БИГ БРАДЪР ФЕМИЛИ - ФИНАЛЪТ НА ГОЛЯМАТА ШИТНЯ!

• 47 789
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
Момичета, снощи по един образователен канал Laughingгледах Маленкая в ролята  на художничка,  имаше си много почитатели и шпрехаше на  немски Laughingима актьорска "дарба "очевадно Joy

# 1 411
Момичета, снощи по един образователен канал Laughingгледах Маленкая в ролята  на художничка,  имаше си много почитатели и шпрехаше на  немски Laughingима актьорска "дарба "очевадно Joy
Ама си е рисувала гърдите ли? Crazy

# 1 412
Eee, Кузмови бяха при Гала още на другия ден. Grinning
Заповядай
http://vbox7.com/play:ffeaf92c

Малко новини от Ст Загора... Wink
http://www.parkmall-sz.com/view_news.php?id=279

# 1 413
А днес Кузмови гостуваха ли в " Къщата на парите " при Маги?Мъж или жена ще раздели наградта си с тях,че се хванахме с мъжо на бас ,а пропуснах д а го гледам:)
Ако има и линк,където  мога д аго гледам...  bouquet

Последна редакция: пн, 14 юни 2010, 16:02 от Biserka_a

# 1 414
  • София
Тц , тя беше художничка  предстоеше и изложба,  дойде КУРатора, докато тя твореше  по риза пред платното и прекъсна творческия  процес

# 1 415

Тц , тя беше художничка  предстоеше и изложба,  дойде КУРатора, докато тя твореше  по риза пред платното и прекъсна творческия  процес

Joy Joy Joy

# 1 416
  • София
Милата Маленкая!  Joy Joy Joy

п.п. и аз да попитам кой взе тия 40 000, които даваха от наградата си Кузмови? Не съм станала аз, щяха да ми се обадят...  Tired

# 1 417
  • София
     А дали изобщо ще дадат тези пари на някой?

# 1 418
А днес Кузмови гостуваха ли в " Къщата на парите " при Маги?Мъж или жена ще раздели наградта си с тях,че се хванахме с мъжо на бас ,а пропуснах д а го гледам:)
Ако има и линк,където  мога д аго гледам...  bouquet
Не,не гостуваха и едва я изтраях Маги с Ани Владимирова да ми разтягат цял час локуми. Не разбрах и аз мъж или жена се изтегли, понеже не бе моят номер и спрях до там с гледането.

# 1 419
Ама Маленка как така с КУРатор ,не беше ли казала ,че само с КУРаторКи работи Crossing Arms Аааа аз така да и вярвах......... Laughing

# 1 420
  • Далечният изток
Спечели момиче от Асеновград.

# 1 421

Еееее, тоя мол защо е празен като за... рекламна снимка  Joy Joy Joy Тия хора вече хептен за мезе ни взимат... Поне да бяха пуснали двама-трима статисти отзад за фон  Joy Joy Joy

Цитат
Въпреки желанието си да останат незабелязани, патриархалната двойка се оказа с много фенове, които ги поздравяваха за доброто представяне.
Не ги виждам феновете нещо  hahaha hahaha hahaha Първата част на изречението пък изобщо няма да я коментирам  hahaha hahaha hahaha

# 1 422
  • София
Ама Маленка как така с КУРатор ,не беше ли казала ,че само с КУРаторКи работи Crossing Arms Аааа аз така да и вярвах......... Laughing
Е , тя нали каза, че във филми не играе , заради френските наслади, пък добре и се отдаваха Laughing. А творчеството и беше едно ала Пикасо, милата една карнина не можа да ддовърши от ТЕЗ ценители Laughing

# 1 423

хахахахаахахахахахаахахахахаха  Joy Joy Joy Joy казвай бързо по кой от образователните канали си го гледала и дали си записала Маленка ... щото ако не си ... не знам просто ...

хахахахаахахахаххааха и мъжът ми реши, че си е рисувала гърдите!  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 1 424
  • София
Диди,  някакъв немски, ама а сега де що да записвам, да пазя Маленкая за поколенията ли? GrinningЩо да си рисува гърдите има ли  някаква история, боя течеше само по ризата и мъчеше се да пунтира Камий Клодел  сигурно, обаче и за още нещо излъга, че уж не обичала , пък....но часа е ранен за коменти Grinning

Общи условия

Активация на акаунт