На Морска честитим Елица! Да стане хубава умница! /АВГУСТ/

• 28 317
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
lulumba -големи приключения с твоите палавници Grinning
Димяни-аз сега разбрах за твоите бебчета.Възхищавам се на силата и куража ти!Надявам се само хубави новини да има вече и да наддават по-бързо малките принцеси,и съвсем скоро да се гушкате вкъщи!

# 646
  • там някъде...
Добро утро   food010

# 647
Добро утро!!!

Само за отчет-спах като пън 20 ч,това не е било от 4 год.Сега ще ходя да пийна фрапенце и да хапна мелбичка и после съм готова да раждам Mr. Green
Щом мина Илинден,вече го пускам Hug

# 648
Добро утро!
Благодаря за топлите пожелания за Цвети от сърце! Грабя с две шепи от тях! Wink
Димяни добре дошла мила! Пращам ти многооо положителна енергия  Praynig Praynig за двете красавици и за теб  Praynig! Пожелавам ти единствено белите ти коси след години да напомнят за най-голямото премеждие през слънчевия им живот! Минала съм по твоя път, знам че никак не лесно, знам как се чака пред вратата някой случайно да се спре и да те зарадва с хубаа новина. Но също така знам, че си много силна, а Валерия и Виктория са наследили това качество от теб  Heart Eyes!
Ади стига яде, айде тргвай вече  Joy! Пожелвам ти леко ражане и да гушнеш скоро бузестия малчуган!
Аз леко съм забегнала, но трябваше да свърша едни задачки и после пак седмица няма да ме има, не съм ви забравила  Peace  bouquet!

# 649
  • София
Цитат
Димяни добре дошла мила! Пращам ти многооо положителна енергия    за двете красавици и за теб  ! Пожелавам ти единствено белите ти коси след години да напомнят за най-голямото премеждие през слънчевия им живот! Минала съм по твоя път, знам че никак не лесно, знам как се чака пред вратата някой случайно да се спре и да те зарадва с хубаа новина. Но също така знам, че си много силна, а Валерия и Виктория са наследили това качество от теб  !

Praynig Hug  bouquet

# 650
Добро утро!!!
Само за отчет-спах като пън 20 ч,това не е било от 4 год.Сега ще ходя да пийна фрапенце и да хапна мелбичка и после съм готова да раждам Mr. Green
Щом мина Илинден,вече го пускам
Hug
ДЯтито може да си чака лъвската зодия ... ти може и да си готова да раждаш, ама ... кой те пита?  Hug
Когато, тогава ... само да е леко и безаварийно  Heart Eyes  Hug
Димяни,  Hug  Hug  Hug

# 651
Добро утрооо! food010  
Сладка Мони ,добре дошла при нас! Hug (аз също съм родена на 20 август  Simple Smile )
Димяни ,много се радвам на хубавите новини! Hug
Лулу ,разсипах се от смях с разказа за щуротиите на твоите палавници! Laughing
Ади ,май ще съм познала големия ден! Simple Smile Сладък юнак между Рак и Лъв newsm32
Вася ,страхотна си на аватара в Скайпа!
Хайде ,отиваме на басеееейн! Party
Лъвичке ,ти как си?Адито като роди е твой ред да ръчкаме да раждаш! Party Heart Eyes Hug

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 10:34 от крокодил

# 652
Добро утрооо! food010  
...
Лъвичке ,ти как си?Адито като роди е твой ред да ръчкаме да раждаш! Party Heart Eyes Hug
аа, моля, моля ... след рожденния ми ден чак ще ме ръчкате  Crossing Arms ... сега е мн рано още ... не искам толкова рано ако може де

# 653
 Здравейте и от мен  Hug
Лу - ама както "не те бива да разказваш"  Party толкова увлекателно си го написала, че ако издадеш книга някой ден първо аз ще си я купя  bowuu Ами веселба е била, поне няма пострадали  Hug
Ади - тука има хора на стриктна диета...с тези лакомства дето ги каза....мммм  Joy Айде после пак отчет, че те следим изкъсо  smile3530
Лъвичка  - права си за Ади, може да си иска да е лъвче малчо. Ти как си? Нищо не обаждаш  Heart Eyes
Кроки - мерси, снимката е от един купон вкъщи със студентите  newsm19
Ние биваме, Емка  малко температурка ми вдигна ама ще я видя аз тази работа  15
Чао до после  newsm53

# 654
Димяни прекрасни новини  Party Все така да продължавате  Praynig Peace
В Шейново доста майчета носеха кърма на фъстъчковците в неонатологията  Thinking Всички ли са били връзкарки  Blush А ти имаш ли кърма?
Ади, папкай, душко, папкай   Yum Пък ако отидеш да раждаш, те ще се погрижат там   Laughing
Лулу с нетърпение чакам следващата приказка от поредицата Теди и Сашун  Mr. Green
Мони   bouquet добреееее дошлаааааа  Sunglasses
Аз се потих над печката до преди малко. Навън едно слънце напекло, на терасата жегаааа, Яни в краката ми в едно корито шляпа и мокри всичко с вода  Mr. Green Аз забърках едни кИфтета яхнийка и малко мляко с ориз и сегичка се мушкам под душа докато дребното спи  Crazy

# 655
Ааааа,папкам аз,ама все такива течни и сладоледени неща.Другото го избягвам,макар че няма да ми се размине клизмата Hug

# 656
Ади, още ли си тук  Mr. Green Whistling Hug Hug Hug
Аз чакам сестра ми да ми пише, днес е на лакар, трябва да се разбере най-после още един племенник ли ще имам или пък племенница  Heart Eyes Heart Eyes

Купихме на Неди тротинетка, много я кара от вчера, то тук парковеееее, парковее с едни гладки алеи...Кеф. И в един момент като ми се докара и на мен  Crazy И днес си поръчах онлайн една тротинетка "за майки"  Party Crazy Flutter Чакам я утре и се мятаме с Неди и ще караме в захлас  Laughing Laughing Laughing Laughing

Поздрави   bouquet

# 657
Тук,тук,няма да раждам я LaughingЧакаме си с Мира1919 заедно,поне да не съм сама. Laughing
Тя за Лъв стиска Laughing

# 658
 Фети - аз залагам на пишок - то, който каквото си няма  Mr. Green Тротинетка за майки - това ще е върха  Party
Ади - душко и нищо да не ядеш, няма да ти се размине дупцебърка  smile3503
Ами с Мира, какво става?

# 659
Ми става същото кат с мен.Термина й е 28-и и сега дебелеем заедно в Скайп.Тя е геройня-4-то попълнение CrazyПоне отбора е равен-2/2  Hug

Общи условия

Активация на акаунт