® E-bay - тема 54

• 35 665
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
  • Шумен
nameika-31, в PayPal горе вдясно натискаш Currency converter и там в Currency Exchange въвеждаш сума избираш валути и натискаш Calculate и Review Exchange.

# 706
Момичета, аз да се оплача.
Бях пуснала 2диспута в пей пал за неполучена стока.
Днес имам имейл, че единият ми диспут затворен, без никакви обяснения, абе нищо.
Другият, ме питат дали да ескалирам и аз го ескалирах, защото отново никакъв отговор нито от продавача, нито от пей пал.

# 707
Момичета продадох второ си нещо, но го е купил италианец с 0 оценки Rolling Eyes Първия път изпратих пратката обикновена и пристигна. Сега се чудя има ли смисъл да го пращам препоръчано като в БГ пощи няма информация за доставяне на пратката newsm78

Mirama вероятно са отсъдили в твоя полза и са тивърнали парите. Следи си картата. Или пък продавач е върнал сумата Peace

# 708
  • Варна
За Италия не бих рискувала да изпратя без препоръка. Лоша слава имат.

# 709
  • София
Помрънках в ларедутската тема, сега и тук да порева. Една мома англичанка ми е пратила носени гащи  Shocked Есктра се справям с английския и винаги чета внимателно. И затова когато си купувам лот от 4 чифта бикини и пише, че всички са "brand new with tag" купувам смело. Обаче с отварянето на пакетчето - изненадааа  #Crazy Поне ги беше изпрала. Хич няма да се занимавам с диспути за една лира и малко. Изшляпах една отрицателна оценка и си разтоварих нервите  Twisted Evil

# 710
  • Бургас
Е това е направо Sick Ама че номера ooooh!

# 711
  • София
Помрънках в ларедутската тема, сега и тук да порева. Една мома англичанка ми е пратила носени гащи  Shocked Есктра се справям с английския и винаги чета внимателно. И затова когато си купувам лот от 4 чифта бикини и пише, че всички са "brand new with tag" купувам смело. Обаче с отварянето на пакетчето - изненадааа  #Crazy Поне ги беше изпрала. Хич няма да се занимавам с диспути за една лира и малко. Изшляпах една отрицателна оценка и си разтоварих нервите  Twisted Evil
На твое място , бих и писала за да ти върне парите, а оценката пак отрицателна!
Много са гнусни и мръсни!

# 712
  • София
Последния път като спечелих нещо уж ново, а то беше носено, та даже и мръсно с кал продавача ми писа "Какво толкова, ще си го изпереш"  Crazy И колко и било кофти, че съм спечелила търга на 0,99, защото некст-овските дрехи са скъпи. Отворих кейс в ибей, върна ми парите, но все пак сложих отрицателна оценка, за да имат едно на ум следващите купувачи. Хич и не ги жалете, защото гледаш някой с 99% положителен фийдбек, а той по милост само.

# 713
  • Петрич
моята мома пък днес ми писа че объркала обявата за маслото на веледа защото била в болница.извинява се и щяла да я поправи .това са само тестери  вероятно като подарък дадени от магазина  а тя ако мине номера #2gunfire

# 714
  • Шумен
Аз пък влизам да похваля една мома  Rolling Eyes, преди малко получих този бански, страхотен е. Бях й писала, че ми е спешен и веднага го пратила жената.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

П.С. Иначе е много кофти това, което пишете. Носени гащи - ужас  Sick Sick Sick. Има ги всякакви.

Последна редакция: ср, 30 юни 2010, 20:14 от vi_ki

# 715
Аз пък влизам да похваля една мома  Rolling Eyes, преди малко получих този бански, страхотен е. Бях й писала, че ми е спешен и веднага го пратила жената.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Честито, наистина изглежда страхотно.

# 716
  • Перник
Здравейте, имам паунди в Пей пал, а искам да платя в евро. Как се объщаха от една валута в друга newsm78

# 717
  • Шумен
Здравейте, имам паунди в Пей пал, а искам да платя в евро. Как се объщаха от една валута в друга newsm78
Погледни малко по-нагоре, моя пост  Peace.
mimes, благодаря.

# 718
  • Перник
  bouquet точно го намерих  Heart Eyes

# 719

Shocked Отврат. Е може ли такова нещо, направо не мога да повярвам.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт