® E-bay - тема 54

• 36 958
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Момичета моля ви помагайте пак.Преди 2 дни платих на един продавач,но той ми пише че не ми е получил плащането.Нищо не мога да му разбера от английския-какво ми пише....ето копи   

m really sorry ive rang paypal theres no money in pal pay my fault put wrong email they said 2 tell u 2 cancel ur payment so i can put new email and then start again so sorry
 и сега какво да правя....
Свързал се е с пей пал и от там са му кзали, че е дал грешен имейл и затова не става. Затова те моли да дадеш cancel на плащането, той да сложи правилния си имейл адрес и да му платиш пак. Извинява ти се  Hug Hug Hug

Момичета,моля ви за помощ!......

И аз така - вчера се регистрирах в ebay, но още не смея да направя нищо само ви чета и събирам информация. Искам да попитам за адресите - до колкото разбрах регистрационния ми е българския, а за доставка го сменям в зависимост дали ще ползвам фирма посредник?
Харесала съм 2 чифта сандали и те са с наддаване - остават още 3 дни до края на търга има само по 1 наддаващ до момента - та понеже всичко ми се оплете в мозъка бихте ли споделили вие как процедирате -
- наддавате в последните минути с ebay или е хубаво в началото да се включите
- използвате само снайпер
Как е най-удачно?  newsm78

Аз наддавам винаги на края на търга ръчно в последните 10 сек. - голяма ми е тръпка. Освен ако не е през нощта или нямам ангажимент и не мога да съм на компютъра (тогава - снайпер).

А за момичето, което питаше за посредник - зависи от къде си.

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 13:20 от stefinka

# 76
Момичета моля ви помагайте пак.Преди 2 дни платих на един продавач,но той ми пише че не ми е получил плащането.Нищо не мога да му разбера от английския-какво ми пише....ето копи   

m really sorry ive rang paypal theres no money in pal pay my fault put wrong email they said 2 tell u 2 cancel ur payment so i can put new email and then start again so sorry
 и сега какво да правя....
Свързал се е с пей пал и от там са му кзали, че е дал грешен имейл и затова не става. Затова те моли да дадеш cancel на плащането, той да сложи правилния си имейл адрес и да му платиш пак. Извинява ти се  Hug Hug Hug
E муцка как се дава тоя cancel ?  #Silly Гледах пулих се-никъде не видях..... smile3514

# 77
Момичета,моля ви за помощ!...
Алезар за Варна,Габко също много коректни-ако си от София ще ти е по удобно  Peace  Hug
Благодаря ви много за бързите отговори!
От Пловдив съм,а май повечето фирми са с офиси в София.Но пак ще е по-евтино да ми го пратят по Еконт,отколкото да платя 10 лири за доставка до БГ.Аз съм ползвала единствено Емпреса и съм разочарована.Не стига,че чаках някъде около месец,ами бяха объркали и пратката ми беше в София,а не в Пловдив.И познайте кой си плати за Еконт до Пловдив,защото ми беше писнало вече? #2gunfire

# 78
E муцка как се дава тоя cancel ?  #Silly Гледах пулих се-никъде не видях..... smile3514
Ами трябва да влезеш в пей пал акаунта си и от там ще видиш на плащането трябва да има бутон "кенсъл"
 Hug Hug Hug

# 79
Ами трябва да влезеш в пей пал акаунта си и от там ще видиш на плащането трябва да има бутон "кенсъл"
 Hug Hug Hug
Няма такова нещо,и аз така четох но на статус на поръчката/действия няма нищо в полето  smile3511 newsm61

# 80
  • Русе
Харесах си една люлка, хиляди молби писах, ама продавача неиска да праща, само на място и това е, тогава се поразтаршувах за куриер, а и посредниците ми помогнаха, писах на първите попаднали ми. Продавача се съгласи да организирам сама куриер, който да вземе стоката вместо мен.
Писах през ибей на куриерската фирма и те ми  казаха да се регистрирам и да попълня формата и така ще разбера цената - изисква се тегло и размери на артикула и пощенските кодове на адресите за събиране и доставка.
ето я формата:
https://www.paisleyfreight.com/index.php
натиска се Quote & Book now и въвеждаш данните, след което най долу има бутон за цената. Ако те устройва продължаваш по следващите стъпки - иска ти адрес и телефон за събиране и данни за доставка. Последната стъпка е плащане през Пейпал. И до тук съм, утре трябва да отидат да вземат люлката от адреса. Чакам я с нетърпение, още бременна бях като се влюбих в нея
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1604399 … ame=STRK:MEWNX:IT
а и на тая цена не съм и сънувала да я купя. За доставка ми взеха 12 лири.

