БИГ БРАДЪР ФЕМИЛИ - ФИНАЛЪТ НА ГОЛЯМАТА ШИТНЯ!

• 47 757
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 1 500
  • София
А, Давидко няма да си покаже тялото за толкова малко пари. Това божествено тяло, не се показва така наляво надясно. Mr. Green Ама няма кой да плати толкова висок хонорар тука. Crossing Arms
Sick Зор, нали му го видяхме в цялата пъпчива прелест!

# 1 501
Сега гледах Чипеви при Гала. Павлин също потвърди,че са дали много малко пари на Нора и че вота е бил манипулиран. Сашка, както обикновено "нямала думи"  #Crazy Crazy и искала да се развива  Mr. Green

# 1 502
Сега гледах Чипеви при Гала. Павлин също потвърди,че са дали много малко пари на Нора и че вота е бил манипулиран. Сашка, както обикновено "нямала думи"  #Crazy Crazy и искала да се развива  Mr. Green

Всеки,който загуби казва че е нагласено ,но аз не вярвам Ако беше нагласено Трифонови щяха да спечелят

# 1 503
  • Варна/Лондон
Сега гледах Чипеви при Гала. Павлин също потвърди,че са дали много малко пари на Нора и че вота е бил манипулиран. Сашка, както обикновено "нямала думи"  #Crazy Crazy и искала да се развива  Mr. Green
Ще се развие Сашето, може и до бригадир да стигне/ на сервитьорите в Трафика/, а ако и поотслабне и тя ще се сдобие с корица.  За сега корица на ,,Шок'' не й мърда...

# 1 504
Сега гледах Чипеви при Гала. Павлин също потвърди,че са дали много малко пари на Нора и че вота е бил манипулиран. Сашка, както обикновено "нямала думи"  #Crazy Crazy и искала да се развива  Mr. Green
Ще се развие Сашето, може и до бригадир да стигне/ на сервитьорите в Трафика/, а ако и поотслабне и тя ще се сдобие с корица.  За сега корица на ,,Шок'' не й мърда...

Много малко пари ще й дадат,  защото Шок няма корица  Mr. Green

Всички като излязат и казват,че са излъгали на визитката ,за даа ги вземат  ooooh! И какво излезе,че сме гледали ние? Чипев не бил хазартен тип, Корни не била послушна съпруга, Веско не е ял човешко месо ... Crazy

# 1 505
По едно време бях решила, че Трифонови са нагласени, после параноята ме подгони, че може дсамо така да го изкарват, а друг да е нагласеният...явно вече сме решили, че всичко е предварително уговорено, при всички игри от този тип.

Сашка наистина е пълничка, но пък в муцуната много ми харева. По-красива е от Норка, по-хубава ми е лично на мен от Корнелия, но явно си важи правилото - тялото да е ОК, пък лицето ще се маскира подходящо.

А щом трябва да си ял човешко месо, да си пройдоха, да си комарджия и т.н., за да влезнеш в такъв формат - ами значи заслужават да ги лъжат.

# 1 506
  • София
   Лъжат се взаимно, ама накрая продуцентите доволни и с пълни джобове, а участниците - излъганите камилчета. Кога снимаха визитките, що не рИваха, а сега рИват, че били излъгани и прецакани..?Ама си изкараха три месеца в пиенье, яденье и спанье! Е, те това им е печалбата, ама щом нямат пари в ръцете, другото не важи, все са излъгани.

# 1 507
ББ продължава Grinning След малко сем. Стефанови ще са при Гала
Добрин как си е навил дънките, все едно гледам женски крак ooooh!

Последна редакция: пт, 18 юни 2010, 10:18 от ЦвеTи

# 1 508
  • София
Ами, виж сега, то не е трудно да бъдат омаяни тези хора! Кой знае с какво са ги баламосвали! Потенциалните участници са по подразбиране внушаеми, защото те имат голямо желание да участват в предаването, което означава, че са въодушевени, с доверие към екипа и им се притъпяват критичните мисли. Нормално е, може да се случи на всеки!

# 1 509
Ух, гледате ли Стефанови при Гала?

# 1 510
  • София
Ух, гледате ли Стефанови при Гала?
  Оправдават се, че били договорили предварително да не участват в ЦИ, но пак не казват причините, поради които не желаят да участват.

# 1 511
  • София
   Гледайте Трифонов и Байрактарова при Маги!

Последна редакция: пт, 18 юни 2010, 11:38 от Тайна

# 1 512
Гледаме, поне аз Flutter

# 1 513
  • София
   И пак Ицо само говори, и пак все едно и също казва! Все още не е разбрал,че заради неговото говорене си излязоха.

# 1 514
  Гледайте Трифонов и Байрактарова при Маги!

Оффф колко е зле тоя Христо  Sick

Общи условия

Активация на акаунт