БИГ БРАДЪР ФЕМИЛИ - ФИНАЛЪТ НА ГОЛЯМАТА ШИТНЯ!

• 47 726
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 1 515
Да, и все нямал нищо против другите, и все намира да каже нещо против тях.

п.п. в момента една зрителка го четка и му капе мед хиихих Laughing

# 1 516
  • София
  А Корни защо се е дръпнала така, настрани от Ицо? Седи все едно очаква да я ошамари!

# 1 517
Научил е нова дума - "концепция". Повтаря я при всеки удобен случай blahblah

# 1 518

Ей, не мирясвате Rolling Eyes

Що пък ще ги карат да спят на едно легло тримата! Това не е ли изродска гавра с хората!?
Но това не ни го показаха, нали!

И защо не вкараха и бившия на Ели, да го видим Веселинчо тогава!

# 1 519
Някой от вас може ли да ми каже къде мога да гледам повторението на предаването Къщата на парите с Маги Желязкова?????.... newsm78 Става въпрос за това предаване,което бе излъчено на 14.06 в понеделник с Ани Владимирова....А м/у другото кой спечели наградата от 40 000 лв,която Кузмови обещаха да споделят със зрител,който ги е подкрепил....Thinking
Мерси предварително...Simple Smile)

# 1 520
И аз ги гледах с едното очо, нищо ново под слънцето не казаха... тази все така си мълчи като препикано мушкато, а той все така се въодушевява от собствения си глас.

# 1 521

И защо не вкараха и бившия на Ели, да го видим Веселинчо тогава!

На сила НЕ могат да го вкарат!  Може да са водили преговори с него да влезе, но той да не е приел.

Както и Петър ако не беше приел, никой не можеше насила да го вкара вътре.....

# 1 522
  • София
Момичета, днес в "Инат" на гости беше АзисКА, и в новия    му  клип ...... LaughingМаленкая по гърдички и герданчета Joy Joy Joy

# 1 523
Момичета, днес в "Инат" на гости беше АзисКА, и в новия    му  клип ...... LaughingМаленкая по гърдички и герданчета Joy Joy Joy
hahaha Joy

# 1 524
Някой знае ли кой спечели тия 40 000 лв.,които Кузмови щяха да дадът на зрителя гласувал за тях?Кога ще го излъчат?

# 1 525
То това с Анджелика е старо. Клипа мноооооого отдавна излезе.

И спрете с това- защо не вкарали тоя, защо не вкарали ония. Не се ли замисляте, че те може да искат да вкарат и 30-те с които Ванеса е спала, но това значи ли че всички ще се съгласят. Не можете да знаете на кой са звъняли, кой са искали да влиза и т.н. Дори Павлин някъде обясняваше, че продуцентите на ББ са намери тая Цветелина ли беше, каква беше, дето вика е му е само приятелка, и са й предлагали да влезе, но тя е отказала.

# 1 526
  Гледайте Трифонов и Байрактарова при Маги!

Моля ви,дайте някакво линкче за клипа от гостуването на Трифонови при Маги,търсих но не го открих  Praynig Praynig Praynig

# 1 527
Аз пък се чудя на участниците, които все реват,че всичко било нагласено, що не вземат да осъдят николовци, белким разберем на къде върви правосъдната ни система. Надуха ми главата да се обясняват как всичко се знаело, ами действайте, пари нЕма  Peace

# 1 528
  • Пловдив
Чарлз Ван Дорен.Ние не откриваме топлата вода.Да не мислите, че има смисъл някой някого да съди, още повече в България. ooooh!

# 1 529
Кой е пък този Чарлз?Да не е осъдил някой ББ по света Mr. Green
Аз пък видях ,че Норчето си направила профил във фейсбука с корицата на Максим за аватар. Laughing Представям си как се е надула / и обемчето и също /

Общи условия

Активация на акаунт