На Морска честитим Елица! Да стане хубава умница! /АВГУСТ/

• 28 335
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Почерпете се за моя ден-ден.

# 601
Яна, честито и тук   bouquet

Валеске, такива са ти сладки младежите, че  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 602

sladkish4e,браво ,кърмите ли се още?

да...
Нямам време да про4ета, но дано принцеските на Димяни са добре.
Честито на  празнуващите.  bouquet

# 603
  • София
Ето ме и мен!
Днес ходих за сведения....
Много е трудно и там да изчакаш защото те слизат да ги дават когато могат и е много депресиращо но като чуеш нещо което не е стряскащо минава бързо!
 И двете ги захранват и добре приемали яденето,правили са им днес контролни изследвания но не чух резултати   може би утре  дишали сами  и по голямата Вики от 950 гр.сега е 1 кг, а мъничката си е 850 гр, но все пак е била и поспаднала малко така,че и тя е качила!
Попитах за Вал,че нали тя спирала да диша няколко пъти и ми казаха,че няма нищо отбелязано като инфо сега но както се зирази лекарката: Те всички спирали!
Утре пак.....

# 604
  • В светлината на слънцето
Димяни, много се радвам за хубавите новини.  Hug Това, че бебките са започнали да хапват толкова бързо след раждането е много добре. Чудесно е и наддаването на Вики. И аз мисля, че задържането на теглото при Вал е за добро, защото като цяло недоносените бебета доста връщат. А при нея се е получило задържане, което е добре. Хайде, стискам палци следващите новини да са още по-хубави.  Praynig Hug

# 605
Прочетох "Димяни" и притаих дъх...Разплака ме, миличка... Sad
И точно като в онзи стих: "...ме боли от нежност" ...

Знам, че е трудно. Хората около теб очакват да се стегнеш, да вярваш, а ти просто не намираш сили да го сториш. Но всичко ще се нареди, слънчице. Стъпчица, по стъпчица...
Не оставай сама със страха - разказвай го, бори го с хората, които те обичат...
Толкова неща искам да ти напиша, а не им намирам думите... Sad
Много сила ти пожелавам! Защото кураж и любов имаш за трима. Прегръщам те!

Яна, честит да е денят ти! Много радост, смях и любов да срещаш във всеки един И след него. Heart Eyes

Последна редакция: пн, 19 юли 2010, 16:54 от Curlicue

# 606
  • ГОре на черешата...
Димяни, новините според мен са чудесни Hug! Все такива да има ден след ден, стъпка по стъпка и всичко ще се нареди.

Виж подписа ми, няма какво друго да кажа, може би само още едни думи на една моя приятелка - "Всеки изминал ден те отдалечава от кошмара и те приближава към целта!" Peace

# 607
Здравейте мацки!!!

Върнах се от лекаря.Тоновете бяха меко казано ужасни,защото бебето не спря да шава и съответно се губеха през цялото време.Накрая доктора го гони с водача по корема,та хвана 5 мин свястни тонове Laughing
В момента съм с 3,5 см разкритие,което не знам точно кога е станало,та док ми каза,при първите болезнени и регулярни контракции,изобщо да не чакам 1 час на 10 мин,ами да тръгвам,защото явно работата ще е бърза.
По негови предположения,може да очакваме около Сряда да се случи случката Party
Хем нямам търпение вече,хем ме хвана шубето как ще мине всичко.Само да сме живи и здрави,да се приберем у дома,пък другото минава и заминава Hug

# 608
Ади, супер, с теб сме, може и по-раничко да е от сряда, щом е бил толкова нетърпелив днес младежа  Heart Eyes Hug Не забравяй да се сигнализираш, за да пращаме късметче  Hug

# 609
Ади аз втория път ходих с 4см. разкритие около 3 дни Peace

# 610
Ехо..... Hug тук съм, леко поопърлена , но жива  Crazy
Димяни - браво на малките сладурки. Не се тревожи за Вал, докторите си знаят работата. Колко трябва да наддадат за да ги изпишат....около 2.500 може би  newsm78 Кураж и спокойствие, бебки усещат вълнението на мама, дори и да не са с нея  Hug
Ади - ей, сама ще си познаеш ей  Mr. Green Може и на 20 да е събитието, както каза  Mr. Green

# 611
Ами явно с над 3 см и тръгнала родова дейност се ходи около 3 дни,защото и док ми каза,около Сряда,ама то бебето си знае.
Иначе тапа нямам никаква,кога е изтекла цялата. ThinkingАз очаквах на края да е кафява,но явно може и да си е бяла.

Валерия,онзи ден и милех за теб.След 3-ят опит ще продължавате ли и с 4-ти,за изравняване на силите-2 на 2 от пол Hug

# 612
  • вкъщи
Ади аз  отидох с 3,5 см в родилно и след 2 часа бях родила.Болка не усетих освен втвърдяването на корема и малко при напъните,ама всичко мина толкова бързо и лесно,че си мислех,че ще ме върнат.Пожелавам и на теб така да е!
Само дето имах 3 шева и ме шиха без упойка ,ама забравя се и това.Мисли за скорошната среща с бебо Peace!
Ние бяхме на рожден ден в морската,е казвам ви сигурно отслабнах с 2 кила от ти4ане покрай децата.Ама се убедих,4е имало и от мони по палави WhistlingРожденика беше просто върха на щуротията,не се спря за секунда даже и няма страх от нищо,нас поне ни е  страх .

# 613
Добър вечер Crazy

аз малко късно....

Яна да си жива и здрава Hug  bouquet
Димяни Praynig Hug
Гале,как я лепнахте тая млечница..... гадна работа трябва да изхвърлиш всичко което е лапало бебето Peace без циците разбира се Mr. Green

Вася,как не те е срам да ходиш на басейн  и то сама.............. Twisted Evil

# 614
Яна Честит Празник!
Вале споко аз съм по-късно  Laughing дано не съм те притеснила при срещата, Елито е напълно здрава
Тони мнооого се радвам за бебките! Да растат и да те радват с всеки изминал ден!
Гале може и да съм споменавала (ама като не помня  Embarassed), обсъдихте ли с педиатъра и/или с гинеколога ти и лечение при теб свързано с гъбичките при дребното?

Общи условия

Активация на акаунт