Бродирана красота - 74

• 92 762
  • 689
  •   1
Отговори
# 450
Мили момичета, нуждая се от спешна помощ Praynig - трябва ми линк със схеми за миниатюрни иконки (да я ушия за 3 дни, при липса на свободно време). Много ще съм ви благодарна ако ме ориентирате!  bouquet

# 451
Ако някое от тези ти хареса, ще ти пратя схема:

# 452
Може ли да ми пратиш на мен първото и от предпоследната картинка, жената която се моли-до гълъбчетата.
Извини ме за нахалството

# 453
Момичета, гледах сайта с гоблените, че ми е време да си избера следващия  Simple Smile. На мен ми хареса една русалка, на която има перлички. Как става поставянето в рамка с тия перли? Трудно ли се шие с различните бодове?
Всеки с проблема си - аз се чудя какво да си харесам за шиене, вашите гоблени си чакат реда Grinning.

# 454
Ако някое от тези ти хареса, ще ти пратя схема:

Можеш ли да ми изпратиш предпоследната схема и по-конкретно Исус Христос в синята одежда и кръста с роза! Благодаря!

# 455
  • Плевен
Ехо ,здравейте ! Grinning Къде се newsm43 Joy Joy  Хайде да почерпя с по няколко   food010  food010  food010  food010 Та дано се покажете !!! Heart Eyes Hug 

Скоро нищо не съм показвала  Embarassed!Сега съм като многоръката Кали и шия по няколко наведнъж  Joy Joy Joyи накрая нищо  Mr. Green

За робин!/не мой,но аз го ших/ Grinning

Сватбения!

Есента на ДОМЕ! Whistling

# 456
  • София
Много са нежни тия рози,очите ми останаха в тях,ако може да ми качиш схемничките-обаче не ми казвай че са кръстати бодове  Crazy чеее не мога се справя това нещо не го разбирам.Четох на първа страница ма не ми увира в тиквата  ooooh!

# 457
  • Плевен

didolinaa GrinningС кръстчета се шият  Heart EyesИ защо толкова се плашиш от тях newsm78!Ето на тези тъкмо ще се научиш !Ший ги на 14 панама и си пей Laughing!Това си избра едно момиче от Плевен да му бъде робина - от пъпката ,до разцъфналата роза!Познай аз кои съм ушила  Wink!

Ето и една нова мацка на Вервако!Още топла-топла!Даже не съм я свалила още!Красива е ! Peace

# 458
Извинете ме за невежеството, но какво е робин? Embarassed

# 459
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
И аз отдавна се чудех, но не смеех да попитам. Но след разглеждания стигнах до извода ( самичка), че са няколко миниатюрки с обща тема на едно "платно". Дано съм разбрала правилно. Ако не е така - моля Ви поправете ме. Embarassed

# 460
  • sf
И аз отдавна се чудех, но не смеех да попитам. Но след разглеждания стигнах до извода ( самичка), че са няколко миниатюрки с обща тема на едно "платно". Дано съм разбрала правилно. Ако не е така - моля Ви поправете ме. Embarassed
Така е,но освен това същността е,че се събира група от участници. Всеки си избира тема на робина и всеки робин запчва да се върти между участниците и всеки шие по едно детайлче. Накрая всеки си получава собствения робин.
Тук също имахме такава игра,но за съжаление едната група беше провалена. И досега май не се знае точно какво стана.
Ето го моят робин от играта: http://picasaweb.google.com/donsyy/Gobleni#5420295985392484850

# 461
  • Плевен

Цитат на: donsita
[/quote

Тук също имахме такава игра,но за съжаление едната група беше провалена. И досега май не се знае точно какво стана.
Ето го моят робин от играта: http://picasaweb.google.com/donsyy/Gobleni#5420295985392484850

Да , и по тази причина ние си направихме в Плевен за да не се разправяме с пощи !Е за сега върви малко мудно поради летния пелиод ,но вярвам че по нататък нещата ще потръгнат!
А твоят е супер!  bouquet  bouquet  bouquetНамерих го на едно място в този вариант !За съжаление не съм получила още схемичката ,но ми се струва че  не е толкова сложно да му се направи и на твоя тревичката и небето  Crossing Arms/ Grinning

# 462
  • Бургас
Пепен Браво, smile3501 страхотна е есента на Доме.Един ден и аз ще я ушия Rolling Eyes
Ще те следя изкъсо Hug

# 463
  • sf
Ами аз не знам дали точно пощите са причина за провала на робина. Едното момиче просто изчезна, спря да пише, така и не се рабра получила ли е нещо,не е ли. Няколко робина май се загубиха.

# 464
Привет!
Поздравления за всички страхотни неща които сте ушили до сега  Hug
Имам въпрос-този гоблен  "есен на Доме" къде мога да го намеря? На Дименсионс ли е?

Общи условия

Активация на акаунт