Относни наддаването и аз го правя ръчно само в последните секунди, само когато ме няма или търга свършва късно слагам снайпер. За посредник горещо препоръчвам Марина Транс и Габко. Други не съм ползвала а и неискам, защото те ме устройват прекрасно.
Още един повод на почерпя днес - 100ната звездичка!  newsm18 обичам го тоя E-bay.

tina_georgios влез в Пейпал, в My Account и в таблицата с плащания намери въпросното. В колоната Payment status трябва да пише Unclaimed ако не се лъжа и на него ред трябва да има бутон cancel.

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 14:07 от veni1122

# 81
Аууу пише че ако не е налично саncel  неможе да се отмени плащането, и сега какво правим..... newsm78

# 82
Благодаря ви много за бързите отговори!
От Пловдив съм,а май повечето фирми са с офиси в София.Но пак ще е по-евтино да ми го пратят по Еконт,отколкото да платя 10 лири за доставка до БГ.Аз съм ползвала единствено Емпреса и съм разочарована.Не стига,че чаках някъде около месец,ами бяха объркали и пратката ми беше в София,а не в Пловдив.И познайте кой си плати за Еконт до Пловдив,защото ми беше писнало вече? #2gunfire
[/quote] Габко пращат по еконт по програмата бг-мама или нещо подобно беше,последния път за 8кг ми излезе 5лв еконта,по евтино доли от наложения платеж по пощата  Peace  Hug много са точни аз съм доволна  smile3521

# 83
  • Русе
И Марин Транс пращат по тая програма.

# 84
за снайперите: след вчерашните ми преживелици с блокирания ми акаунт, стигам до извода, че паролата ми е хакната или на компютъра при нашите, когато съм гостувала там или в снайпер, така че смятам да огранича използването на снайпер - само в краен случай! и по възможност да ползвам само от моя си компютър...

днес водих разговор с лайв съпорта по сигурността, обадиха ми се по телефона, за да сигурни, че съм аз и след малко чат ми отвориха акаунта  Peace

# 85
Аз се свързах с Чата в ибей, но мацката не разбира какво искам да й кажа. Та не мога да й обясня нормално ситуацията.
Междувременно отмених транзакцията в пейпал, защото продавача си стои нерегистриран и не мога да отворя диспут там, че не ми е платен продукта. Сега какво да правя? Tired

# 86
Аз се свързах с Чата в ибей, но мацката не разбира какво искам да й кажа. Та не мога да й обясня нормално ситуацията.
Междувременно отмених транзакцията в пейпал, защото продавача си стои нерегистриран и не мога да отворя диспут там, че не ми е платен продукта. Сега какво да правя? Tired

Забравяш този продукт и си търсиш друг от друг продавач.

# 87
  • Варна
 Hug Hug Hug
Няма такова нещо,и аз така четох но на статус на поръчката/действия няма нищо в полето  smile3511 newsm61
Не гледаш където трябва. В графа Order status/Actions винаги е празно. Има графа Payment status - там какво пише?

# 88
  • София
Харесах си една люлка, хиляди молби писах, ама продавача неиска да праща, само на място и това е, тогава се поразтаршувах за куриер, а и посредниците ми помогнаха, писах на първите .....

БРАВО VENI .
Страхотно си се сетила и си организирала нещата!
Не ми е хрумвало че ще е възможно и така. Супер!  Peace

# 89
Вени, люлката е страхотна, а за цената ,на която си я купила да не говорим  Wink !
Същата люлка, но пчеличка взехме за племеничката  за около 40 , 50 евро някъде. Твоята сделка е направо страхотна !
П.С. Малката много се кефи на люлката , страшен подарък е !

Общи условия

Активация на акаунт