Любители на кучета-13

• 92 110
  • 733
  •   2
Отговори
# 555
  • София /Абсурдистан
Момичета, моят Джеки вече е звездичка Cry Гушна се в мен и издъхна в ръцете ми докато го прегръщах в колата по пътя към болницата. Преди малко го погребахме в гората. Толкова ме боли, че дори не мога и да плача ...

# 556
  • Варна
Unknown_lady, толкова много съжалявам! Cry Миличкия Джеки, вече е на място, където нищо не го боли! Прегръдки от мен, силни!!! Cry Cry Cry

# 557
За Джеки  Flowers Rose Flowers Rose

# 558
Ох,милата душичка  Cry Много съжалявам,Unknown_lady  Cry

# 559
  • Пловдив
Unknown_lady, много съжалявам за загубата ви,  почивай в мир Джеки!

# 560
# 561
  • Плевен
Unknown_lady  Hug

# 562
  • София
Unknown_lady, напоследък все за вас мисля. Много съжалявам за загубата ви  Hug

Ако имаш нужда от нещо, приятелско рамо или просто мълчалив слушател, аз съм наблизо.

# 563
Unknown_lady, Джеки вече е на едно по-добро място. Flowers Rose Прегръщам те. Hug

# 564
Unknown_lady  spoko Съжалявам за загубата ви  Cry Cry Cry. Не знам вашата история, но предполагам, че е бил болничък. Милата душичка сега е на по-добро и хубаво място  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose .

# 565
  • София /Абсурдистан
Благодаря за съчувствието на всички Hug
Сякаш някой ми е изрязал огромна дупка в душата, толкова боли ...

# 566
  • София
Unknown_lady, толкова ми стана мъчно, че просто не намирам думи да те утеша. Прегръщам те силно  spoko

# 567
Unknown Lady, много съжалявам за загубата ви. Милият Джеки, много препати, но вече е на едно по-добро място и нищо не го боли... За теб - силни прегръдки  Hug и много кураж  spoko

# 568
  • Варна
Unknown Lady, много съжелявам за загубата ви,На мене ми се напълниха очите докато четях поста,Да почива в мир милото,А на тебе ти желая да си силна  Praynig

# 569
  • София /Абсурдистан
И на мен ми се иска да съм силна, ама не съм ...  Cry
Дори не си спомням от кога не ме е боляло толкова много ...

Общи условия

Активация на акаунт