® E-bay - тема 54

• 35 658
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
имам спешен въпрос, ама като гледам тук няма никой. Сигурно сте в ла редута. Нося дрехи 10, сега изтича търга на един бански №8. Дали ще успея да се напъхам в него. И на каква чашка отговаря?

# 721
Момичета вие съобщавате ли на продавачите като си сменяте адреса с английски и използвате фирми, които да ви доставят до България? Харесала съм страхотен сервиз от костен порцелан, но доставката е 50-60 паунда за България, а за Англия под 20, по-добре да го пратя чрез фирма. Кого да избера Габко или Маринатранс? Имаше добри коментари и за двете, мерси предварително  Simple Smile

# 722
  • София
Момичета, помогнете ми с английския Praynig
Как да напиша, че едната презрамка на роклята е разшита и отпред има леке?
Това е за една "нова" детска рокля.  Sad

# 723
Момичета вие съобщавате ли на продавачите като си сменяте адреса с английски и използвате фирми, които да ви доставят до България? Харесала съм страхотен сервиз от костен порцелан, но доставката е 50-60 паунда за България, а за Англия под 20, по-добре да го пратя чрез фирма. Кого да избера Габко или Маринатранс? Имаше добри коментари и за двете, мерси предварително  Simple Smile
Аз лично не съобщавам. Доволна съм и от двете фирми, но предимството при Маринатранс е, че ти ги доставят до вкъщи абсолюютно безплатно. Сменила съм си адреса с техния.

# 724
Еееее, това с носените гащи беше върха просто....

А за диспута, нямам рефунд, много странно.
Мисля вече да слагам отрицателните оценки в този случай, омръзна ми да се занимавам с глупости.
АЗ нямам вина, че не ми е пристигнала стоката...(

# 725
  • Варна
Да не би да са минали там колко...20 дена ли бяха без да ескалираш и затова да са го затворили? newsm78

# 726
  • на пистата
вики, благодаря ти за отговора сутринта  bouquet
аз пък да се похваля с една чанта
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3205519 … ame=STRK:MEWNX:ITлуда съм по такъв тип чанти.
и да питам,имате ли наблюдения върху роклите наKAREN MILLEN  дали са качественни или са някой боклуци.

# 727
Ееее, тези рокли са уникални просто.
И не се продават никак евтино, за съжаление.

# 728
  • на пистата
а да имаш наблюдения за качество.мен 70-80 паунда за такъв тип рокля ме устройват,но ме е страх да не са някой парцаливи,че тогава ще умра.

# 729

The strap of the dress is ripped and the dress has a stain. Do you call that a new dress? I will give you a negative feedback and I would like you to reimburse me.
Презрамката на роклята е скъсана и роклята има петно. На това ли му викате нова рокля? Ще ви оставя негатив(отрицателен) фийдбак и бих желала да ми бъдат възстановени парите.

Доизмислям си Mr. Green Включи каквото сметнеш за нужно.

# 730
  • София

The strap of the dress is ripped and the dress has a stain. Do you call that a new dress? I will give you a negative feedback and I would like you to reimburse me.
Презрамката на роклята е скъсана и роклята има петно. На това ли му викате нова рокля? Ще ви оставя негатив(отрицателен) фийдбак и бих желала да ми бъдат възстановени парите.

Доизмислям си Mr. Green Включи каквото сметнеш за нужно.

Много благодаря   bouquet

# 731
Здравейте момичета.  От един час пробвам да платя и ми излиза следното съобщение :
  This card cannot be used for this transaction. You can complete the checkout with another debit or credit card. Please enter your new card information below.

В картата има пари, в срок е, не съм имала проблеми до сега с плащане,
това е обявата.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1304029 … RK:MEWNX:IT#payId

# 732
  • Шумен
Здравейте момичета.  От един час пробвам да платя и ми излиза следното съобщение :
  This card cannot be used for this transaction. You can complete the checkout with another debit or credit card. Please enter your new card information below.

В картата има пари, в срок е, не съм имала проблеми до сега с плащане,
това е обявата.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1304029 … RK:MEWNX:IT#payId
Стават и такива работи, ако наистина има пари в картата, пробвай пак, но не след 15 мин., а да речем след половин-един час.

# 733
  • Някъде в облаците
 HugЦоп и при вас.  LaughingМежду Емпреса, Марина Транс и Габко - кой да избера? newsm78 И на Габко - как мога да получа английския адрес, или сайт откъдето да ги видя? Благодаря!   bouquet

# 734
  • Някъде в облаците
Момичета продадох второ си нещо.......

Arven - от 3-4 месеца се замислям дали да не лийствам малките дрехи на дъщеря ми. Сумите за доставка в Европейски съюз от пощенсския клон или да ги взема или от сайта на Бг пощи. Rolling Eyes И ...... - ако е удобно - на добри цени ли се продават твоите стоки?  newsm78Благодаря    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт