Незабравима /Unutulmaz/ тема 50

• 26 643
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
Добър ден.По Нова тв казаха,че сезонът на "Незабравима",който започват да излъчват,е последен! Grinning Grinning Grinning Grinning GrinningТака,че ще се готвим за финал! Grinning Grinning Grinning Grinning
НЕ ВЯРВАМ НА НОВА ТВ.

# 346
  • София
Добър ден.По Нова тв казаха,че сезонът на "Незабравима",който започват да излъчват,е последен! Grinning Grinning Grinning Grinning GrinningТака,че ще се готвим за финал! Grinning Grinning Grinning Grinning
НЕ ВЯРВАМ НА НОВА ТВ.

С други думи казано - Не очаквай очакваното!

# 347
НЕ ВЯРВАМ НА НОВА ТВ.

не ми се вярва да си позволят да лъжат, ама знае ли човек.......

# 348
  • София
НЕ ВЯРВАМ НА НОВА ТВ.

не ми се вярва да си позволят да лъжат, ама знае ли човек.......

След този сериал лъжата не е това, което беше....

# 349
здравейте и от мен.
да се насладим на нещо хубаво http://www.facebook.com/video/video.php?v=1460304758297#!/video/video.php?v=1459961789723   че не се знае каква ли сватба ще ни спретнат

# 350
  • Русе
Здравейте и прекрасен ден на всички!
Най-после да се освободя и да пообщувам с вас!
Щом НОВА имат запис,ще го пуснат.Това са рисковете на предаванията. Не лъжат и за това, че е ПОСЛЕДЕН?! Нали още не се снимани другите серии? Факт е,че ми преведоха НОВ СЕЗОН. YENI SEZONDA  това значи.Моля,преводачите да ме коригират,ако греша.
Както споделих по-рано,Еда е най-слабата,колеблива и нестабилна брънка в звеното от характери.  Най-податлива е навлияние и не издържа на пресата от страна на близките си. Така е възпитана. Единственото нещо,което ми харесва в Мелда е,че е борец. Тя и да иска,не може да бъде друга. Спомнете си- първа в у-ще,института,безгрешна в холдинга,АМБИЦИОЗНА! Колкото и да не одобрявам развитието й и гадориите,не мога да не призная тези й качества.
А колкото до това,какъв ще бъде края, зависи от сценаристите,какво ще ни предложат. Аз поне ще си гледам Хубавелко до края!

# 351
  • Русе
Бганчо,защо днес ни лишаваш от хубавите си стихчета?" Разве немножко посидела и ушла"? newsm03

# 352
  • София
Бганчо,защо днес ни лишаваш от хубавите си стихчета?" Разве немножко посидела и ушла"? newsm03

Музата ми нали е жена и май се обиди, че следващия месец предимно световното по футбол ще гледам. Но щом искаш нещо да четеш, ето едно по повод на темата ни:

Това е любовта

Живот струй от твоите очи
Животът това си ти
Светът пулсира с твоето сърце
А моето е в твоите ръце

Звънти смехът ти в моите уши
Радостта това си ти
Поемам въздуха с твоите гърди
Любовта да не се задуши

Потъвам аз във твоите сълзи
И мен с тебе ме боли
Изпивам с устни твоите уста
Нали това е любовта

# 353
  • Русе
http://www.youtube.com/watch?v=q5kPck9LO04
Хайде да не забравяме какво ни събра във форума!

# 354
  • Русе
YES, YES, YES !
Може вече и да досаждам, но нямаш грешка,бе човек! Сбъркал си си професията!  bouquet  bouquet  bouquet smile3501 smile3501 smile3501

# 355
  • Русе
Само да добавя,че и аз ще гледам Световното,но по накрая. Гледа ми се КРАСИВ футбол, че като гледам в началото,може да получа инфаркт. newsm62

# 356
  • Русе
Малееее,МАРМАЛОН, какви вкусотийки си поместила! Аз съм на диета,бе момиче?! Ако не мисля за Харун, мисля за трапезата ти! Ужас! smile3511 smile3511 smile3511

# 357
  • Русе
Сега четох снощните ви сравнения,момичета.Гледам,сравнявате Серхан с Ричард Гиър. Според мен ,само сцената е подобна. Аз по-скоро,в някои снимки,оприличавам донякъде Серхан с Пиърс Броснан. Дори и да не е професионален актьор, Серхан има много изразителни очи - в момент на гняв сякаш те гледат 2 дула на пистолет,изразяват и страст,и нежност,и объркване. Въобще, стига да му дадат шанс,в него има много хляб.

# 358
  • София
YES, YES, YES !
Може вече и да досаждам, но нямаш грешка,бе човек! Сбъркал си си професията!  bouquet  bouquet  bouquet smile3501 smile3501 smile3501

А, не пречи професията - и там се опитвам да намеря поле за изява, макар и не точно в рими. По принцип думите са като ноти и много интересни мелодии могат да се сътворят в рима или в проза, даже когато става дума за стандартни и скучни неща.

А ето и още едно стихче:

Колет

За нашата Незабравима
ще пращам днес колет
подаръци за четирима
съм приготвил аз безчет

За Еда ще има гребен
Да я реше влюбен зет
наглед е малко дребен
но пък дар е от поет

На Толга милия-бръснач
За брадата му ежлива
И песен нежна на Кърач
Вечер с нея да заспива

Мелда сама е през нощта
Да бъде нека с закачалка
Да реве запалила свещта
За свойта участ жалка

Харун остава непокрит
Че дарове за него няма
Но да реше може скрит
своята любов голяма

# 359
  • София
Само да добавя,че и аз ще гледам Световното,но по накрая. Гледа ми се КРАСИВ футбол, че като гледам в началото,може да получа инфаркт. newsm62

Извинявай, но си в голяма грешка, защото:
1. Световното се гледа като Незабравима - или всичко или нищо
2. Човек, който досега е оцелял, гледайки Незабравима, едва ли ще бъде споходен от инфаркт по време на някакаво си Световно по футбол. Не знам дали нас този сериал ни роди, но във всеки случай много ни кали...

Общи условия

Активация на акаунт