® E-bay - тема 54

• 36 959
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
момичета имам следният проблем.....
  купих си едни сандалки с цена  Buy it Now и в момента в който натиснах да ги купя ми даде,че наддавам за тях,а не беше изтекло времето.
Веднага в Пейпал ми даде,че са ми спрени паричките,обаче нямам имейл,че съм ги купила,както и нямам имейл,че са ми шипнати парите  newsm78
Свързах се с продавачката и  обясних какво е станало,че в пейпал дава че са ми спрени парите и тя ми писа,че ще се уредят нещата в скоро време.Но търга би трябвало да е изтекъл още на 11.06,а още си стои така,нито имейл от Пейпал получавам,а парите ги няма в сметката ми определено,проверих и в картата.
Опитах се да ви обясня накратичко,моля ви помагайте  Hug

момичета  Rolling Eyes

# 226
  • Варна
Аз те прочетох, но не те разбрах. Как да помогнем при тези обяснения?
Цитат
купих си едни сандалки с цена  Buy it Now и в момента в който натиснах да ги купя ми даде,че наддавам за тях,а не беше изтекло времето
нямам думи.
Дай обявата. Напиши каква точно операция има регистрирана в пейпал. В ибей профила ти сандалите има ли ги в 'спечелените'.
Пейпал не спира пари ако ти не си натиснала бутон ... 'плащам'.

# 227
  • София
Здравейте,
Искам да ви помоля за съвет, защото незнам как е редно да постъпя.
Така...Спечелих една детска количка на търг в ebay.ch. Платих я на 31.05 и на 04.06 при мен пристигна пратката.
Оказа се обаче, че не е цялата количка, а само "шасито" без кошовете. Писах веднага на продавача и той ми каза че по принцип този артикул се
изпраща в два пакета и е нормално да има разминаване от 2 дни в датата на доставката.
След като тези два дни минаха и аз не получих нищо, без аз да му пиша мейл, той ме помоли за малко търпение и да изчакам още два дни - до 10.06.
Но и тогава нищо не получих, писах му няколко пъти от тогава, поне да ми каже tracking N така че да съм сигурна че ги е изпратил,
но нямам отговор.BTW пратките са с DHL, а продавача е rotalis_ch.
Сега незнам.. Да повдигам ли диспут в PayPal, или първо в Ebay..Или да изчакам още малко..
Благодаря предварително Simple Smile

http://cgi.ebay.ch/ABC-Design-Kombi-Kinderwagen-4-Tec-black-dolp … sh=item19bd1e1139

# 228
Дойде ред и аз да се похваля
преди два дни спечелих ей тази машинка

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1704976 … ame=STRK:MEWAX:IT

та въпроса ми е как да пиша на продавача да не пише истинската цена а по малко
и запознати които са взимали неща от митница
Дали е вярно че искат разпечатка от  банковата сметка/Рay Pal / която си платила стоката
Предварително Благодаря

# 229
Ами - тя машината идва от европа, тъй че няма да плащаш нищо.

# 230
  • София
desid, съвет от мен - пусни си диспут в пейпал, за да не си изтървеш срока , а и продавача да види, че си сериозна. А като пристигне спокойно можеш да го затвориш Peace

# 231
  • София
Ok, ще пусна диспут, ще ми е за първи път.
Незнам дали това е правилната опция за мен, но май като няма друга
Item dispute: I did not receive an item I purchased or the item I received is significantly not as described.

# 232
  • Варна
desid, имаш много време още за диспут. 45дни от датата на плащането.
Няма ли възможност да провериш в DHL дали няма пратка за теб и без тракинг номер, по име, адрес...поне пробвай. Получавала съм пакети пуснати в един ден/ролери/ с разлика 2 седмици, верно с кралски и бг пощи, не с дчл.
Като пускаш диспут го направи направо в пейпал, не в ибей. И да, основанието е неполучена стока.

# 233
Аз те прочетох, но не те разбрах. Как да помогнем при тези обяснения?
 нямам думи.
Дай обявата. Напиши каква точно операция има регистрирана в пейпал. В ибей профила ти сандалите има ли ги в 'спечелените'.
Пейпал не спира пари ако ти не си натиснала бутон ... 'плащам'.

опитах се да го обясня най-бързичко.
Да,аз натиснах бутон "купувам сега",но ми излезе моментално,че е търг и вече нямаше твърда цена,не купувам за пръв път,но това ми се случва за пръв път.
Повтарям се но,все още няма имейл от Пейпал ,че са шипнати парите,както при предните ми покупки,а ги няма в сметката ми.

# 234
  • София
Flash* , Illit,
Благодаря за съветите.
Сега току що продавача благоволи да ми пише, и се оказа, че втората пратка е изпратена с Български пощи, имам си и Tracking номер. Но от Български пощи не могат да ми дадат инфо дали е пристигнала в БГ. Тъй че ще изчакам още с пускането на диспут

# 235
Доживях да получа една малка пратка от Германия точно за месец време. Пуснато е с DHL , но не куриерската фирма, а немските пощи. Тези сигурно с камили ги носят до тук.

# 236
Да взема и аз да се разпиша, че отдавна не съм. )
Бях поспряла малко с пазаруването, но сега позаредих няколко търга. )

# 237
  • София

Колко страници?  Mr. Green

# 238

Колко страници?  Mr. Green

Еееее, как ме хвана?. )))
Само 2стр. защото не ми се ровеше повече.  Laughing

# 239

Общи условия

Активация на акаунт