® E-bay - тема 54

• 36 958
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
  • ВАРНА
Здравейте.
Наддавах за една рокличка, но без да искам съм сложила голяма сума за макс. бид. Не знам дали можех/мога да поправя това и съм спечелила роклята, но сумата ми идва малко височка. Какво бих могла да пиша на продавача за да си коригира търга и да не купувам роклята?
мерси предварително

Имам едно въпросче към тези, на които се е случвало подобно нещо. Да не обяснявам пак за какво става въпрос се самоцитирам.
Продавача се съгласи и си канселира сдеклата, приех аз и уж всичко е наред, но артиукла още ми стои като чакащ за плащане и в спечелени. Самичко ли ще се махне или аз нещо трябва да направя?

# 346
Продавачът изпрати ли ти формуляр за отказ от сделката?

# 347
може ли някой да ми помогне върнаха ми парите за един продукт и влязох си в пощата от там в пейпал след това си потвурдих меила и това което беше там отстрани за приемането на парите след потвурждението изчезна, това значи, че съм ги приела ли защото в акк ми не е отразено нищо мн моля за помощ  Praynig

# 348
http://cgi.ebay.co.uk/WELL-WORN-SUNTAN-NYLON-tights-PRIVATE-/110 … sh=item19bd2798b5  #Crazy

A тази рокличка изглежда страхотно . Аз няма да се побера в нея , така , че някой може да се възползва  Peace 

Последна редакция: сб, 19 юни 2010, 00:41 от alabalaxx

# 349
  • ВАРНА
Продавачът изпрати ли ти формуляр за отказ от сделката?

Да, изпрати ми и аз го приех. Получих съобщение от ибей, че съм се съгласила да се анулира сделката, случая е затворен и вече не съм длъжна да платя стоката. А тя още ми стои в спечелени и чакащи за плащане...

# 350
Ми ще си стои така, докато не го изтриеш.
Но да не ти пука. След като сте се съгласили да развалите сделката, значи всичко е уредено и можеш да забравиш за това висящо плащане или да изтриеш артикула, ако те дразни.

# 351
  • ВАРНА
Благодарско, Алекс1.   bouquet
Изтрих го, че определено ме дразнеше.  Wink

# 352
Здравейте,

Получих си вчера първата неуцелена покупка Sad Купих страхотно  … 80;ни, по принцип понеже синът ми е кльощавичък и дребен, му взимам дрехи за 3 годишни, но това якенце му е малко, ръкавите са му къси Sad няма такова по-голямо, много ме е яд, особено като и той мрънка, че си го харесва. Ще му купувам друго "оранДжево" яке, то се е видяло, де... Та продавам го това, ако някой иска още снимки, пишете на ЛС, ще снимам и пратя.

# 353
  • Варна
Ето и от мен една неуспешна покупка. Ако някой го интересува да ми пише.  Peace Само мога да кажа че са страхотни сандалките, и адски съжелявам че са ни малки.  Close http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1205772 … TRK:MEWNX:IT#shId

# 354
И аз да похваля тези сандалки Chipmunk - естествена кожа, мекичка подметка , регулиране с лепки при пръстите и глезена. Само дето стелката не е от естествена кожа.

# 355
You see we are sending you new, or a full refund to Hello. Is hold him, to bring you inconvenience. Many thanks!
Може ли малко помощ? Какво точно значи това, че нещо не схващам превода  Embarassed

# 356
You see we are sending you new, or a full refund to Hello. Is hold him, to bring you inconvenience. Many thanks!
Може ли малко помощ? Какво точно значи това, че нещо не схващам превода  Embarassed

Изпращаме ви ново Хелло??? (предполагам това е стоката) или ще ви върнем парите за стоката. Второто изречение не е точно на английски , но смисълът, който аз схващам е, че съжаляват за създадените неудобства може би. Много благодарности.

Не знам дали има смисъл преводът , но без контекста толкова мога Laughing

# 357
  • София
Някой може ли да ми каже за колко време горе-долу пристигат пратките от Сингапур?

# 358
момичета да ви питам до последната минута ли може да се надава? понеже понякога ми дава забрана...

# 359
  • Варна
момичета да ви питам до последната минута ли може да се надава? понеже понякога ми дава забрана...

Да, до последните секунди може. Предполагам че ти дава забрана да наддаваш, защото продавача е сложил ограничение да не се наддава извън Англия и въпреки че дават цена за доставка до БГ, те не махат ограничението. Много пъти ми се е случвало. Трябва да ти излиза някакво съобщение да се свържеш с продавача да ти разреши или нещо подобно беше.

Общи условия

Активация на акаунт