Незабравима /Unutulmaz/ тема 50

• 26 629
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Нещо за разсънване, ако има заспали:

Комбинации

Харун с Еда
Каква лъжа
Мелда с Бурак
Ще има “щрак”
Тюркян с Джемил
Пак се скрил
Ферда сама
Но не мома
Бату с Ниса
Кой ги ориса
Едже край тях
Замисля грях
Керем със две
Сега с Гьозде
Феяз и Саадет
Опасен дует
Гюляй вреди
Пак със лъжи
Тарък пък бди
Но май се скри
Ямур реве
Толга не ще
Еда ханъм
Търси чалъм
Да е с двама
Голяма драма

# 376
  • Русе
Бганьо, колета ти е чудесен,а и за Мелда да не говорим!  bouquet  bouquet  bouquet
  СП-ще послушам съвета ти, само да не съвпада с Незабравима!
Тарабас,май по-рано спомена нещо,че сънят на Еда може да се окаже истина.Ако Харун й ритне сергията,Еда накрая ще си скубе косите,ама след дъжд-качулка или файда йок! Стихчето ти е прекрасно!Чакам следващото! smile3501 smile3501 smile3501

Ади,цяла сутрин си била на розобер,цветя ни поднасяш,кафенце ни сервирваш,че и с тортичка ни подмамваш...Много ще ни разглезиш! smile3521 smile3521 smile3525 smile3525

# 377
  • Русе
Нещо за разсънване, ако има заспали:

Комбинации

Харун с Еда
Каква лъжа
Мелда с Бурак
Ще има “щрак”
Тюркян с Джемил
Пак се скрил
Ферда сама
Но не мома
Бату с Ниса
Кой ги ориса
Едже край тях
Замисля грях
Керем със две
Сега с Гьозде
Феяз и Саадет
Опасен дует
Гюляй вреди
Пак със лъжи
Тарък пък бди
Но май се скри
Ямур реве
Толга не ще
Еда ханъм
Търси чалъм
Да е с двама
Голяма драма

Петко,имам предложение. На сценаристите да станат достояние не нашите дебати.Стихотворенията ви са напълно достатъчни. Ще ги сразите,сигурна съм! Това последното, почти безглаголно, ще ги ошашави,да знаеш?! Hug Hug Hug

# 378
  • София
Петко,имам предложение. На сценаристите да станат достояние не нашите дебати.Стихотворенията ви са напълно достатъчни. Ще ги сразите,сигурна съм! Това последното, почти безглаголно, ще ги ошашави,да знаеш?! Hug Hug Hug
[/quote]

А ако разберат, че това е двустъпен ямб, съвсем ще се шашнат. Покрай тая поезия реших малко да си припомня теорията. Ще взема сега да пробвам нещо и в едностъпен ямб, където само експерименти са правени - у нас най-успешно от Николай Лилиев. Ама той не е гледал сериала...

# 379
bganio , представи си нашите усмивки, когато четем твоите  изключителни стихове - как ни подобряваш настроението!!  Grinning Grinning. Съвсем заслужено имаш място на първа  страница във форума с „Мечтания”.
Браво и за  твоите „Комбинации” – супер са.  Peace

# 380
  • Русе
bganio , представи си нашите усмивки, когато четем твоите  изключителни стихове - как ни подобряваш настроението!!  Grinning Grinning. Съвсем заслужено имаш място на първа  страница във форума с „Мечтания”.

Ако съседите ни ги прочетат,бъди сигурна,няма да им е до усмивки! newsm62 newsm62 newsm62

# 381
  • Русе

А ако разберат, че това е двустъпен ямб, съвсем ще се шашнат. Покрай тая поезия реших малко да си припомня теорията. Ще взема сега да пробвам нещо и в едностъпен ямб, където само експерименти са правени - у нас най-успешно от Николай Лилиев. Ама той не е гледал сериала...
[/quote]
Отдавна съм учила за ЯМБ, ХОРЕЙ...важното е да се лей! Ето! Бих станала и аз поет,ама съм много заета! hahaha hahaha hahaha

# 382
  • София

Е, чак изключителни не са, но мога само да съм щастлив, ако пораждат усмивки и по-добро настроение. Ето още едно преди да се отдам на Световното по футбол:

Присъда

Доживотна самота
Ще получи Мелда
Във стаята завряна
Без право на отмяна

Във нея ще кукува
Във нея ще нощува
Във нея ще будува
Сама ще се ревнува

Риза ще прегръща
В голямата си къща
За нея ще се кипри
И бельо ще дипли

Със нея ще говори
Или пък ще спори
Със нея ще се кара
Ако ще и да се бара

И така ще е докрая
Сама във тази стая
Грях ще изкупува
Докато съществува

# 383
  • Русе
БГАНЬО, никога не се съмнявай за доброто ни настроение и усмивки,щом си публикувал нещо тук,във форума! Не знам какво да кажа за Присъдата,нямам думи! smile3501 smile3501 smile3501
Такава съдба й се пада на Мелдата! smile3508 smile3508 smile3508

# 384
  • Русе
youtube още не са поместили новия фрагман.Даже последната 48 серия! Някой знае ли по кое време го пускат?

# 385
youtube още не са поместили новия фрагман.Даже последната 48 серия! Някой знае ли по кое време го пускат?

http://www.bolumizle.com/Unutulmaz-48-bolum-izle-568.html Това е 48 еп. , а новият фрагмент във Фейс-а тази вечер.

# 386
Това е страницата на Незабравима в youtube

http://www.youtube.com/user/UnutulmazTv

# 387
  • Русе

http://www.bolumizle.com/Unutulmaz-48-bolum-izle-568.html Това е 48 еп. , а новият фрагмент във Фейс-а тази вечер.
Благодаря! newsm10

# 388
  • Русе
Това е страницата на Незабравима в youtube

http://www.youtube.com/user/UnutulmazTv

Благодаря ти! Знам го,досега все там съм гледала,даже връщала назад да си припомня нещо красиво,романтично.Но все още карат на стария фрагман и епизода от сряда го няма. Аз го гледах другаде,просто се чудя защо там го няма?
Благодаря ти още веднъж!

# 389
Присъда

Доживотна самота
Ще получи Мелда
Във стаята завряна
Без право на отмяна

Риза ще прегръща
В голямата си къща
За нея ще се кипри
И бельо ще дипли

И така ще е докрая