На Морска честитим Елица! Да стане хубава умница! /АВГУСТ/

• 28 334
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
добро утро Grinning

Иви,не си ме притеснила Hug

Илиииииииии,честит имен ден Hug

# 616
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ.ИЛИ  bouquet  bouquet  bouquet

# 617
  • там някъде...
Честит Имен Ден Или ! Много усмивки, много любов и сбъднати мечти !   bouquet  bouquet  bouquet

Тони, всичко ще се нареди мила и бебките ще са скоро при теб  Hug Имаш стиснатите палчета от цялото ни семейство  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Ади, и за теб стискаме палчета, всичко да мине наред и скоро да гушкаш синият бебо  fingerscrossed

Ние вече втора седмица не сме се събирали с деца и патето откача  Crazy Ама като има сополи не мога да го пусна - ходим си на плаж самотни, в парка пак така...Гаджето му има рожден ден в Понеделник и той няма да може да я целуне принцесата  Cry

# 618
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи днес!  bouquet

Благодаря ви за молбите към моите малки слънчица! Hug Praynig

# 619
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕНИЦИ!

ИЛИ, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, МИЛА! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ, ЗА КОЕТО МЕЧТАЕШ И ОЩЕ ТОЛКОВА ОТГОРЕ!

# 620
Здравейте  Hug
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ
ИЛИ  newsm51 ЖИВА И ЗДРАВА
Ние сме вкъщи, Емка нещо се опитва да кашля и си я оставих да си се гледкаме.Разходихме се и след малко ще ходим да вземаме манджата от яслата /която се полага тъй като не сме се обадили на предишния ден до обед, че няма да идва  ooooh! как да се обадя като я пратих здрава, абе луда работа-дано забогатеят с 2 лева/
Ади - стискаш ли кълките още  smile3503 Малко остана, обмислям заглавието на новата тема, нещо за теб и Димяни
Димяни - всички  мислим малките слънчица .Нека Бог ги пази  Praynig

# 621
  • София
Вася,Ади е още 2 в 1  Heart Eyes
Благодаря ви мамчета! Hug
Сега се приготвям да тръгвам към болницата за сведения! Praynig

# 622
Благодаря за пожеланията, момичета  Heart Eyes Аз съвсем бях забравила, че имам имен ден  Blush
Ние сме малко в Добрич и се надявах на плажче, ама няма да ни огрее явно  Tired
Димяни да погалиш малките принцеси от нас  Heart Eyes Казват ли кога ще може да си ги приберете?
Ади наближава, ааааа  Crazy

Отивам да папам, че голям глад, голямо нещо Crazy Mr. Green

# 623
Или - какъв е този глад бе душко,   да няма  Mr. Green  EFP
Димяни - пиши после как са момиченца  Hug

# 624
Или - какъв е този глад бе душко,   да няма  Mr. Green  EFP
Ауууу, сакън нИдей  Naughty Точно в момента не му е момента  Rolling Eyes
То при мен гладът си е постоянно явление, а не индикация за нещо друго  Mr. Green
Димяни как са щерките  Hug

# 625
  • В светлината на слънцето
Сетих се нещо - Димяни, с какво захраниха девойките? Мисълта ми е, че ако имаш достатъчно кърма, можеш да говориш с неонатолозите да носиш всеки ден кърма в стерилно шише, която те да дават на бебките. Не знам доколко това е възможно там и дали изобщо позволяват подобно нещо. Аз така давах изцедена кърма за Теди, докато беше в кувьоза в "Шейново". Не че там е позволено, но намерих разни начини и връзки, за да склонят. В "Токуда" и във Втора градска знам със сигурност, че е позволено. Хайде, чакаме те с хубави новини днес. Hug

# 626
И аз цедях за Неди докато беше в кувьоз, в Тина Киркова, дори си имаше местенце където си оставяш шишенцето със залепен номер.

Оф като се сетя колко стресиращо е това чакане за информация  Sad Sad Sad Sad ДимяниHug Hug Hug Hug Hug дават ли ти да ги виждаш поне?

# 627
  • София
От днес новините са добри дано все така да са!  Praynig Praynig Praynig

Лулу,не ми позволяват да нося кърма!
Хранят се със специлано мляко с аква през сонда директно в коремчето! Rolling Eyes
Фети,свиждане има 1 път седмично! Confused

Ади,се губи...... дали не е деня днес Thinking
Тя това си мислеше как ще роди на Илинден! Grinning

# 628
Помня преди 3 години как се възмущавах ревяща пред неонатологията, как може да не дават на майките да влизат да си видят детето за 2 минутки  #Cussing out, че е добре, да се успокоят, та да не им спира кърмата от стрес и лоши мисли  Sad

Всичко ще е наред Димяни, страхотно е, че новините са добри  Hug Неди, дето си беше износено 3200 грамово животинче, при такова захранване със сонда повръщаше храната 2 дни  Confused Confused Confused Много се бяхме ошашкали, но всичко си дойде на мястото..При вас ще е още по-бързо, сигурна съм  Hug Hug Hug Hug

# 629
  • Stavanger,Norway/ Varna
I az nemoga da go proumeq tova svizdane vednaz sedmi4no, ne mi go pobira glavata  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт