® E-bay - тема 54

• 36 958
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
Виждам, че доста често е почнало да се случва , да не искат да ви пратят еФтинко спечелени нещица! Защо се съгласявате да ви върнат парите  newsm78 Искайте си стоката !!! Големи хитреци са се завидили, ейййй!

И да не е само спам , няколко току що спечелени нещица :

# 46
  • Варна
запис  Wink

# 47
yzida, хехе, имате същият бански като нашия. ) Ама при мен още не е дошъл. ) Говоря за последният на 2та страница с шапката. )
Кажи ми как е материята, хубав ли е на живо?.

Чакам го, още не е пристигнал Laughing

# 48
Виждам, че доста често е почнало да се случва , да не искат да ви пратят еФтинко спечелени нещица! Защо се съгласявате да ви върнат парите  newsm78 Искайте си стоката !!! Големи хитреци са се завидили, ейййй!

Ами според мен няма с какво да я накараш да ти я прати стоката. Ако пуснеш диспут, ще ти върне парите и пак нищо. Остава само утехата от отриц. оценка. Аз сега така трябва да прежаля една ваничка. Мацката се дърпа и това си е. Не е регистрирана в пейпал, а аз платих през там. Сега й казах да си се регистрира, но не го е направила. Писах й да ми пусне друг мейл, с който е регистрирана, но не го направи. Сега остава да изчакам още седмица и да пускам диспут Rolling Eyes

# 49
Миме, няма как да пуснеш диспут, защото плащането ти седи unclaimed. С две думи - плащане няма.
Във всеки един момент можеш да натиснеш бутона "cancel" срещу транзакцията и да си прибереш парите обратно. Но преди това я докладвай на Ибей - през лайф-хелпа им пиши за какво иде реч. А между другото, в обявата пишеше ли, че приема Пейпал?

# 50

Ами според мен няма с какво да я накараш да ти я прати стоката. Ако пуснеш диспут, ще ти върне парите и пак нищо. Остава само утехата от отриц. оценка. Аз сега така трябва да прежаля една ваничка. Мацката се дърпа и това си е. Не е регистрирана в пейпал, а аз платих през там. Сега й казах да си се регистрира, но не го е направила. Писах й да ми пусне друг мейл, с който е регистрирана, но не го направи. Сега остава да изчакам още седмица и да пускам диспут Rolling Eyes
Да тъкмо доволно потривах ръчички   newsm18 ще видим какво ще стане.М/у другото не получих и едни шортички Адидас разбира се пак на спечелена цена 0.99 с малка доставка,но за тях нямам нито един отговор от продавача.Незнам как се пуска диспут,къде бутах какво правих май от пей пал някъде и сега под обявата ми изписва        eBay note: Item not received case is now open. See case details     newsm78  newsm78  ето и въпросните шорти    http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1105218 … :IT#ht_500wt_1154   явно не съм само аз излиганата понеже има 2 отрицателни оценки  през май.   А ето за това чакам да ми върнат парите    http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1903904 … :IT#ht_500wt_1154   как да не го е яд човек...   Rage rotfImao

# 51
Kölsches Mädel в моя случай предполагат че стоката се е загубила ,казват ми че ще проверят в пощата и веднага ми връщат парите. Интересното е че съм печелила и други неща на ниски цени, но са ми ги пращали до БГ, а до UK не искат. Мисля да й поставя на последната неутрална оценка Laughing

# 52
  • Русе
Много ги глезите тия англичанчета, до сега да съм изпраскала една гоооляма отрицателна оценка.

Аз вчера спечелих тази люлка и имах притеснения дали продавача ще ми съдейства
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1604399 … ame=STRK:MEWNX:IT

сега сама ще си организирам куриер, да видим как ще протекат нещата.

# 53
  • Варна
Здравейте мами, имам нужда от помощ.Може би е коментирано някъде но нямам време да чета.Искам да купя две неща от един и същи продавач.Едното го купих и платих цялата доставка, за другото той ми писа че ако искам да го купя ще ми начисли 1/2  като ми прати нова фактура и ще ги прати заедно.Но аз не знам как се процедира в такива случаи.Да го купя като натисна бутона, но да не го плащам веднага а да изчакам да ми прати  новата фактура....?А той как ще ми я прати, а аз как ще я платя.... много ми е неясно...?Или да му пиша че го купувам без да натискам бутона by now и да чакам по някакъв начин нова фактура ли...?Преводача не ми го превежда като хората и не смея да се излагам с моите въпроси пред англичанина.Ако някой е имал такъв случай бих била много благодарна ако ми помогне, че продавача ме чака.Благодаря предварително!

# 54
Купуваш го и не го плащаш, а чакаш продавача да ти прати имейл с фактурата. В този имейл ще има линк, през който ще си платиш новата сума  Hug Hug Hug

И аз имам 1 плащане, което стои unclaimed от една седмица. Продавача е с 0 оценчици. Какво викате да натискам кенсъл, а?
А как да го докладвам на ибей? Не ми се е случвало досега  Crossing Arms

# 55
  • Варна
Мноооооого ти благодаря stefinka  Hug. Съжалявам ,че не мога да ти помогна в твоя казус.

# 56
Купих нещичко от френския ибей и срещу Postage пише - Expedited Int'l Flat Rate Postage. Приблизително след колко дни да го очаквам?
Благодарско предварително! Grinning

# 57
  • Пловдив
И аз имам 1 плащане, което стои unclaimed от една седмица. Продавача е с 0 оценчици. Какво викате да натискам кенсъл, а?
А как да го докладвам на ибей? Не ми се е случвало досега  Crossing Arms

Не съм никакъв капацитет в пазаруването от иБей, но имах такъв случай. Аз естествено веднага писах на продавача да си провери данните, защото така ми изписва и той каза, че всико е ок. Аз получих блузката с посредник, което ще рече 20-тина дни след продажбата и все още така ми стоеше това плащане. В един момент се оправи. Мисълта ми е, че като е нов може нещо да не е много наясно и да не е направил всичко както тряба, та да му пишеш първо на него, ако държиш на стоката. newsm78 Забелязвам, че са доста глупавички тези англичани. Един не знаеше как се прави частичен рефънд и се наложи тук да ми обяснят, за да му кажа аз #Crazy

# 58
Ами писала съм му, чакам да ми отговори  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 59
Миме, няма как да пуснеш диспут, защото плащането ти седи unclaimed. С две думи - плащане няма.
Във всеки един момент можеш да натиснеш бутона "cancel" срещу транзакцията и да си прибереш парите обратно. Но преди това я докладвай на Ибей - през лайф-хелпа им пиши за какво иде реч. А между другото, в обявата пишеше ли, че приема Пейпал?
Да, пише изрично, че приема Пейпал. Сега ще ровя къде да пиша на Ибей. Искам много да си получа ваничката, че не е за мен, а тази ме разиграва. Сега си трае, не отговаря. Не знам какво чака.

Общи условия

Активация на акаунт