На Морска честитим Елица! Да стане хубава умница! /АВГУСТ/

• 28 314
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Хах,да видим кой ще ви сваля кг-те после Twisted Evil Joy
Заради вас,ще взема да родя раче Crossing Arms

Охоооо, и какво им има на рачетата, извинете?!  bash kiss

# 676
Тук съм бе, кой вика, че ме няма  Hug
Ади - раче или лъвче, то си е твоето детенце  stork-boy
Лъвица - може да съм пропуснала, но какво ще е бебето  newsm78
Кърли - ами давай да изписваме, колко му е  Mr. Green Нищо им няма на рачетата /особено за жените, мъжете са малко по друга ракия  Stop/
Бобче - где изчезна ти??? Добре ли си? Wink

# 677
...
Лъвица - може да съм пропуснала, но какво ще е бебето  newsm78
...
док каза мЪж, ама ШЪ видим накрая  Mr. Green

# 678
  • Stavanger,Norway/ Varna
Tuk sam, 4eta vi absolutno redovno, no ne sam v nastroenie da pi6a.
Moze bi, zat mi 6te mi dovede malkata na 5ti avgust, oh dano, 4e da zivna malko. Ina4e naj- veroqtno 6te razdam sama, mazo nqma da uspee  Confused

Vasq  Hug

# 679
 Бобче - не си сама бе жено  Wink ние сме с теб, ще напъваме и всичко каквото трябва  smile3521 И малкото синеоко бонбонче като дойде ще си  6  newsm10
Лъвичка - лошо няма, дано е мъж, да ги ошарите. И моята Емка беше Никола ама на.... newsm53 

# 680
Tuk sam, 4eta vi absolutno redovno, no ne sam v nastroenie da pi6a.
Moze bi, zat mi 6te mi dovede malkata na 5ti avgust, oh dano, 4e da zivna malko. Ina4e naj- veroqtno 6te razdam sama, mazo nqma da uspee  Confused
Vasq  Hug
уууу Бобче, не така бе мила ... може пък и да се наредят нещата по-рано и да успее  Praynig  Hug  Hug  Hug
Лъвичка - лошо няма, дано е мъж, да ги ошарите. И моята Емка беше Никола ама на.... newsm53 
хич нямам претенции за пол, само да постои още малко, че му е рано  Praynig

# 681
Еееее,Кърли,ама твоето Раче е от силният дамски пол,а моето се очаква да е с пишок Laughing

Бобче,дано се наредят нещата,макар,че като знам за какво иде реч.......И в Сърбия ли ли с-мата е флегматична като в Бг TiredПоне Йована ще си дойде Hug, макар че,последните 2 м с корем ималко дете е Crazy
Живи и здрави,Господ да е с всички ни,всичко минава и заминава,здрави да сме Heart Eyes

# 682
Momi4eta  Hug

Jovana ne mi e problem, tq hodi na gradina, a i znae, 4e mama ne trqbva da q vdiga.  Peace taka 6te si e pri men za rozdenniq den i otsega sam zaplanuvala tortata za gradinata koqto 6te i napravq, na mam du6i4kata.
S mazo e po- slozno polozenieto. Vodi edno delo, koeto vse se otlaga, poradi tova, 4e ot vsi4ki svideteli, samo toj se qvqva. A dokato ne mine deloto, nqma da mu mahnat zabranata za paspoert- uzs. Ve4e se protakva dva meseca. Sega go otloziha za 30ti avgust, taq posledni nadezdi, da se re6i problema togava i da moze da se varne pri nas  Praynig
Stiskajte placi, molq vi  Praynig

# 683
  • В светлината на слънцето
Като за начало да се оплача. Crossing Arms Снощи оня малкият бандит да вземе да ухапе кака си точно под окото. И сега каката е с подуто подочие, следи от зъби и изглежда малко като циклоп. smile3557 Пак добре, че не е откъсал кожа, че бая я е захапал. Имаше   umnikuu, извини й се, ама да видим. Е, голямо диване значи.   Crossing Arms Определено не ни е скучно. Mr. Green
Ади, гледам още си тук. Май упорито си чакаш лъвчето. Heart Eyes
Бобче, много е тежко така, добре поне че ще ти доведат Йованката да те разведри. Но като почнеш да напъваш, както казва Вася ние сме насреща - ще напъваме дружно. Hug Стискам палци и да се оправи положението с мъжа ти и скоро да си се съберете отново. Praynig
Sweet_Moni, и аз съм родена на 21 август. Peace Ех, не успях да видя снимките, но нищо. Grinning
-----
Ние вече сме в предстартова треска за РД-то. Вчера купихме подаръка на Сашо. Ей това http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.3879
Тортата ще е също с форма на Маккуин - от "Двете фукли". Сам си я избра оня ден. Аз при тях си имам абонамент и ще ми я донесат директно у дома. Както върви РД-то се очертава домашно.  Confused А и е в делничен ден, та даже и през деня няма да мога да дам нещо повече от себе си.  Sad Нищо де, ще украсим яко с балони и флайъри, мъжа ми ще ги заведе някъде през деня и после ще празнуваме вкъщи. Grinning

