На Морска честитим Елица! Да стане хубава умница! /АВГУСТ/

• 28 336
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Тони, да растат здрави и борбени прекрасните ти момиченца!
Нямам възможност да пиша във форума, но следя и те прегръщам силно.  Hug
Знам, че никак не ти е лесно, но както сигурно много хора вече са ти казали, опитай се да си почиваш, мисли положително, а близначетата момиченца са много борбени и вярвам, че скоро ще преодолеят всички трудности!
Ако имаш нужда от нещо съм насреща!

Честит 3-ти рожден ден на Цвети! Да е все така чаровна, усмихната, да радва много всички около нея, да получи много подаръци, да е щастлива и много безгрижна!

Ние май няма да празнуваме рождени дни, но каквото такова.

Фети
, подозирам, че ще ви хареса там Simple Smile
Марти да не забягвате пак към немско?

# 586
 Димяни - добре си дошла  Hug Ще се помоля за теб и малките слънчица. Ще видиш, че всичко ще е наред  Praynig Лъвичка е права! Така е!!! Hug
Ние от 9 сутринта до сега бяхме на игри. Сега обядват диванетата, че имам глътка въздух.
Ади - да не е днес ДЕНЯТ  Praynig

# 587
  • вкъщи
Ади наистина днес липсва!
Необичайно е да не се отчете...Ако е големият ден пожелавам леко и бързо раждане!

# 588
Тук съм,тук съм,ама гледам сутрин да скиторя,докато е хлад,че после не се живее ooooh!

Димяни Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 589
Димяни,стискам силно палци всичко с малките госпожици да е наред и да надават бързо и да си ги приберете скоро вкъщи миличките.За първи път да вляза в отчетните от маса време и такава новина Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 590
  • В светлината на слънцето
Влизам съвсем набързо, че не мога повече да пиша сега...
Първо - на патерица, но от сърце ЕЛИС, ЧЕСТИТА ТИ РОЖДЕНИЧКА! МАЛКОТО ЦВЕТЕ - ВЕЧЕ ПОРАСНАЛО ЦВЕТЕНЦЕ, ДА ТЕ РАДВА С БУКЕТ ОТ ХУБАВИ КАЧЕСТВА И ДА БЪДЕ НАЙ-ПРЕЛЕСТНАТА РОЗА В МАЛКАТА ВИ СЕМЕЙНА ГРАДИНКА!

Второ - Димяни, добре си дошла!  Hug Досега бе много борбена и силна, бъди още малко такава - сигурна съм, че скоро на всички неотговорени въпроси ще има отговори и в дома ви ще грейне много светлинка: светлинката от четири усмихнати оченца на две малки момиченца и още две на един горд батко!  Hug

Трето - Ади, ех, мислех, че ще съм закъсняла с поздравленията. Heart Eyes Хайде, да излиза вече бебон на бял свят, стига скромничил на тайничко и тъмничко в корема на мама!  Hug

Ние вече сме в пълен състав от днес, но повече новини - утре. Има, има за разказване... Mr. Green #Crazy #Silly Mr. Green

# 591
 Луsmile3521
Пак се изсипа дъжд....уф писна ми . Wear Umbrella

# 592
ТОНИ, ЧЕСТИТИ ДЪЩЕРИЧКИ !!! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ!   bouquet
Aди,стискам палци!
Ние сме добре.
Бебето е 6,300кг., 64 см.
Питат ме на 6 месеца ли е вече.
Още борим млечницата, но нещо не минава.Една тубичка Дактарин изхабих и още си е с гъби....то лошото е, че и аз имам по каналите на гърдите, а в4ера видях и че Кал има в устата.
 #Crazy #Crazy #Crazy
Нямам време да пиша, много работа ми се отваря покрай момичетата.
Успех на всички в начинанията им. Heart Eyes

# 593
Добро утро  Hug
 Изпратих всички по направление и заминавам на басейнче   grinning039, че рекох първо да ви видя  
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЯНА!!!ЖИВА И ЗДРАВА БЪДИ!!!

Сладкиш - голяма мома си имаш ти! БРАВО!!! А тази млечница защо толкова упорита бе, няма ли лечение  newsm12/да не ставам банална, ама пробвай с хомеопатия/
Ади - как си?  newsm47

# 594
Ей, Вася, животец а  Flutter Hug Хайде бягай да се чипкаш и да хванеш равномерен тен  Flutter Flutter

Ади?!  Heart Eyes

Ние снощи се върнахме от страхотна екскурзия до Стоунхендж, прекарахме си велико, във фейс има снимки  Hug Доста очарована останх  Party и хич не ми се връщаше в миризлив Лондон ама... Tired

# 595
 Пак съм аз  Mr. Green Басейна се отлага за след час, че нещо слънчо не ще да напича като хората  Wink
Фети - видях снимките във ФБ-а. Изглеждаш ми една разхубавена, свежа.... Hug
Ади - отчети се де  Mr. Green
Айде ще ходя да дебна   Nature Sunny - то
Юпиииии издебнах го, звъннаха ми приятелите...тръгвамееееееееееееееееее  travel

# 596

Фети - видях снимките във ФБ-а. Изглеждаш ми една разхубавена, свежа.... Hug

Blush 4470 bowuu

# 597
# 598
  • В светлината на слънцето
Аууу, имаме си рожденичка
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЯНА! КЪСМЕТ, ЗДРАВЕ, РАДОСТНИ МОМЕНТИ И МНООООГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ ПОЖЕЛАВАМ ОТ СЪРЦЕ!

По темата за белите и 3-6-годишните автори на такива - очаквайте включване довечера. Mr. Green

# 599
Яна ,Честит рожден ден и тук! Да си жива и здрава,много щастлива и весело изкарване на празника!!!
Фети, страхотни снимки видях
Лъвице ,не каза нищо прави ли торта,какво стана с Рд-то на мъжо????
sladkish4e,браво ,кърмите ли се още?

Честит 3-ти рожден ден на Цвети!/на патерици/
Ади,ще чакаш май да влезне зодия лъв,така ми намирисва.....
 Ето го моя юнак опитва се да се изправи..Simple Smile
http://www.facebook.com/photo.php?pid=1290282&l=a0633f7106&id=1524949109

Общи условия

Активация на акаунт