Незабравима /Unutulmaz/ тема 50

• 26 596
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
bghelp сложих го на първа страница блога надявам се не възразяваш

Не разбира се, нали затова го направих, за улеснение.

# 706

Аз пък си загубих вчера повече от половин ден да събера на едно място до сега даваните серии по нова тв, за да продължа сега като почнат отново, за улеснение на тези които не са успели да го гледат по нова тв, и направих блог http://nezabravimaunutulmaz.blogspot.com/. Е, не е довършен още малко ми оставя с оформлението.

Bghelp ти си истинско съкровище!

bghelp thanks a billion smile3501 smile3501
А няма ли да може да се качи на youtube, защото аз не мога да гледам нищо от vbox-a smile3511

# 707
Може ли някой да преведе това по даолу на турски, за да го сложа,като описание на блога.

Незабравима,турски телевизионен сериал. Незабравима,незабравим любовен сериал. Гледайте Незабравима онлайн.

# 708

Аз пък си загубих вчера повече от половин ден да събера на едно място до сега даваните серии по нова тв, за да продължа сега като почнат отново, за улеснение на тези които не са успели да го гледат по нова тв, и направих блог http://nezabravimaunutulmaz.blogspot.com/. Е, не е довършен още малко ми оставя с оформлението.

Bghelp ти си истинско съкровище!

bghelp thanks a billion smile3501 smile3501
А няма ли да може да се качи на youtube, защото аз не мога да гледам нищо от vbox-a smile3511

Опита ли сега дали ще можеш.

# 709
Така ми прекипя канчето, че на един дъх написах следното стихче:

Бяс  newsm61

Тука работите така станаха,
че някой сопа трябва да размаха newsm66
и да почне да бие наред,
та дано сложи нещата в ред!
..............
Дани споко бе аа take it easy, какво толкова му си се разбесняла остави ги да се позабавляват хората малко игра на гоненица, припадаци да видим актьорското им майсторство. А и вече не е за оплакване тоя филм аз мисля. По добре да се забавляваме с него.

Затова ще ти напиша з амен как е.

Забава

Почнах вече да се забвлявам
и хич аз да не ги е......вам
гледам ги когато мога
смея си се без никаква тревога
Квото и да сложат не ми пука
турски понаучихме малко за сполука
Всичко бетер Омирско стана
Илиада не ни изглежда вече драма
Еда ще се ожени или няма
Харун ще се блъсне с кола голяма
И двете мами ще си скубят ли косите
или пак с Еда ще реват горките
Така моге да си продължава
и докрай филма да се дава
Аз вече хапчетат не ги пия
че излекувах се от тяхната магия
Който обаче лечението не е приложил
той още повече гледам се е разтревожил
Почвайте вий илачите да взимате
да се лекувате със сълзи да не се заливате

# 710
Момичета, Еда ще каже да, но Толга ще каже не. Той се сеща,че Хъкъ е Харун.Така мисля аз.

# 711
  • Варна
Момичета, Еда ще каже да, но Толга ще каже не. Той се сеща,че Хъкъ е Харун.Така мисля аз.
newsm09 Златни ти устенца!  love001

# 712
Забелязала съм,че прогнозите на Бгхелп,Дежавю и Дани /като смесица/ се сбъдват. Хайде, момичета,помъдрувайте малко! PLEASE!  И споделете с нас вашите прогнози. newsm20
[/quote]
Ето това е прогнозата за филма и стратегията на сценаристите:''Здравейте, чета че сте много ядосани от снощната серия, но нали знаете че в този филм само ако са притиснати да стената и няма изход  героите предприемат някакви по решителни действия, например отвличането на Еда, и чак тогава се реши тя да признае за детето, сватбата и едва след нея Харун започна да се държи по мъжки.....
При положение че отиват към финал вие какво очаквате? Много ясно че ще нагнетявят напрежение като за последно, а и как да признае Харун  ако не е крайно наложително? Само когато вижда че губи Еда и Ямур може да очакваме действия от него, иначе ще продължават да си живеят като досега - Харун реже Мелда и разчитат на някакви откраднати мигове с Еда, аз лично се радвам че върнаха Толга за да раздвижи нещата и да има развитие" - ЕЛМА!
Предлагам всяка от нас да си каже прогнозата за финала на филма с 2 думи - щастлив/нещастен и да се преброим на 7 юли, когато е последната серия! -
ЗА МЕНЕ- ЩАСТЛИВ ФИНАЛ

