Незабравима /Unutulmaz/ тема 50

• 26 620
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Разбира се, че e Серхан е очарователен и е мечта.
Но Берксан ще стои по-добре до Йозлем във вихъра на един дискотанц.

По- важно е, че Серхан стоя мнооого добре до Йозлем във  вихъра на един друг танц- говоря за "онова" клипче! smile3503

# 421
Интервюто  с Йозлем е категорично и недвусмислено:

1. Предпочита труднодостъпните, самонадеяни и високомерни мъже. И по-възрастни?!
2.Основната й цел на този етап е да си стъпи на краката и да стане независима.Това бяха съветите на Харун към Еда в една от сериите, когато я разубеждаваше да не се жени за Толга.
3. Има желание да научи  заради италианските мъже - италиански
Ако някой има визия на италианец, това е харун, а не Берксан. Берксан е като Толга.
4.Йозлем вече е имала сериозна петгодишна връзка и уговорка за брак, която се разпаднала, защото нейният приятел видял заплаха за бъдещето им в ранната й слава. Само заради това се разпаднала връзката!
По-рано писах, 4е ако Йозлем има сериозна връзка, никой няма да й позволи тези горещи сцени от Незабравима - уникални за турски сериали. Това може  ако партьора й не  е само екранен.

# 422
  • Варна
Айде, айде- станахме сватовници! newsm47 smile3521 newsm62

# 423
Може би вече новите фрагменти ще излизат винаги в събота ...  ooooh!

# 424
  • Варна
Аааа, без такива! Че те не знаят ли, че тоя фрагман аз го чакам още като свърши серията в сряда?! Ама ха! smile3516

# 425
  • Русе
Каламитси,не се лъжи! В "онова" клипче тя е така опакована,че...Това,че виждаш гол гръб и крака, нищо не значи. Ние виждаме,това,което искаме да видим. И обратното е вярно...! Като при Мелда и Толга! newsm62 newsm62 newsm62 Не напразно наричат киното ИЗКУСТВО!

# 426

Ти пък! Да ги сватосваме! Пуснаха линк по-горе и ми направи впе4атление, 4е Серхан много доближава до това, което тя говори!
А, бе луда работа!

# 427
Интервюто  с Йозлем е категорично и недвусмислено:........................
4.Йозлем вече е имала сериозна петгодишна връзка и уговорка за брак, която се разпаднала, защото нейният приятел видял заплаха за бъдещето им в ранната й слава. Само заради това се разпаднала връзката!

Къде  останаха прословутите традиции - уговорката за брак? Значи в действителност имат свобода на избора.  smile3501 smile3501 

# 428
  • Варна

Ти пък! Да ги сватосваме! Пуснаха линк по-горе и ми направи впе4атление, 4е Серхан много доближава до това, което тя говори!
А, бе луда работа!
newsm10 smile3521 smile3521 smile3521

# 429
Каламитси,не се лъжи! В "онова" клипче тя е така опакована,че...Това,че виждаш гол гръб и крака, нищо не значи. Ние виждаме,това,което искаме да видим. И обратното е вярно...! Като при Мелда и Толга! newsm62 newsm62 newsm62 Не напразно наричат киното ИЗКУСТВО!

Добре де и при ''оная'' целувка ли са опаковани!

# 430
  • Варна
Винаги съм се чудила, тия актьори как успяват да не смесят екранните чувства на героите си с истинските?! Прекарват заедно по 12-14 часа заедно, десетки сцени на близост- погледи, докосвания, прегръдки, целувки- аз си паднах по Серхан само като го гледам в сериала, а за Йозлем- идея си нямам- дето по цял ден от една година му е все в ръцете! smile3503

Последна редакция: пт, 11 юни 2010, 20:55 от danidorina

# 431
  • София
Интервюто  с Йозлем е категорично и недвусмислено:

1. Предпочита труднодостъпните, самонадеяни и високомерни мъже. И по-възрастни?!
2.Основната й цел на този етап е да си стъпи на краката и да стане независима.Това бяха съветите на Харун към Еда в една от сериите, когато я разубеждаваше да не се жени за Толга.
3. Има желание да научи  заради италианските мъже - италиански
Ако някой има визия на италианец, това е харун, а не Берксан. Берксан е като Толга.
По-рано писах, 4е ако Йозлем има сериозна връзка, никой няма да й позволи тези горещи сцени от Незабравима - уникални за турски сериали. Това може  ако партьора й не  е само екранен.

По точка 1 се класираме със Серхан.
По точка 2 - навремето и аз малко приличах на италианец - едно гадже ми го каза след време, ама де да знам. Пак се класираме и двамата.
По точка 4 - ама верно тая жена на 23 години вече имала петгодишна връзка и снимала 8 сериала. Голяма работа е....На нейните години, когато е снимала първия сериал, аз още на топчета играех...
Единственото предимство на Серхан е, че е й екранен партньор и е свободен. По тази причина
нека да си я ползва със здраве, а ние да им се радваме във филма и в живота.

Да не пропусна да поздравя Дани за великолепните стихове. Гледам, че двустъпният ямб й иде много отръки. Браво!

# 432
  • София

Ама кви хора сте вие, бе! Ами тия фаргментисти ако са мъже, сигурно искат и мачове да погледат малко. Търпение - пускат го, но яваш, яваш...

# 433
  • Варна
Да не пропусна да поздравя Дани за великолепните стихове. Гледам, че двустъпният ямб й иде много отръки. Браво!

Благодаря! Похвалата ти е много ценна за мен! Вече ти казах, че твоето творчество ме вдъхновява и по- точно невероятния ти талант на поет и вечно свежите ти идеи!    bouquet

# 434
  • София
Интервюто  с Йозлем е категорично и недвусмислено:........................

Къде  останаха прословутите традиции - уговорката за брак? Значи в действителност имат свобода на избора.  smile3501 smile3501 

Може да й е платил обезщетение. Между другото не се шегувам. И по нашето право е така - ако мъж обещае да се ожени за жена или обратното и не удържи да обещанието си, другата страна може да го съди и без проблем ще спечели. Друг е въпросът, че такива дела май почти не се водят, особено от мъже срещу жени.

Общи условия

Активация на акаунт