На Морска честитим Елица! Да стане хубава умница! /АВГУСТ/

• 28 600
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
# 181
  • София
Здравейте  Hug.
Браво на двете госпожици за мерките Peace. Все така да растат.
Димяни, радвам се, че покрай зайчетата и теб новините са добри Grinning.
Лу, и аз откакто Дани е във ваканция не ходя да пазарувам с тях. Ники е натопварен с тази задача, че и при нас е същата работа, като и при вас Mr. Green. Едно тича на една страна и иска едно, другото тича на друга и иска друго, а аз се чудя кое да гоня ooooh!.
Хайде от мен приятен ден  bouquet.

# 182
  • В светлината на слънцето
Бомбааааа  Mr. Green
Абе девойки, мислите ли вече за подаръците за третия рожден ден? Моят е на вълна Маккуин и май към нещо такова ще се ориентираме. Харесахме му един работен плот с инструменти и кола Маккуин - тип автгосервиз. Ама да видим до август дали няма да сменим интересите.  Thinking
Марти, аз ако вляза още веднъж с децата в голям магазин съм сигурна, че ще ни лепнат снимките на входа с предупреждение: "Влизането на въпросните лица забранено в обекта". Mr. Green

# 183
Цитат
Чудо! Сашо яде картофи! Не мога да повярвам.  Crazy

Понякога на мен пък ми се ще да възкликна: "Чудо! Калина не ще картофи"  Laughing
Само това би яла, маймуната... Rolling Eyes

Ние сме в треска за какиния рожден ден на 4-ти юли, пък после, ако оживеем,  ще мислим дребосъчестия...То са планове, то рисувани покани, то украси, то менюта, то подаръчета за гостите й... ooooh! Такова вълнение е на тази възраст... Heart Eyes
Малката пък изобщо нямам представа с какво ще я изненадваме. Около кака си тя кажи-речи си има всичко и не проявява някакви по-специфични вкусове...Гледа по цял ден "Лейди и скитника" и "Алиса", но вече имаме плюшка Лейди на Дисни /изумително копие на анимацията/, та освен да търся чеширския котарак... Joy

# 184
Лулу, и ние сме на вълна Макуин. То не са блузки,боксерки,потници...пояс за морето ,шапка, какво беше още .  Всичко е на макуин.
В яслата миналата седмица не искал да се съблича и да обличат нощницата,защото  току виж някой му вземе Макуин..Simple Smile))
Една вечер пък в къщи същата история, спа  гушнал тениската си,не ми я дава. Казвам ,че е за пране , но не. чак към 2ч през нощта успях да му я измъкна от ръцете

# 185
Здравейте!
Аз се позагубих, изкарах една свръх студова седмица в София, посетих едно семинарче, помотах се с приятелки, пообиколих моловете и се видях със сетричката ми и си изхарчих всички пари  Laughing.
Абе песен, без дете, без мъж, само АЗ, бях забравила, какво е да си свободна. Понякога разнообразието лекува, мисля да го практикувам по-често  hahaha.
За РД с голямо  Sick разбрах, че в ОДЗ в летния сезон не допускат да се внасят торти  #Crazy, направо  #2gunfire. Та развихрих аз едно Джъмбо и се запасих с балони, свирки и ... глупости. И сега съм чуденка, как ще я карам Цветка без торта. Осени ме една идея, да купя от тези тортички готовите Балкони ли/ нещо такова се казват/ нали са пакетирани и дълготрайни, не вкусни, но и с това ще се разминем  Rolling Eyes.
Ако някой има по-добри идеи да сподели, да я открадна  Crazy!
А после програмата е пълна, детски РД, после с родата едно запийване, поне сме голяма компания та и и аз да намажа  Mr. Green.

# 186
Хе-хе  Laughing Ние сме мноооого отдавна на тази вълна. Филмчето сме го гледали вече милион пъти  Tired Яни знае рапликите наизуст само аз му разбирам обаче  Embarassed И ние така с потници и гащи, на стената има лепнати Сали, Маккуин и Матю, точно над леглото и като излизаме се изрежда на всички да каже Чао  hahaha Абеее, като види някъде нещо с лика на колите и веднага се иска да се купи  Tired И аз вчера се замислих  с какво да го изненадаме за рождения ден, ама съм се изчерпала от към идеи. Такава работилница, каквато казва Лулу си има още от миналата коледа, скоро купихме голямо колело. Той иска трактор  Shocked с ремарке  Shocked ама като знам какво мъкнене ще е като излизаме, а и няма да има къде да прибирам "автопарка" като се преместим  Rolling Eyes Имаше преди време в Кауфланд трактор и той от там си го хареса в брошурата, ама само в кутии беше и ми изглеждаше малък. Ако е достатъчно голям, че да го кара повече време може и на това да се спрем  Rolling Eyes Някой ако е виждал такова нещо да свирка  Wink