# 713

Ще видим, но мисля,че така ще стане. На фрагмента се вижда, че тя казва да. Но занам,че сватба няма да има,логично е тогава Толга да е казал не.

# 714
  • Варна
Дани споко бе аа take it easy, какво толкова му си се разбесняла остави ги да се позабавляват хората малко игра на гоненица, припадаци да видим актьорското им майсторство. А и вече не е за оплакване тоя филм аз мисля. По добре да се забавляваме с него.

Забава

..........................................................
[/quote]
Супер! newsm10 Поздравявам те за чудесното стихче! smile3501 Де да можех и аз така да реагирам! Crossing Arms

# 715

Ще видим, но мисля,че така ще стане. На фрагмента се вижда, че тя казва да. Но занам,че сватба няма да има,логично е тогава Толга да е казал не.
По скоро ще звъннат и ще кажат на всеослушание че бат харун е катастрофирал  Joy

# 716

Забава

..........................................................
Супер! newsm10 Поздравявам те за чудесното стихче! smile3501 Де да можех и аз така да реагирам! Crossing Arms
[/quote]
Споко то това е само временно. После ще си останеш тука при нас и ще се забавляваш само

# 717
  • Варна
Вие сте прави-
няма нужда от шамари!

Покрай тая история главозамайна,
вече съм на път да изперам!
По- добре да му тегля една майна
и живота си да гледам!

# 718
Забелязала съм,че прогнозите на Бгхелп,Дежавю и Дани /като смесица/ се сбъдват. Хайде, момичета,помъдрувайте малко! PLEASE!  И споделете с нас вашите прогнози. newsm20
Ето това е прогнозата за филма и стратегията на сценаристите:''Здравейте, чета че сте много ядосани от снощната серия, но нали знаете че в този филм само ако са притиснати да стената и няма изход  героите предприемат някакви по решителни действия, например отвличането на Еда, и чак тогава се реши тя да признае за детето, сватбата и едва след нея Харун започна да се държи по мъжки.....
При положение че отиват към финал вие какво очаквате? Много ясно че ще нагнетявят напрежение като за последно, а и как да признае Харун  ако не е крайно наложително? Само когато вижда че губи Еда и Ямур може да очакваме действия от него, иначе ще продължават да си живеят като досега - Харун реже Мелда и разчитат на някакви откраднати мигове с Еда, аз лично се радвам че върнаха Толга за да раздвижи нещата и да има развитие" - ЕЛМА!
Предлагам всяка от нас да си каже прогнозата за финала на филма с 2 думи - щастлив/нещастен и да се преброим на 7 юли, когато е последната серия! -
ЗА МЕНЕ- ЩАСТЛИВ ФИНАЛ

Аз също смятам,че Еда и Харун на края ще са заедно. Но си задавам въпроса ще бъдат ли щастливи след това. Има много неща,които ще са им като трън в очите. Аз ако бях на местото на Харун, цял живот няма да й простя тази постъпка с тази сватба,която ще ни покажат в 49 епизод. За мен Еда не заслужава този мъж, а до такъв мъж трябва да стои жена не като Еда. ( не разбира се и като Мелда)

# 719
ЗА МЕНЕ- ЩАСТЛИВ ФИНАЛ

Аз също съм за щастлив финал Hug

Общи условия

Активация на акаунт