките на Никол са страхотни, много интересни и много ми харесват  Heart Eyes

# 671
Абе, Пенелопе, като я гледам във филми е една кльощавотия..., пък по папарашките снимки има някак, странна фигура - грубовата ли, да я нарека, не много слаба - не знам, но се разминава.

# 672
Не съм много актуална, но полемизираните двойки като цяло не ме кефят нито заедно, нито поотделно (Джей Ло, Марк, Брад и Анджи и Никол и Люис). И за да не хейтвам на халост, харесвам Джони и Ванеса (1, 2, 3), никой да не го дава на ДжейЛо, пък и няма да си ходят и Пенелопе и Хавиер Бардем (1, 2, 3, 4, 5).

Aбсолютно съм съгласна с всичко казано и особено Пенелопе Круз и Хавиер Бардем страшно много ме радват като двойка. Simple Smile

# 673
  • София
Леле тоя Валентино пак е със страхотен тен. Ако му сложат главата на тялото на Андреа, поне на цвят ще го докарат  newsm78

# 674
Абе, Пенелопе, като я гледам във филми е една кльощавотия..., пък по папарашките снимки има някак, странна фигура - грубовата ли, да я нарека, не много слаба - не знам, но се разминава.

Пина, няма ги 10 сантиметровите токчета и изглежда късокрака и съоветно по-набита.  Peace

А Валентино все си се носи като препечена филия..

Леле тоя Валентино пак е със страхотен тен. Ако му сложат главата на тялото на Андреа, поне на цвят ще го докарат  newsm78

hahaha

Общи условия

Активация на акаунт