Ще видиш, утре ще сте по-добре. И двамата.

.
.
.
.
.
.
а защо не го заведи на хомеопат след като се разболя?

А за кърменето и морето - наистина можеш да се изцеждаш в часовете за кърмене.Аз два пъти го направих този номер за по 10 дни ,като бяхме на турне ,но Лъчо беше на 8 м. и 1г 2м. Изцеждах по 2-3 пъти на ден. При теб ще е такова цедене на 3 часа ,че почивката ти ще мине в цедене.Малко ми е тъпо да го казвам ,но ако ще взимате само едната ,то по-малката е с предимство. О ,наистина е глупаво... Ами някоя баба вземете със себе си -така май е най-добре. Друго да те питам, Гале - Катрин буди ли се нощем?Спомням си ,че Кал въобще не се будеше нощем като бебе.Дали мъжа ти не предпочита Калина ,заради това?! 
Или пак го държиш супер изкъсо.То всъщност ,няма как да е иначе ,като ги гледаш сама и двамата.Разкажи как ви протича деня с единия и другия едновременно?
Предполагам само Теодор мисли за домакинство и прехрана ,а ти се грижиш само за децата.
Аз вече доста смело заявавам на работа ,че искам второ дете ,но веднага успокоявам напрежението ,че не бързаме това да става веднага.Така ,че подготвила съм 10 % почвата.
и танцувам в два страхотни танца. От 2 седмици репетираме с хореограф и съм на седмето небе ,защо резултатът е невероятен!Днес си поканихме малко публика да гледат репетициите и станаха на крака хората!
Много съм щастлива ,че участвам в подобно нещо!
Чувствам се на върха на силите си ,възможностите си и младостта си! Затова бебчето малко ще почака.

Много положителна енергия към сладкия Неди и да знаеш, че утре ще е по-добре. 
сладурко е той, мисли за всички 

//това е от вълшебния прашец на Лу/
почвам
и до сега още 2 пъти кърмих
Елица спи,Теди и той е хоризонтиран,а аз релакс и след малко лягам.утре пак същото ме чака и така всеки ден
това беше днешната програма.Теодор пазари,аз още не съм чистила откакто съм се прибрала,НЯМА време
Леле така ми олекна, ужасно се бях притеснила за него
Мислех си, как ОПРЕДЕЛЕНО най-същественото в живота е здравето, другото се подрежда все някак, кое по-лесно, кое по-трудно..Друго е да видиш детенцето си жизнено дори и подмрънкващо

Много положителна енергия към сладкия Неди и да знаеш, че утре ще е по-добре. 
И то с прекалено малко изключения. От мързел да пусне кръвна картина, за да се види, че е вирус, а не бактериална инфекция, ми изтормози детето и мен и то в такава жега