На Морска честитим Елица! Да стане хубава умница! /АВГУСТ/

• 28 319
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Хей Васе, като я знам, тя се надява на девойка  Rolling Eyes Ама живо и здраво да е  Hug Като гледам на Валеске момчетата какви са сладкиши  Heart Eyes а и с двама разбойника купона би бил пълен  Crazy Crazy Mr. Green Mr. Green Mr. Green и моя един, ето ти трио  Crazy Crazy Crazy После как да не кара тротинетка човек  Mr. Green

# 661
  • В светлината на слънцето
В Шейново доста майчета носеха кърма на фъстъчковците в неонатологията  Thinking Всички ли са били връзкарки  Blush А ти имаш ли кърма?

2004 г. като раждах Теди беше друго положението, сега за щастие е по-либерално. Peace

Фети, чак снощи успях да се доредя да видя и аз Стоунхендж.... ухаааааа..... smile3521 Ама и вие сте едни красотни... Heart Eyes А за алейките и тротинетката направо грозно завидях... Mr. Green Искам и аз пък! Crossing Arms Хайде, стискам палци детето да е такова, каквото най-силно желаят. Hug

Ауууу, вчера сме имали рожденик Embarassed
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА САМУИЛ НА МАРСИДИ! ДА Е ПОСЛУШНО, ЗДРАВО, ОБИЧЛИВО И МНООООГО УМНО ДЕТЕ, ДА РАДВА МАМА И ДА ПОРАСТНЕ ОЩЕ ПО-ГОЛЯМ!

# 662
  • Ланкър, планините Овнерог
Хелоу
Ади, гледам още си тук..........не те е срам. Нищо, де, ако родиш на 27-ми и има нещо вярно в астралните близнаци, зодиии и т.н., дупе да ти е яко после  Tired

Лулу, гледам, че на вас пък хич не ви е скука  hahaha То не ви е било много до смях, ама.........

Преди малко свекърва ми замина с децата за 10 дена на едно село, на което вече за поредна година ходят с Танти, но на Емма ще й е за сефте. На нея ще й е за сефте въобще да не си е в къщи без нас с баща й, та не знам. Много въодушевена тръгна, пък каквото такова. В Сф им е много скучно. От около 10-15мин. ги няма и аз не знам какво да правя. Тъпотия ми е нещо   Confused

# 663
Здравейте!
Цитат
Сладка Мони ,добре дошла при нас! Hug  (аз също съм родена на 20 август  Simple Smile  )
При нас почти всички са родени през август....Ивон е на 20,татко й е на 25,аз съм на 21,имаме годишнина на 14.08...та през август ни е голям купон....
Днес ходихме до една сладкарница да видя какви детски торти има,честно казано,нищо не ми допадна,каталозите също ги гледах,обаче.....
Ама Ивон се лепна за една торта на витрината и като каза,че иска тортата....петнайсе минути се тръшка.....умрях от срам в сладкарницата....Едвам я изведох Ивончето....
Иначе....на мен хич не ми върви днес Cry
От сутринта имам проблеми с челюстта....схваща се и ме боли много.....
Морето май ще ни се размине,заради някакви идиоти....и направо нямам думи.....А толкова го чакахме всички това море....
Утре сутрин трябва да изпратим татко им пак,че му излезе спешна работа,а уж щеше да е тук до рожденния ден на Ивон....и.....нямам думи...
Извинете ме,но имах нужда да споделя Hug

# 664
димяни, влизам заради теб, да разбера как са мъничетата.
Радвам се, че напредват.
Ади, казах ли ти аз, че ще чакаш... Mr. Green Heart Eyes
При нас няма оправия от гадни гъби!!!
Дано поне хомеопатията да помогне, че Дактарина не успя....
Вале, аз изварявам бе душо.....защо за хвърлям всичко???
То проблема идва от мен....по каналите имам гъби.
 ooooh! ooooh! ooooh!
Как е Елица?
Ама много хубаво име си избрала....

# 665
Не се е разбрало бебето какво ще е, със сигурност ще е диване  Mr. Green сестра ми е в 4 месец и все не могат да го видят, супер шугаво човече  Laughing Heart Eyes Важното е, че е добре и дано е все така  Praynig

Аз съм в трескаво очакване на тротинетка  Crazy

# 666
Мен понеже ме мъчи безсъние,ще ви пусна 2-3 снимки на Ивончето,но утре ще ги изтрия по някое време.
Това е Ивон на около 7-8 месец
Тук е преди 3-4 месец
А това е от преди 2 дни
.

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 11:09 от sweet_monii

# 667
ДОБРО УТРО!
Айде ставайте вече ...

Ади, ... где си?
Вася, тук съм, чета редовно, ама нямам какво да пиша. Правихме ремонт и чистя из къщи  Sick, иначе бивам още  Mr. Green гледам да стискам кълки поне още 3 седмици, ама да видим   Praynig

# 668
# 669
# 670
# 671

Ииии, ненаспа се ти... smile3555 Hug
Не рАчи да родиш вчера, за това сега ти заплювам 23-ти. И точка!
Ехоооо, чу ли?! Mr. Green

Имам предложение: Вземете се в ръце и дайте да изпишем тия 4-5 страници, че Ади си чака темата, иначе не ще да показва младежа... Joy

# 672

Имам предложение: Вземете се в ръце и дайте да изпишем тия 4-5 страници, че Ади си чака темата, иначе не ще да показва младежа... Joy

Хаха, приема се предложението, нека се почерпим хуубавичко с кафенце, закусчици, десерти  Mr. Green

# 673
Хах,да видим кой ще ви сваля кг-те после Twisted Evil Joy
Заради вас,ще взема да родя раче Crossing Arms

# 674
  • София
Ади,ми ние това искаме  Hug

Общи условия

Активация на акаунт