На Морска честитим Елица! Да стане хубава умница! /АВГУСТ/

• 28 598
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
  • ГОре на черешата...
Много, много положителна енергия и стиснати палци за Димяни и малките бебки Praynig Praynig Praynig! Дано всичко е наред Peace!!!

Ето, детелинки и от мен, вчера ги намерих, има за всяка от трите:

# 376
  • UK
 Гита благодаря за посрещането  Flutter Hug
 Не съм мигнала да мисля бебетата и Димяни  Tired дано всичко да се оправи и това да остане само лош момент който ще запомним с добрия изход  Hug

# 377
  • София
Здравейте  Hug.
Димяни, стискам палци всичко да бъде наред с бебките и с теб Praynig.
Ади, пиши при първа възможност.
Мегита, поздравления за изпита Peace.

Честит рожден ден на Стели!
Да е жив и здрав и да расте весело дете!

# 378
  • Пловдив
Много ви благодаря момичета Hug
Стискам и аз палци за малките бебки на Димяни,дано Господ е с тях  Praynig
Имам приятелка,която е родена в 6-тия месец и половина.Висока,здрава жена.
Димяни с теб сме миличка  Praynig
Мислим позитивно,ще се преборят дечицата.

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 12:12 от Di83

# 379
Добър ден на всички!

Редовно ви чета, но рядко пиша.......
Първо да изпратя на Димяни нашата четерилистна детелинка и да и пожелая много, много късмет, стискам палци всичко да е наред с бебенцата!

Честит Рожден Ден и на Стилиянчо, да расте здрав, много усмихнат и успяващ! [/size] [/color]

# 380
В Майчин дом ,са.

Чух се с Димяни.На системи е,следят ги изкъсо,всички изследвания са наред,лекарите не знаят какво е предизвикало изтичането на водите.Молят се да имат достатъчно води до утре сутринта,за да успеят с инжекцийте.Каза,че отлагат максимално секциото,но няма да е за още дълго.Тоновете на бебките са добре и мърдат.Каза,че водите изтичат на етапи,но са значително намалели Tired

Молете се ,мами.Дано всичко се нареди по- възможно най-добрият начин Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 13:15 от ***Ади***

# 381
 Молим се  Praynig Praynig Praynig ! Всичко ще е наред  Flowers Four Leaf Clover  с малките newsm06 и мама

# 382
  • В светлината на слънцето
Вярвам, че всичко ще е наред с Димяни и двете бебки. Praynig Дано удържат положението до утре, а после всичко да мине гладко и безпроблемно, бебките да се адаптират лесно и бързо, и изобщо всичко да завърши добре. Praynig Praynig Praynig

# 383
  • Germany
А защо само още 2 дена? На една приятелка тук й изтекоха водите в 8-мия месец, и те я държаха 2 седмици в болницата, така докато влезе в 9-тия. Но беше само на легло и я обслужваха от-до - от малка до голяма нужда, беше й забранено да става. И тя беше много очудена, че с изтекли води я държат, но й бяха обяснили, че има достатъчно за бебето още и да не се притеснява, само да лежи - те си знят работата й я следят.
Но аз до колкото знам в БГ щом изтекат водите се смята за започнало раждане  Confused

Стискам палци и се надявам, че всичко ще мине добре  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 384
Само 2 дни,защото водите изтичат на струйки през няколко часа.По видеозон също са значително нямалели.Не й дават да пие много течности и да се храни,заради възможено настъпващ всеки момент родилен процес,а без течности,няма как да се поддържа количество.
Дано някак спре теча,това ще е най-добрият вариянт,но никой нищо не казва за такъв вариянт Tired

# 385
При изтекли води се вземат под внимание много фактори, не е само изтичането на водите. Следят се различни неща, касаещи конкретно бебето. Затова понякога се предприема бързо и дори незабавно раждане. И аз родих Теди по спешност след изтекли води в осмия месец, та ми е ясно за какво иде реч. При мен например, тогава и дума не можеше да става да се задържи процеса дори и с няколко часа, камо ли дни. Единственото, което можеше да се изчака бе да се роди нормално, а не чрез секцио.
Ади, а да знаеш дали са й правили серклаж в началото на бременността? Обикновено при близнаци или при някои генетични особености (като по къса шийка например) правят почти задължително. newsm78

# 386
  • Stavanger,Norway/ Varna
Това, че не и дават да яде и пие заради секциото ли е? Защото при нормално раждане със сигурност знам, че няма проблем.
Ух, каквото и да е , дано всичко завърши благополучно. Аз само чета и тук и в октомврийската за новини и хич и не ми се пише  Rolling Eyes Всички момичета в октомврийската сме сразени от новината и чакаме най- добро развитие.

Лу, да от много неща зависи. Ето, аз като раждах Йована, стоях с изтекли води 24 часа, че и в къщи ме пратиха даже, но пък раждах нормално и тоновете на детето бяха добри. Абе, специалистите си знаят работата  Peace

# 387
  • Ланкър, планините Овнерог
Не знам за вас, но си мисля, че всичко ще е ОК, дори и сега да се родят. Ха, дано.

# 388
Няма серклаж.Даже лекарите бяха учудени колко и е дълга шийката,при все,че е втора бременност и в началото лежа за задържане.

За водите-предполагам ги притеснява,че може инфекцията да идва от бебетата,за да се спука мехура,а това е опасно.Нейните изследвания са изрядни,няма бактерий,които обикновенно причиняват това,явно проблема е другаде.

# 389
Абе лекарите си знаят най-добре работата. Поне неонатологията там е добра и разполагат с най-добрите медикаменти за недоносени бебета, за да реагират навреме и адекватно. Защото при родените преждевременно дори пренасянето на разстаяние може да се окаже опасно. А те поне са си на точното място.
Не знам за вас, но си мисля, че всичко ще е ОК, дори и сега да се родят. Ха, дано.

И аз имам такова усещане и вярвам, че всичко ще е ОК!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт