БИГ БРАДЪР ФЕМИЛИ - ФИНАЛЪТ НА ГОЛЯМАТА ШИТНЯ!

• 47 683
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 60
Много дразни тази жена- Маги... ooooh!
До вчера хвалеше Трифонови , а сега се чуди как да ги оплюе.
Беше сигурна,че ще останат ,но Ицката се издани и сега...

# 61
  • София
Ох, Антоний  Mr. Green Sunglasses Аз да позяпам па да седна да му поуча, че...и финал ме чака (дано поне половината хвана).
Трейси, не те виждам как ще учиш днес, освен да помолиш да ти дръпнат кабелите и на интернет и на телевизия!

# 62
Като фурнаджийски лопати са hahaha.

# 63
Като гледам анкетата Кузмови ще спечелят, макар че на два пъти отговорите тук се разминаха с реалността. Все пак стискам палци да спечели това семейство.
Според вас кой е дал залогът от 100хил.лв. да сподели с публиката? Стефанови - като най-заможни, или Кузмови като най-ларж? Според мен Чипеви са обещали колата, а Колев понеже е зодия дева е за разумния процент 10-20. Grinning

# 64
Като фурнаджийски лопати са hahaha.

абсолютно

# 65
То от 18 аса, ще е включване само за час, до новините, и само ще представят номерата, които са подготвили, това е. От 20 часа вече си е същинският финал, със защитниците и т.н.

# 66
То от 18 аса, ще е включване само за час, до новините, и само ще представят номерата, които са подготвили, това е. От 20 часа вече си е същинският финал, със защитниците и т.н.

Е затова обичам да ми правиш включвания, супер  Mr. Green Hug

Ох, Антоний  Mr. Green Sunglasses Аз да позяпам па да седна да му поуча, че...и финал ме чака (дано поне половината хвана).
Трейси, не те виждам как ще учиш днес, освен да помолиш да ти дръпнат кабелите и на интернет и на телевизия!

А... аз трябва да уча, да чистя, на кафе да отида, финал да гледам...някак си ученето от самосебе си отпада  Laughing

# 67
  • в моя свят
И аз да следя финала   bouquet

# 68
Хахаха, Ицката се обажда на Маги.

# 69
Ицо се включи при Маги.....не могат да му вземат думата hahaha
Подкрепял Чипеви и Стефанови,защото те заслужавали пък на другите не бил развален конфорта.

# 70
Пак се обяснява . Peace

Е, не може да се примири.

# 71
  • out of space
Кузмовииии Кузмовиии Кузмовиииии  newsm18 newsm18 newsm18

# 72
Хахаха, Ицката се обажда на Маги.

Слушайте сега внимателно!  Crossing Arms Crazy

# 73
  • София
       hahaha  Нема спирка тоя Ицо! Joy

# 74

Според вас кой е дал залогът от 100хил.лв. да сподели с публиката?

Според мен Кузмови.
Но дори и да не са те, който и да е .   100 000лв на зрител + данък 10% и върху парите и апартамента и колата.
Те ще останат към 70-80 хиляди лева

Общи условия

Активация на акаунт