# 684
Lulu, stra6en podarak. to i pri nas taka se o4ertava. Tq 6te e na gradina, az naj -veroqtno na rabota. Ta 6te i napravq torta s Qgodka (ot film4eto) za gradinata, pora4ala sam i ve4e edna roklq pak s Qgodka ot ebay, sigurna sam , 4e 6te ludne po neq i moze da izlezem v sledobqda da si izbere nqkakvo podara4e.  Peace
Sa6eto zapo4na da nadviva kaka si, a, razbojnik s razbojnik  Heart Eyes

# 685
Ние вече сме в предстартова треска за РД-то. Вчера купихме подаръка на Сашо. Ей това http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.3879

Ехаа, страхотен! Дано само бандитчето не подгони Теди с инструментариума... Laughing Hug

# 686
  • В светлината на слънцето

Ехаа, страхотен! Дано само бандитчето не подгони Теди с инструментариума... Laughing Hug

Като едното нищо... hahaha

# 687
Бобче - дано се наредят нещата при мъжа ти  Hug само търпение
Лу - подаръчето е страхотно, горката кака Теди  Cry все пострадва милата  smile3557

# 688
Лу, и на мен мн ми харесва този подарък ... бих го купила, ама ...  newsm78
Ти засичалали ли си скоро Поли-Моли? Изчезна и не се появи ... какво ли прави малката и кукла?

# 689
Здравейте на всички!

Не съм ви забравила, много редовно ви чета, но при нас няма нищо интресно и за това не пиша.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ЮЛСКИ СЛАДУРИ, НА КОИТО НЕ МОЖАХ ДА ЧЕСТИТЯ!  ДА СА ЗДРАВИ И МНОГО УСМИХНАТИ!

Бобче-цялата тази ситуация при вас изобщо не е лека, особено на теб, не мога да си представя какво ти е на душата..........Пожелавам много скоро да се разреши този проблем, който имате и всички да сте си вкъщи гушкащи се!

Лулу-
ах това Лъвско Саше, направо стигам до извода, че тези Лъвчета са опасна работа. Перси и той е станал безподоно диване, толкова е палав, на моменти направо се плаша! Добре, че каката се е разминала с малко!
Ади-да не казвам голяма дума, но определено бебока ще е Лъв, толкова му харесва в коремчето, че според мен чак след 25 август ще реши да се появи на бял свят........
По същия начин чаках Перси да се появи с всеки изминал ден, сек, мин., а той само 3 дни преди термин се роди...., направо се бях изчакала.Момченцата не са като момиченцата!!!:::::)))
Морска-как е хубавата сладурана ?????? Слушкате ли се, а баткото как се представя?
Димяни-пожелавам ти много търпение и позитивни емоции! Радвам се, че със сладкишите Виктория и Валерия всичко е наред, много скоро ще дойде деня, когато ще сте заедно!

Накратко, ние сме добре, Перси е на Елена при баба и дядо. Добре му се отразява свободата, станал е още по-палав.... Започнал е да се заиграва с децата, има си приятелчета, снощи дори родителите ми са били на ресторант, та там Перси с едно белгийче е дивял до 24ч. Съвсем различно, е когато детето е сред природата. Ходи бос по цял ден, ходи на река, чипка се в басейна си в двора, посетил нивата на баба и дядо, но казал, че не иска да ходи повече там, защото имало „Много тлъни /в превод тръни/” Не съжалявам, че избрахме този вариант, въпреки, че ни е толкова мъчно без него, но живота е такъв......
Сега ви оставям и пожелавам хубава следобед!

Общи условия

Активация на акаунт