# 187
...чак към 2ч през нощта успях да му я измъкна от ръцете

Душичка, представям си го. Heart Eyes

Елис, идея нямам за заместител на торта. Thinking
При нас самият рожден ден ще бъде от скромен, та по-скромен. Градината е в почивка през август, повечето деца ще са по море, села или навсякъде другаде, но не и в София, и по всичко изглежда, че пак ще си празнуваме у дома семейно и без гостенчета. Confused Ей, затова ми беше най-тъпо в детските години - нали и аз съм родена август, всичките ми приятели се пръскаха и нямаше с кого да си празнувам рождения ден. Tired Като наближи малко датата, ще проверя дали приятелчетата му ще са си тук на 3-и и ще запазя едно клубче, но честно казано се съмнявам. Така че отсега мисля разни идеи да го изненадам с нещо, че да усети празника. Ако нещо ви хрумва, казвайте. Grinning
Кърли, смей се ти, ама до онзи ден Сашо не познаваше вкуса на картофите.
Или, такъв трактор гледах или в Хиполенд, или когато сме ходили до Свиленград.  Thinking Беше голям, колкото да го яха дете, и с ремарке. Това ни беше на нас другата идея, че Сашо е маниак на тема багери и трактори. Има поне няколко у дома, но не са така големи. Ще проверя довечера в Хиполенд, че ми е под ръка и ще ти пиша дали е било там и колко струва.

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 16:07 от lulumba

# 188
Елис абе то по принцип лятото бързо се разваля всичко, ама ако се поръча торта от някоя сладкарница, те обикновено си идват с етикет кога е произведено, колко е трайността и така не би трябвало да има проблем в детската градина  Rolling Eyes Според мен това е единствения довод, за който се сещам да не дават да носиш торта  newsm78 И с Балкони-то и с тортата ще се омажат еднакво, поне тортичката е по-вкусна  Sunglasses Много тъпо да оставиш детенце без тортичка за празника  Confused

# 189
Или торта в ОДЗ се вкарва само със сертификат, но лятото не пускат никакви  #Crazy. Ако искате трактор, мъжо има няколко в размер 1:1, та елате си харесате  Joy, ама сдялам СССР Laughing.
Лулу наистина много е тъпо така лятото. Детското РД няма да е голямо, тука с връсницит от блока, ще е неразбираемо т.е.  baby_neutral.

# 190
. Ако искате трактор, мъжо има няколко в размер 1:1, та елате си харесате  Joy, ама сдялам СССР Laughing.
Мислиш, че няма да дойда ли ? Яни на такъв най-много ще се зарадва  Mr. Green
http://www.facebook.com/photo.php?pid=31113761&id=1037406261

# 191
При нас за съжаление няма и връстници от блока. Абе има няколко хлапета, ама са доста по-малки от него и честно казано нямат никакви взаимни интереси или контакт. Другите са на възрастта на Теди, че и по-големи, и не стават. Братовчедите му по правило лятото заминават при едната баба в Търново, и ги няма. Така че пустошта е доста сериозна. Thinking

# 192
Олеееее,подхванали сте болната ми тема с РД.

Аз за севте нищо не съм планувала,просто защото няма как.Не знам колко ще е голям беб тогава,не знам дали ще сме в Сф или Сандански,следователно не знам кои деца ще каня.Абе лудница някаква CrazyПоне Ивон си е харесала торта,та знам какво иска.За подарък-идея си нямам.Баща й така я лиготи,че получава всичко на мига в който го е пожелала,та резултата е налице-няма с какво да я изненадам.
Единственото заради което чака с нетърпение РД-то си е една рокля която й купих, и й казах,че ще я облечем за РД-то.Сега само за това говори Laughing

Или,такова чудо купихме миналата година от Джъмбо за РД на кръщелника.Има и педали,та наподобява колело.Беше около 100 лв.Найстина не ти завиждам как ще го мъкнеш обаче Crazy

Като ви чета с тези филмчета.....как успявате да ги задържите пред телевизора толкова време тея деца newsm78Ивон, в най-добрият случай се заглежда в рекламата на едни бисквити и сега новата за някакво мече без консерванти,на която клипа с разни самолети и въртележки.Това е,максимум 3 минути.Нито детски,нито Сънчо,нищо не гледа.Предпочита да четем книжки или да играем с пластелина.

От вечера обаче прави всичко с баба си.Замина за Сандански и на мен ми е ужасно празно.Тя нямаше търпение,сияеше направо,а тук е толкова пусто сега TiredКато заминаха следобеда и останахме двамата с мъжо...........,няма да ви обяснявам каква смешна картинка.Седим и се гледаме умно и двамата със заседнали буци на гърлата.Пфууууу,не съм предполагала,че едно малко човече толкова обсебва.
Сега нямам търпение да ржадам,та да си ги взимам у дома и нея и бебето,пък нищо,че ще лудна сигурно Laughing

# 193
Ади, ама ти да не мислиш, че Сашо гледа филмчета? Повече от 5 мин. и да го вържа няма да седи пред тв. Обаче маймуната всичко знае за разните там герои. hahaha

# 194
Мойто пък седи, особено ако дават Том и Джери  Mr. Green
А ако се вреди да седне на компа и му пусна за Джери в ЮТубата и той сам си пуска после филмчета  bowuuМоже с часове да седи. Преди малко станах и отидох до тоалетната и като се върнах и нашия седнал на стола, отворил прозореца на Ю Тюб и вика "пиша том и джери"  Shocked А бях отворила само форума, от де намери да пусне началната страница на тубата  #Crazy newsm78

Общи условия

Активация на акаунт