БИГ БРАДЪР ФЕМИЛИ - ФИНАЛЪТ НА ГОЛЯМАТА ШИТНЯ!

• 47 775
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 1 455
Аз казвам кое е единственото нещо, което ми харесва НА МЕН тези снимки. Това е.
Нито карам някой да им обръща внимание, нито да ги харесва.  Rolling Eyes

# 1 456
Почна се с кориците  Mr. Green

Снимката на леглото с черният жартиер е повече от ужасна.  ooooh!  Мислех, че професионалистите могат повече. То все едно аз съм я снимала  Laughing

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 09:07 от rummi_pl

# 1 457
Jуst Avva, не съм предполагала, че имам поглед на ценител, явно така излиза - това, което ми хареса, са обувките, макар, че само подметките видях - те като бижу бе  Peace

Снимката с черните чорапи ми е много....абе щях да й махна екстеншъна Wink и щеше да е по-добре. Сигурна съм, че по-арт щях да я снимам с моите лаически техники.
Иначе каквото и да си говорим, за жена, която е родла смятам, че си е супер!

Все пак е Максим, от ПБ бих очаквала повече.

# 1 458
Ей големи сте критикарки! Сигурна съм, че ако в темата влязат поне двама мъже с мнения ще са на 180 градуса различни!

# 1 459
На мен ми харесва точно това,че не са я замазали с ужасно много грим.По-естествена е така като детенце.Ако беше останала само с нейната коса щеше да е още по-добре.

# 1 460
  • на пясъка при черупките от миди
На мен ми харесва точно това,че не са я замазали с ужасно много грим.По-естествена е така като детенце.Ако беше останала само с нейната коса щеше да е още по-добре.

Да, не е намазана с много грим, обаче е намазана с безумно много фотошоп. Ако не бяхте пуснали корицата тук, никога нямаше да позная, че това е Елеонора. Гледахме е 2 месеца на какво точно приличаше. Това тук е измито. Иначе самият стайлинг ми харесва, много е семпъл, може би това е идеята.

# 1 461
Да, нещо като млада и невинно-секси  Wink
О, мъжете ще я харесат, но никой не я е оплюл и тук, поне аз не видях супер критика. Peace
Филтрите са налични, но то те се ползват винаги.

# 1 462
  • Бургас
Хубава е на снимките. Не се заяждайте дами, че ще излезе злобеене.
Секси е. Поне според мен.

# 1 463
  • София
   Трифонови добре са подковали Чипеви  Joy!  Сашкее, проспа 3 месеца!И се обръщаше като фурнаджийска лопата, натам накъдето ти е изгодно! Разбрах,че четеш тук и искам да ти кажа,че като се видя с пари стана отвратителна, надута пуйка. А те харесвах и съжалявах преди това. Peace

# 1 464
  • София
[img=http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs635.snc3/31843_136298086384436_100000127356566_392087_2796061_n.jpg]= Елеонора /img]

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs635.snc3/31843_136 … 087_2796061_n.jpg  #Shocked #Shocked  Найй-сетнеееееееееее  Joy
Загладили са и бръчките около устата, Свива си ги отвратително и ужасно.

# 1 465
  Трифонови добре са подковали Чипеви  Joy!  Сашкее, проспа 3 месеца!И се обръщаше като фурнаджийска лопата, натам накъдето ти е изгодно! Разбрах,че четеш тук и искам да ти кажа,че като се видя с пари стана отвратителна, надута пуйка. А те харесвах и съжалявах преди това. Peace

Имаш инфо,че Сашка Бомбашка чете тук ли?  Joy Нека чете, да разбере някои истини за себе си  Mr. Green

# 1 466
Гледах Чипеви при Гала,общо взето си казаха истината за играта,
че всичко си е било предизвестено ,не че еновина това ,но Паоло единствен го каза на висок глас .Стоичков искал да се обади обаче от предаването се направили на ударени и не го пуснали в защота на Чипеви ,малко странно ми е това но знае ли човек

# 1 467
Гледах Чипеви при Гала,общо взето си казаха истината за играта,
че всичко си е било предизвестено ,не че еновина това ,но Паоло единствен го каза на висок глас .Стоичков искал да се обади обаче от предаването се направили на ударени и не го пуснали в защота на Чипеви ,малко странно ми е това но знае ли човек

Пропуснала съм го това. Направо му повярвах на Чипев,че Стоичков се занимава с тая боза ББ  Mr. Green

# 1 468
  • София
   Споменаха плазмата и студената стая на детето!Че не било вярно. Всеки гледал плазма на изплащане  Joy!Да ама не, аз ги гледах на един огромен LG, десетгодишен. Joy И повече ми харесва от плазмите, цветовете са къде по ясни и хубави от плазмите.Не се разливат и размазват, като ги погледнеш от различен ъгъл.

# 1 469
  • София
Елеонора от Биг Брадър

hahaha Joy Joy Joy Елеонорка чете...Това не мога да го повярвам.

Общи условия

Активация на акаунт