На Морска честитим Елица! Да стане хубава умница! /АВГУСТ/

• 28 345
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • ГОре на черешата...
Честит рожден ден на Цвети! Да е много здрава и щастлива!

# 556
  • там някъде...
Честит Рожден Ден на Цвети ! Да е здраво, умно и послушно хлапе !    bouquet

# 557
  • Пловдив
честит рожден ден на Цвети!
Да расте здраво и усмихнато дете,за радост на мама и татко.

# 558
И аз знам,че се преносват синковците,ама хич не ща да е така.
Според мен ще се пръкне на 20-и,защото искаме да се казва Александър,а тогава е Илинден и ще се казва друго яче LaughingРачешка му работа,всичко на опаки.
Тапата ми се точи вече 10 дни,но кафявата част не е паднала,тъй че има време.
Контракцийте поспряха,абе идиля.Сега се бъзикахме с Димяни,нея да изпишат,мен да запишат Laughing

Следобед съм й на свиждане,та ще видим как са с девойките.По телефона ми каза,че са еднакви като две капки вода,приличат на Рай и са  с много коса HugБонбонки малки,живи и здрави да са Heart Eyes

Васе,дай тука някоя от твоите дати,траеш си нещо по моят случай Laughing

# 559
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЦВЕТИ! Много слънчеви усмивки желая!

Ади, като не ме слушаш, така е, бави се човека  Mr. Green

Това, че може да се роди на друг празник, мен лично не би ме накарало да си кръстя детето според деня, при положение че искам определено име.

Браво на малките борбени девойки.

# 560
Абе той човека не се бави,все пак има още 2 седмици до термин,ама на мен ми е бавно.Каката ми липсва,жега ми е......... Tired
Ама иначе Гита,съвсем стриктно спазвам твоят съвет с прахосмученето,при мен обаче и "гърбъза" не ме заболява Laughing
Харесах си слинг,но Шоши нещо я няма на Скайп,сигурно е забегнала някъде по морето.Харесах си едно синьо-зелено,много сладичко. Hug Hug Hug

# 561
  • Ланкър, планините Овнерог

Ама иначе Гита,съвсем стриктно спазвам твоят съвет с прахосмученето,при мен обаче и "гърбъза" не ме заболява Laughing

Имах в предвид с нашата прахосмукачка на нашия килим  Mr. Green Blush

# 562
Ми пращай ги по куриер, де HugНие килимите ги махнахме,чак зимата ще ги сложим пак,дано да родя до тогава Joy

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 15:39 от ***Ади***

# 563
Много весел диалог чета тука между Гита и Ади  Joy

Аз сега се завърнах, ходих по задачки Mr. Green.Довечера съм на концерт, не съм ходила на културни мероприятия от месец  bowuu
Ади - за името ти ще си решиш все пак и моята Емилия се казваше Никола ама на....кво стана  hahaha По твоя случай мисля към 19 ти да е събитието /ама да не вземеше сега да се шашкаш или на 100 процента да си мислиш  Crazy/

# 564
Васе и аз си мислех за 19-и,нали и Ивон е тогава,ама следващият месец.Ще го видим какво е решил.Сега чакам килимите и праходухачката на Гита да пристигнат и се заемам Laughing

# 565
Здравейте на всички!

Първо, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ЦВЕТИ! Нека расте здрава, умна и разумна! Нека има най-прекрасното детство!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Второ-чудесно, че сладките момиченца на Димяни са добре! Ние сме добре. Аз на работа и съпруга ми, Перси сега е на Елена от 1 седмица. Вече говори много, човек не може да му затвори устата. Разправя се, не слуша, но най-страшното, е че не е много комуникативен. Види ли чужд човек, или започва да ме дърпа да си ходим, или реве...... Много силно се надявам това да е период и бързичко да отмине.

Хубаво и усмихнато лято на всички!

# 566
Честити 3 годинки на Цвети  Hug Да е жива, здрава и да слушка мнооого!!!

Страхотни новини за Димяни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ние сме добре, тук захладня, но е приятно, дори като превалява, минава бързо, появява се слънце и така..Ние посвикнахме, но все още не съм наясно харесва ли ми или не  Rolling Eyes Имаме 3-4 месеца да решим ще останем ли за по-дълго или не...Все още ми е трудно да преценя обаче  Thinking Истината е, че си е изпитание за всички ни.......Неди принципно е страшно контактен, а тук се позатвори  Confused предполагам заради езиковата бариера..Ако тръгне на градина нещата ще се променят..но ще поизчакаме още малко..

Ади, може пък на термин да родиш, да си имаме още едно астрално близначе  Heart Eyes Да знаеш, всички родени на 31 са уникални сладури   Party Party Party  Whistling А и по-добре лъвче според мен  Peace

Ами това от мен, поздрави bouquet

# 567
  • Златна Добруджа
Здравейте на всички  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЦВЕТИ! ДА РАСТЕ ЗДРАВА И СЛЪНЧЕВА!

Ади, да вземеш да минеш и покрай нас ведно с прахосмукачката, а  Mr. Green
Фети, ще вземеш правилното решение, вярвам   bouquet

Нямам нищо за разказване... Тук е голяма жега. Една седмица се занимавахме с майстори, но днес вече изчистих и прилючих. Направихме изолация на тавана на детската стая, зазидахме вратата към балкона /в стаята се обособи още място/, сменихме цветовете на стените, от едната боя /боя, не цвят/ хииич не съм доволна, ама нейсе  Crossing Arms Това ще е засега, докато не ме хванат дяволите и не налепя тапети върху стената с калпавата боя  Whistling

Махнахме бебешкото легло от спалнята и от няколко вечери Ния спи при Йоан. Не стана по лесния начин - да легне в стаята при него и да заспи, а аз лягам до нея и после се премествам в спалнята... Но това да е проблема. Вярвам лека-полека ще свикне и без моето присъствие на заспиване.

Още не съм измислила подаръците за р.д. на Рошла. Всички ме питат, но аз съм в голяма чуденка  Tired Някакви идеи?

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 16:40 от mentina

# 568

Още не съм измислила подаръците за р.д. на Рошла. Всички ме питат, но аз съм в голяма чуденка  Tired Някакви идеи?

Същият въпрос ме теразае и мен  Thinking  newsm78 А нашият рд е съвсееем скоро...

# 569
ние вече избрахме подаръка на Теди за рд Mr. Green

а сега да ви се оплача от него,от 2 седмици не иска да спи на обяд Outta Joint

Общи условия

Активация на акаунт